Cestujete na víkend, dovolenou nebo pracovně a chcete se také ubytovat? Pestrá nabídka hotelů a dalších ubytovacích zařízení vám poskytne jak luxusní, tak i levné hotely, penziony a hostely, a to s výběrem polopenze či plné penze nebo snídaně včetně dalších služeb pro relaxaci a zábavu.

Firemní akce s příjemným odpočinkem v relax-wellness centru v rodinném wellness hotelu
Spojte příjemné s užitečným – zorganizujte pro sebe a své kolegy firemní akci s příjemným odpočinkem ve Rodinném wellness hotelu u Langrů na Pálavě v oblasti jižní Moravy.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Vinný sklep Bořetice jižní Morava - řízené degustace s vinařem
Zpestřete si ubytování na jižní Moravě řízenou degustací vín s vinařem. Uprostřed vinic a prosluněných svahů Modrých hor v Hotelu Kraví Hora**** v Bořeticích je vám k dispozici vinný sklep.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Wellness Hotel Kurdějov, Jihomoravský kraj
Wellness pobyt plný dobrého vína, ale také odpočinku ve finské nebo parní sauně, perličkové lázni a také zábavy u bowlingu pro své hosty zajistí Hotel Kurdějov a.s.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Golf Hotel Austerlitz, moderní ubytování, restaurace, cateringové služby, Slavkov u Brna
Golf Hotel Austerlitz nabízí ubytování v pokojích nebo apartmánu, stravování v hotelové restauraci, možnost cateringových služeb i využití dětského interiérového hřiště.
Wellness centrum s masážemi v Dolních Věstonicích- pobytové balíčky v hotelu
Relax a odpočinek si vychutnáte v Rodinném wellness hotelu U Langrů v Dolních Věstonicích. Poskytujeme výhodné pobytové balíčky se vstupem do našeho wellness centra s masážemi.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Hotel Avanti – ideální výchozí bod pro poznávání krás Brna a Jižní Moravy
Pokud se chystáte poznávat krásy Brna a celé Jižní Moravy, ubytujte se v Hotelu Avanti – hotel nedaleko centra Brna, který představuje ideálním výchozí bod.
Hotel AVANTI****
Ubytování na jižní Moravě s degustací vína
Ubytování na jižní Moravě s degustací vína vám poskytne Hotel Kraví hora Bořetice****. Vína vybíráme se zkušeným sommelierem přímo u zdejších vinařů.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Romantický pobytový balíček pro zamilované s wellness procedurami a soukromou vířivkou
Romantika pro zamilované – to je pobytový balíček ve wellness hotelu na Pálavě s romantickou večeří, vstupem do soukromé vířivky a wellness procedurami.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Velikonoční víkend s volným vstupem do wellness centra od 7. do 10.dubna 2023 na Hotelu Kraví hora****
Vychutnejte si odpočinek během Velikonoc s volným vstupem do wellness centra od 7. do 10.dubna 2023. Velikonoční pobytový balíček si pro Vás připravil Hotel Kraví hora**** v Bořeticích.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Pořádání svatby - svatební hostina až pro 90 osob v hotelové restauraci
V hotelové restauraci Hotelu Rozkvět ve Veselí nad Moravou pořádáme svatby až pro 90 osob. Svatební hostinu sestavíme podle Vašeho přání. Najdete nás v půli cesty z Uherského Hradiště do Hodonína.
Ubytování pro firmy, zaměstnance v případě školení, semináře na Hotelu Rozkvět
Hotel Rozkvět ve Veselí nad Moravou nedaleko Hodonína je Vám k dispozici v případě pořádání školení, semináře pro zaměstnance, rezervujte si také ubytování, pro firmy zajistíme i stravování.
Svatomartinské slavnosti - Husí speciality na svatého Martina v hotelu  Kraví hora****
Tradiční Svatomartinské slavnosti také pořádá Hotel Kraví hora**** v Bořeticích. Pochutnáte si na husích specialitách i tradiční svatomartinské huse podávané s mladým vínem od regionálních vinařů.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Konferenční hotel s ubytováním Bořetice, jižní Morava
Pokud plánujete uspořádat konferenci na konferenčním hotelu s ubytováním v oblasti jižní Moravy, zarezervujte si kongresový sál i ubytování v Hotel Kraví hora Bořetice****.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Výjimečný gastronomický zážitek v podobě vícechodového gourmet menu doplněného víny vybraného vinaře
Špičkovou gastronomii a dokonalé snoubení pokrmů s vínem si vychutnáte v restauraci Hotelu Kraví hora v Bořeticích. Připravíme pro Vás vícechodové Gourmet menu doplněné víny vybraného vinaře.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Aktivní dovolená s kolem v hotelu s možností  jejich zapůjčení i úschovy
Kombinaci ubytování a aktivní dovolené umožňuje Hotel Kraví hora Bořetice****. Přivezte si vlastní kola nebo vyzkoušejte ty naše a užijte si cykloturistiku na jižní Moravě.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Golf Hotel Austerlitz Vyškov, ubytování v pokojích a apartmánech, 18ti jamkového golfového hřiště
Ubytujte se v našem Golf Hotel Austerlitz ve Slavkově u Brna v okrese Vyškov, naskytne se Vám pěkné ubytování, dobré jídlo v restauraci, 18ti jamkového golfového hřiště s výhledem na zámek.
Konferenční a školící prostory pro školení a kongresy v Hotelu Kurdějov
Konferenční a školící prostory pro školení, konresy, konference, meetingy a jiné firemní akce v Kongresovém a relaxačním centru v Hotelu Kurdějov a.s., v Jihomoravském kraji.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Wellness hotel Filipov okres Hodonín, rekreační středisko na jižní Moravě, pořádání svateb
Wellness hotel Filipov se nachází uprostřed malebné krajiny na jižní Moravě na úpatí Velké Javořiny na okraji CHKO Bílé Karpaty, u obce Javorník u Velké nad Veličkou.
Komfortní ubytování v rodinném wellness hotelu pod Pálavskými vrchy
Rodinný wellness hotel u Langrů v Dolních Věstonicích poskytuje ubytování v komfortním hotelu s vlastním wellness centrem, kde můžete relaxovat v soukromé vířivé vaně, masážní zóně či finské sauně.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Ubytování v hotelu Pegas - pivovar, pivnice v Brně, vlastní minipivovar, parkování, česká kuchyně
Ubytování v hotelu Pegas - pivovar, pivnice v Brně, vlastní minipivovar, parkování, česká kuchyně, bezbariérový přístup, připojení k internetu.
Zvýhodněný romantický pobyt pro dvě osoby v luxusním Zámeckém hotelu
Využijte zvýhodněný romantický pobyt pro dvě osoby v luxusním a krásném Zámeckém hotelu Lednice, přímo v srdci Lednicko-valtického areálu, v těsné blízkosti zámku Lednice.
Ubytování v hotelu u zámku, zámecký hotel
Ubytování v hotelu u zámku, zámecký hotel, ubytování v lednicko-valtickém areálu, romantické prostředí zámku s příjemným ubytováním v Zámeckém Hotelu Lednice na jižní Moravě.
Svatba na zámku v Lednici s luxusním ubytováním, svatební den jako v pohádce
Svatební den a jeho nezapomenutelné kouzlo Vám pomůžeme vytvořit v zámeckém hotelu v Lednici s luxusním ubytováním včetně romantického apartmánu pro novomanželé.
Ubytování u zámku Lednice v překrásném prostředí Zámeckého hotelu Lednice
Zámecký hotel Lednice je půvabný hotel, který leží v blízkosti zámku Lednice v Lednicko valtickém areálu. Hotel je ideální jak pro oslavy, tak pro svatby, konference nebo na romantický víkend ve dvou.
Kongresový sál, kongresové centrum na Zámeckém hotelu v Lednici
Kongresový sál, kongresové centrum pro firemní kongres, školení, firmení akci a večírky, oslavy, svatby na Zámeckém hotelu v Lednici na jižní Moravě.