HOTEL SVATÝ HUBERT
Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Ubytování v penzionu, golfových domcích, ubytovacím domě Chvaletice, golf, tenis, restaurace
Ubytování v penzionu, golfových domcích, ubytovacím domě Chvaletice, golf, tenis, volejbal, nohejbal, tělocvična, restaurace, přírodní zajímavosti.
Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi s venkovním i krytým bazénem
Penzion na Vysočině vhodný pro rodinnou rekreaci. Ubytujte se u nás a zažijte báječnou dovolenou v Hartmanicích. Prožijte aktivní dovolenou i relaxaci v klidném prostředí a krásné přírodě.
Ubytování v Pardubicích s restaurací, dvoulůžkové pokoje, apartmán
Útulný rodinný penzion FAJN pro odpočinek, ubytování při pracovní cestě, restaurace, česká i mezinárodní kuchyně. Najdete nás v Pardubicích.
Palivové dřevo, výkup a prodej zvěřiny, poplatkový lov Vysoké Chvojno, arboretum, penzion
Palivové dřevo, výkup a prodej zvěřiny, poplatkový lov Vysoké Chvojno, černá, dančí a srnčí zvěř, arboretum, penzion Zámeček, Obora Požáry.
Lesní družstvo Vysoké Chvojno.s.r.o
Autocamp Hluboký, ubytování v mobilních domech s vlastním sociálním zařízením i kuchyňkou
Aktivní dovolenou si nejlépe užijete v klidném prostředí východočeské přírody, kde se nachází Autocamping Hluboký AUTOMOTOKLUB Holice v AČR.
Hotel s historickou restaurací, stylové ubytování ve dvoulůžkových pokojích, Králíky
Ubytování v historickém hotelu s barokní výzdobou poskytuje Hotel Zlatá Labuť Tomáš Šimeček v městě Králíky. Stylově zařízené pokoje a apartmány se satelitní televizí i koupelnou.
Pobyt v Hotelu Jezerka, dárkové poukazy v různých variantách
Dárkový poukaz na ubytování v Hotelu Jezerka v krásné přírodě Železných hor, wellness & Spa s bazénem, masáže, zapůjčení sportovišť a pomůcek.
Hotelové ubytování Pardubice - příjemné ubytování za skvělé ceny
Nabízíme dostupné ubytování v nově zrekonstruovaných hotelových pokojích, parkování aut je zajištěno - HOTEL TRIM s.r.o. Pardubice
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Rodinný penzion s restaurací, příjemné ubytování v Železných Horách na samotě u lesa
Harmonické ubytování v prostředí panenské přírody obklopené hustými lesy se zpívajícími ptáky, to vše a mnohem více umožňuje Penzion a Hostinec Na Křížovce Jaroslav Kučera z Třemošnice.
Kempování u rybníka Hluboký, vlastní stany a karavany, příjemné ubytování v chatkách
Ubytujte se v kempu obklopeným lesy a rybníky a užívejte si chvíle klidu nedaleko okresního města Hradec Králové. Autocamping Hluboký AUTOMOTOKLUB Holice v AČR, zábava pro děti i dospělé.
Kongres Hotel Jezerka
Kongres Hotelu Jezerka u Pardubic nabízí příjemné ubytování a prostory pro konference nebo školení s kapacitou až 382 osob včetně možností volnočasového vyžití.
Kompletní svatební servis Pardubice – svatby od návrhu až po realizaci
Pořádáme ucelený svatební servis od návrhu až po realizaci včetně svatebního menu a ubytování - HOTEL TRIM s.r.o. Pardubice
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Wellness & Spa Pardubice – příjemná relaxace a odpočinek
Jste unaveni a nemáte energii? Síly načerpáte a příjemnou relaxaci a odpočinek si užijte v jednom z největších a nejmodernějších Wellness & Spa center Hotelu Jezerka u Pardubic.
Profesionální cateringové služby s kreativními šéfkuchaři a vysokou gastronomií
Prvotřídní catering od nejlepších kuchařů v oboru Vám zajistí společnost Hotel Aplaus**** ELLA Litomyšl s.r.o. Vysoká gastronomie plná nezapomenutelných chutí a zážitků.
Kongresy a školení Pardubice - kombinace práce a aktivního odpočinku i relaxace
Potřebujete uspořádat kongres či školení v okolí Pardubic. Obraťte se na Hotel JEZERKA s.r.o., kde můžete spojit pracovní činnost, aktivní odpočinek i relaxace.
Sport a volný čas Pardubice
Přijeli jste do Hotelu Jezerka u Pardubic aktivně odpočívat? Z velkého výběru volnočasových indoorových i outdoorových aktivit si jistě vybere každý návštěvník.
Kongres Hotel Jezerka - ubytování, wellness, kongresové prostory, krásné okolí
Pohodlné ubytování v krásném okolí s možností mnoha volnočasových aktivit, velkolepě řešené spa a wellness, kongresové prostory pro firemní akce a mnohem více nabízí hostům Kongres Hotel Jezerka.
Cenově dostupné ubytování přímo v objektu Svářečské školy
Nabízíme všem svým klientům levné cenově dostupné ubytování, možnost ubytování při kurzech nebo skládání svářecké zkoušky - Svářečská škola Česká Třebová, Ústí nad Orlicí
Zámek Moravská Třebová, významná renesanční památka z 13. století s bohatou nabídkou expozic
Zámek Moravská Třebová patří k nejvýznamnějším památkám ve střední Evropě. Poznejte životní styl tehdejší doby a pronikněte do zákoutí mučírny či tajemství elixíru života.
Ubytování, hotel v Pardubicích, pronájem salonků s konferenční technikou
Ubytování v Pardubicích, pronájem salonků pro pořádání školení a seminářů vybavených konferenční technikou, bezplatné parkování Vám zajistí Hotel TRIM s.r.o..
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Hotel, ubytování, restaurace, wellness, Litomyšl, Pardubický kraj
Luxusní ubytování v historickém centru Litomyšle, velký výběr jídel mezinárodní i české kuchyně, posezení ve vinotéce, relaxaci ve vlastním wellness – to vše poskytuje Hotel Aplaus.
Sauny a masáže v prostředí Wellness & Spa v Kongres Hotelu Jezerka poblíž Pardubic
Nejen finské sauny a uvolňující masáže má v nabídce jedno z největších a nejluxusnějších Wellness & Spa center v Kongres Hotelu Jezerka nedaleko Pardubic
Welnes pobyty Pardubice - nejmodernější Wellness & Spa center v České republice
Hotel JEZERKA s.r.o. nabízí welnes pobyty v jednom v nejmodernějších Wellness & Spa center v ČR. Hotel se nachází nedaleko Pardubic. Spojte své pracovní povinnosti se zábavou.
Svatby a rauty na míru - přesně to je Hotel Trim Pardubice
Nejrůznější rauty a svatby na míru pro vás zajistí Hotel Trim Pardubice. Chystáte firemní večírek, rodinnou oslavu nebo snad v dalším roce plánujete svatbu? Pak určitě sháníte vhodné prostory, kde byste mohli posedět a popovídat si nad připraveným rautem. Od toho je tu Hotel Trim. Nabízíme vám vhodné místo pro svatby, oslavy i rauty. Pokud ...
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Restaurace a music club PHILADELPHIA – zábava v centru Pardubic
Restaurace a music club PHILADELPHIA v Pardubicích Vám nabízí kvalitní českou a mezinárodní kuchyni, pravidelné diskotéky, večírky i možnost uspořádání soukromých oslav či firemních akcí.