Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Vinotéka pořádá firemní akce, oslavy včetně cateringu, degustace vína
Vinotéka u archy Zlín pořádá firemní akce a soukromé oslavy včetně cateringu, degustace - kapacita 20 osob. K posezení si vyberete vína stáčená či lahvová a upřesníte pohoštění.
Wellness hotel, procedury pro povzbuzení a relaxaci - sauna i whirpool
Wellness hotel s procedurami jako je sauna, pára či whirpool je Regenerační centrum a hotel Harmonie v Bystřici pod Hostýnem, které Vám umožní relaxovat a povzbudit tak své tělo i mysl.
Rodinný penzion s parkováním, s restaurací - ubytování se snídaní, stravováním, cateringem
Penzion Na Jízdárně Kroměříž, s vlastní restaurací, nabízí hostům ubytování se stravováním ve formě snídaní. Ubytovaní hosté mají zajištěno i parkování u objektu.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Hotel Adamantino, moderní ubytování u přehrady, restaurace, wellnes s bazénem, Luhačovice
Relaxační pobyt doplněný o kvalitní gastronomii zažijete v Luhačovicích, kde sídlí Hotel Adamantino ADAMANTIS GROUP s.r.o. Ubytování na břehu Luhačovické přehrady s wellness centrem i bazénem.
Hotel Adamantino ADAMANTIS GROUP s.r.o.
Pořádání firemní, soukromé akce, oslavy - rauty, občerstvení
Příjemné prostory pro pořádání firemní či soukromé akce, oslavy má Restaurace Na Rynku Kroměříž. Zajistíme občerstvení, rauty.
Restaurace Na Rynku Kroměříž RK Scéna s.r.o.
Ubytování v sezóně burčáku - pro milovníky vína, cykloturisty
Relax po horkých letních měsících si užijete v Penzionu EGO nedaleko Uherského Hradiště. Vítáme milovníky vína i cykloturisty. Ubytování v sezóně burčáku a vína je nutné rezervovat včas, neváhejte!
Penzion pro rodiny s bazénem, pergolou - Ubytování u Baťova kanálu
Penzion EGO je ideálním místem pro rodiny, pokud hledáte ubytování u Baťova kanálu. Vybaven je bazénem, pergolou, dětským hřištěm. Najdete jej v klidné lokalitě Staré Město u Uherského Hradiště.
Ego Penzion s parkováním, s bazénem, dětským hřištěm-ubytování se snídaní
Ego Penzion Staré Město u Uherského Hradiště nabízí hostům celoročně ubytování se snídaní, vybaven je i bazénem, dětským hřištěm. K dispozici je parkování přímo u objektu.
Rekreační areál v přírodě pro více jak 70 osob
Ubytování v pokojích či apartmánech v Rekreačním areálu pod Šaumburkem v prostředí Hostýnských vrchů, nedaleko města Bystřice pod Hostýnem
Restaurace s parkováním autobusů Kroměříž-obědy pro zájezdy až 80 osob
Penzion Na Jízdárně Kroměříž zajistí obědy pro zájezdy - naše restaurace uvítá plný autobus turistů i děti na školním výletě. Parkování pro autobusy zajištěno.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Školení a ubytování na hotelu - pronájem konferenční místnosti pro firemní akce
Hotel Hvězda Kroměříž poskytuje pronájem konferenční místnosti pro firemní akce a školení. Klientelu máme nejčastěji z okolí Zlína, Přerova, Vyškova. Ubytování pro zaměstnance je na hotelu zajištěno.
Ubytování v CHKO Beskydy, pronájem rodinného domu, chaty i srubu, Prostřední Bečva
Komfortní ubytování v příjemně zařízených pokojích v srdci moravských Beskyd poskytuje UBYTOVÁNÍ U HRÁDEČKU Jaroslava Juříková z Prostřední Bečvy.
Hotel s parkováním, restaurací - ubytování v hotelu
Vkusné ubytování Vám poskytne Hotel Zátiší Uherský Brod. Ubytování v hotelu s restaurací vyhledávají jak rodiny s dětmi, tak cyklisté a motorkáři, kteří plánují zavítat do blízkých Luhačovic.
Konferenční, školící místnost na hotelu - prostory pro firemní akce
Na Hotelu Hvězda Kroměříž je k dispozici konferenční, školící místnost. Je možný pronájem prostor pro firemní akce. Klientelu máme nejen z lokality Zlínský kraj.
Vícedenní firemní akce a školení s ubytováním pro zaměstnance na hotelu
Naplánujte vícedenní školení nebo firemní akce i s ubytování pro zaměstnance - na Hotelu Hvězda Kroměříž jsou k dispozici útulné dvoulůžkové pokoje i konferenční místnost. Parkování u hotelu zdarma.
Apartmán pro 4 osoby s vířivkou v Penzionu Hana Holešov s možností parkování
Útulný apartmán pro 4 osoby s vířivkou si můžete rezervovat v Penzionu Hana Holešov s ideálním umístěním pro výlety do Kroměříže i Zlína. U objektu mají hosté možnost parkování.
Penzion poblíž Zlína - Levné ubytování ve dvoulůžkovém, čtyřlůžkovém pokoji a mini kemp
Penzion u Balkánce najdete poblíž Zlína, ve Vizovicích. Poskytujeme levné ubytování ve dvoulůžkovém nebo čtyřlůžkovém pokoji. Na zahradě je možnost postavit stan v mini kempu.
Soukromé oslavy, firemní akce, vánoční večírky, teambuilding, školení v restauraci
V Hotelu a restauraci U Racka najdete příjemné prostředí pro soukromé i firemní akce, vánoční večírky, školení, teambulding s možností ubytování. Najdete nás v Ostrožské Nové Vsi u Uherského Hradiště.
Levné ubytování v penzionu i s parkováním-v centru Holešova
Využijte možnost levného ubytování v Penzionu Hana v centru Holešova i s parkováním pro hosty přímo ve dvoře penzionu.
Soukromé, firemní oslavy, denní menu - restaurace Otrokovice
Selská KRČMA Otrokovice je známá restaurace nedaleko Zlína, oblíbená pro soukromé rodinné oslavy a firemní akce. Také dělají skvělé denní menu.
Nadstandardně vybavený hotel s parkováním - luxusní pokoje, byty s kuchyňkou, ubytování se snídaní
Nadstandardně vybavený Hotel Slávia Holešov poskytuje hostům ubytování se snídaní, rezervovat si u nás můžete luxusní pokoje s kuchyňkou. Ideální lokalita pro výlety v okolí Zlína, Kroměříže.
Pronájem střelnice Zlín, Zlínský kraj - pořádání školení, firemní akce na střelnici
Využijte možnost pořádání firemní akce či školení v prostorách kryté střelnice v Otrokovicích u Zlína - Zlínský kraj. Můžete si domluvit pronájem celé střelnice, kapacita až 80 osob.
Pronájem rekreačního zařízení Vičanov-chata pro rodiny s dětmi
Výhodný pronájem chaty Vičanov - rekreačního zařízení pro rodiny s dětmi, v oblasti Hostýnské vrchy, poskytuje Správa a údržba silnic Kroměřížska. Najděte si volný termín.
Salónek pro firemní večírky, oslavy, svatební, smuteční hostiny - možnost ubytování v motorestu
V Motorestu Štěpán Uherský Brod je k dispozici klimatizovaný salonek pro firemní večírky, různé oslavy, svatební i smuteční hostiny. Hosté si mohou domluvit ubytování přímo v motorestu.
Tradiční Svatomartinské husí hody - pečená husa a další speciality
Hotel a restaurace U RACKA v Ostrožské Nové Vsi u Uherského Hradiště pořádá své tradiční Svatomartinské husí hody. Těšit se můžete na husí speciality. Rezervace míst je nutná.