HOTEL SVATÝ HUBERT
Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Ubytování hotel bowling restaurace konferenční místnost Pardubice
Hostel Trim. Ubytování, hotel: - ve dvou a třílůžkových pokojích - apartmánech - kuchyňka nebo možnost stravování v naší restauraci - konferenční, školící místnost, salonek - bowling - restaurace - bezplatné parkoviště.
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Chata Polanka Nové hrady u Skutče, ubytování, restaurace
Chata Polanka nabízí ubytování v příjemné krajině nedaleko Nových Hradů. V Nových Hradech se nachází rokokový zámek s parkem, zahradou. V areálu zámku se nachází též cyklomuzeum. Chata Polanka se nachází 1 kilometr od Nových Hradů, 12 kilometrů od Skutče a 14 kilometrů od Litomyšle. Chata Polanka nabízí ubytování v dvou a více lůžkových ...
Ubytování pivní lázně lázeňský penzion vinárna Pardubice Seč
V našem penzionu U čtyřlístku Vám nabízíme ubytování ve dvou až pětilůžkových pokojích vhodných pro celou rodinu. Naši specialitou jsou pivní lázně, ideální ozdravná kúra pro Vaše tělo. Vaše tělo bude regenerováno velkým množstvím blahodárných složek piva jako vitamin B, proteiny, sacharidy aj. V našem penzionu též najdete restauraci s českou ...
Ubytování rekreace penzion Hlinsko Vysočina
Nabízíme vám celoroční ubytování nedaleko Hlinska v Čechách. Rekreace, svatby, společenské a firemní večírky. V nově zrekonstruovaných apartmánech s komfortní výbavou.
Penzion ubytování rodinná rekreace Hlinsko
Náš penzion Vám nabízí kromě ubytování také příjemné posezení ve stylově vybavené místnosti s kachlovými kamny a barem s výčepem. Poskytneme Vám příjemné ubytování a celoroční rekreace ve stylově zrekonstruovaném mlýně. Penzion je v hodný i pro rodiny s dětmi.