Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Ubytování pro cyklisty, poblíž cyklostezky-cykloturistika kolem Baťova kanálu
Kolem Baťova kanálu, v regionu Zlín má cykloturistika velkou oblibu. Ubytování pro cyklisty, poblíž cyklostezky nabízí Penzion Jezerka Otrokovice.
Luxusní hotel - pořádání svatební hostiny, svatby v hotelu
Luxusní Hotel Octárna Kroměříž zajistí pořádání svatební hostiny včetně doprovodných služeb. Romantické prostředí našeho hotelu je uzpůsobeno pro pořádání celé svatby, včetně svatebního obřadu.
Rekreační středisko poskytne levné ubytování, kemp - pro firemní akce, agenturní zaměstnance, krátkodobé i dlouhodobé
Resort Dešná, kemp a rekreační středisko, poskytuje celoročně levné ubytování - krátkodobé i dlouhodobé. Vhodné pro firemní akce, ubytovna pro agenturní zaměstnance. Dobrá dostupnost Zlín, Vsetín.
Levné, dlouhodobé ubytování pro řemeslníky, zaměstnance firem
Penzion-pivnice Velký bazar Otrokovice poskytuje levné dlouhodobé ubytování pro řemeslníky a zaměstnance firem, kteří potřebují zajistit ubytování v okolí Zlína.
Levné ubytování, rekreace u Baťova kanálu, i se psem
Možnost ubytování u Baťova kanálu nabízí Penzion Jezerka Otrokovice. Ideální místo pro rekreaci nedaleko Zlína, možnost ubytování i se psem.
Hotel, ubytování v Beskydech s příjemným wellness centrem, bazénem, saunou a sportovní halou
Příjemné ubytování uprostřed úchvatné beskydské přírody naleznete v moderním Hotelu Sport Art Centrum **** ORT-ART Sport, s.r.o. na Prostřední Bečvě. Postaráme se o Vaše pohodlí i chuťové buňky.
Penzion s bazénem - luxusní ubytování v centru Zlína
Dopřejte si servis na nejvyšší úrovni v Penzionu Sokolská Zlín, všechny pokoje poskytnou luxusní ubytování. Penzion je v centru Zlína, s bazénem a pergolou pro příjemné posezení.
Cyklistické zájezdy, dovolená na kole - Sardinie, Provence
Dovolená na kole je pohodová dovolená plná zážitků. Vyzkoušejte cyklistické zájezdy s CK FRČÍME Kroměříž. Volné termíny máme na zájezdy Sardinie, Provence na kole - rezervujte si místa včas.
Ubytování pro firmy - teambuilding, workshopy  firemní akce v hotelu
V Hotelu Všemina u Zlína poskytujeme velmi často ubytování pro firmy. Součástí hotelu jsou 4 konferenční sály s audiovizuální technikou, pořádáme firemní akce, oslavy i workshopy a teambuilding.
Luxusní penzion - moderně vybavené pokoje, zázemí pro rodiny s dětmi i dvojice
Skvělé zázemí pro rodiny s dětmi i dvojice najdete v Penzionu Sokolská ve Zlíně. Jde o luxusní penzion v centru města Zlín. Najdete u nás moderně vybavené prostorné pokoje, bazén, připojení k WiFi.
Rodinný penzion, apartmán - dovolená pro rodiny v létě i zimě
Příjemnou dovolenou v létě i zimě prožijete v Kroměříži - Rodinný Penzion Na jízdárně je ideálním místem pro rodiny, k dispozici je rodinný apartmán i dvoulůžkové pokoje s přistýlkou.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Dlouhodobé ubytování pro řemeslníky, stavební firmy - ubytování se snídaní v penzionu
Stavební firmy mají možnost si zajistit dlouhodobé ubytování v Penzionu EGO Staré Město u Uherského Hradiště. Ubytování pro řemeslníky je zajištěno se snídaní.
Cyklistický kemp, stanování  - levné stanování v cyklokempu Na Hrázi
Pokud plánujete cyklovýlet do Kroměříže, využijte levného stanování v cyklokempu Na Hrázi. Cyklistický kemp je místo, kde se nejen vyspíte, ale zabavíte se i při hrách tradičních kempových aktivit.
Rodinný penzion ve Zlíně - s bazénem, dětským hřištěm, parkováním
Rodinný penzion Alice ve Zlíně poskytuje ideální zázemí pro rodiny. Jde o penzion s bazénem, dětským hřištěm a parkováním u objektu. Dostanete tipy na výlety po Zlínském kraji.
Activity Park Hotel Všemina - aktivní dovolená v pohybu, rekreační pobyt, ubytování v apartmánech
Aktivní dovolenou můžete prožít v Activity Park Hotel Všemina - Zlínský kraj. Pokud Vás láká dovolená v pohybu, rekreační pobyt si u nás užijete. Ubytování je v krásných rodinných apartmánech.
Relaxační pobyt pro seniory - ubytování na hotelu s programem
Relaxační pobyt pro seniory připravil ActivityPark Hotel Všemina ve vybraných termínech - součástí balíčku je ubytování na hotelu, s programem zdarma. Možnost mnoha výletů v okolí Zlína.
Letní pobyt, rodinná dovolená - ubytování pro děti do 15 let zdarma
Na Hotelu Všemina si užijí děti i rodiče letní pobyt na plno. Ubytování pro děti do 15 let je zdarma. Díky animačnímu programu i výletům v okolí Zlína, Vsetína Vás čeká rodinná dovolená plná zábavy.
Hotel Všemina připravil zvýhodněné ubytování pro rodiny s dětmi, školy i firmy
ActivityPark Hotel Všemina najdete pár minut jízdy od města Zlín. Připravujeme po celý rok zvýhodněné ubytování pro rodiny s dětmi, školy i firmy a zpříjemníme Vám pobyt výběrem mnoha aktivit.
Klidné ubytování v srdci Valašské přírody - rekreační chata Sirákov, celá chalupa k pronájmu
Nechte se ubytovat v rekreační Chatě U KRMELCA, která se nachází v klidné lokalitě ve Valašské přírodě. Chalupa má kapacitu 34 osob a je možnost si ji celou pronajmout, tak neváhejte a rezervujte!
Chata U KRMELCA
Cestovní kancelář - poznávací zájezd Norsko, Holandsko, Švýcarsko, Maďarsko
Cestovní kancelář CK Bohemian tour Holešov působí v regionu Zlín, Zlínský kraj, pořádá zájezdy do celého světa. Vyberte si u nás poznávací zájezd v lokalitách Norsko, Holandsko, Švýcarsko, Maďarsko.
Ubytovna pro řemeslníky, dělníky - ubytování krátkodobé, dlouhodobé za smluvní ceny
Nedaleko centra města Uherský Brod je Ubytovna vhodná pro řemeslníky a dělníky, provozovatelem je TJ SPARTAK. Poskytujeme krátkodobé i dlouhodobé ubytování již od 160,- Kč/noc, i za smluvní ceny.
Cykloturistika, rybolov s ubytováním v penzionu, v regionu Uherské Hradiště
Pokud Vás zajímá cykloturistika nebo rybolov, v Penzionu Na mlýně nabízí ideální podmínky pro obojí i s ubytováním. V regionu Uherské Hradiště je spousta možností výletů.
Ubytování pro firmy, pronájem konferenční místnosti Uherské Hradiště, Boršice
Ideální místo pro firemní akce najdete ve Vinařství-Dvůr pod starýma horama Boršice v okrese Uherské Hradiště. Poskytujeme pronájem konferenční místnosti a ubytování pro firmy.
Bezbariérový penzion na Slovácku-pobyt s wellness, s degustací vína
Ve Vinařství Dvůr Pod starýma horama s.r.o. na Slovácku prožijete příjemný pobyt s wellness a degustací vína. Bezbariérový penzion je nedaleko Uherského Hradiště.
Salonek pro vánoční, firemní večírky, akce-školení i oslava konce roku
Pro firemní večírky, akce spojené s oslavou konce roku jsou ideální prostory Vinařství Dvůr pod starýma horama u Uherského Hradiště, Starého Města. K dispozici je salonek i místnost pro školení.