HOTEL SVATÝ HUBERT
Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Ubytování v motorestu České Budějovice
Nabízíme ubytování v motorestu ve dvoulůžkových pokojích s kompletním sociálním zařízením, televizí, připojení WIFI, bezbariérové přístupy, uzavřené vlastní parkoviště.
Hlídání objektů České Budějovice.
Elektronické zabezpečovací systémy. Hlídání objektů. Kovovýroba. Ubytování: -penzion Kvilda.
Domácí zabíjačka pro kolektivy
Zážitek z pravé domácí zabíjačky si může dnes dovolit každý. Stačí kontaktovat penzion Bejčkův mlýn a dohodnout si termín. Dobře vykrmeného vepříka pro Vás připravíme podle staročeských zvyklostí a můžete se také zapojit do čištění, porcování, vaření nebo jen do ochutnávání. Domů si odvezete zážitky a také skvělé domácí jitrnice, jelita, tlačenku, ...
Ubytování v penzionu Český Krumlov
Nabízíme ubytování v penzionu vzdáleném 15 minut chůze od centra města Český Krumlov - k dispozici 2 apartmány, parkování v objektu.
Ubytování v apartmánu Slavonice.
Apartmán pro 5 osob ve dvou a tří lůžkovém pokoji. K dispozici je vybavená kuchyně, obývací pokoj s televizí a parkoviště.
Ubytování v Katovicích, okr. Strakonice
Nabízíme ubytování ve zrekonstruovaných apartmánech pro 4 a 5 osob, k dispozici vybavená kuchyně, TV, venkovní posezení, parkoviště. Možnost sportovního vyžití - koupání, rybaření, cyklistika, vodáctví, turistika.
Ubytování v motorestu České Budějovice
Nabízíme ubytování ve dvoulůžkových pokojích s kompletním sociálním zařízením, televizí, free wifi, bezbariérové přístupy. K dispozici restaurace, nekuřácké salonky, letní terasa, uzavřené parkoviště.
Ubytování v penzionu rodinného typu Český Krumlov
Nabízíme ubytování v rodinném penzionu. Pokoje jsou vybaveny TV a vlastním sociálním zařízením. V ceně pobytu je zahrnuta snídaně, zajištěno bezplatné parkování.
Ubytování v penzionu v historickém centru Českého Krumlova
Nabízíme ubytování v penzionu v historicky i klasicky zařízených pokojích. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním WC a koupelnou. Snídaně je v ceně pobytu, k dispozici bar. V blízkosti penzionu je bowlingové centrum
Vánoční večírek v Hotelu Růže v Českém Krumlově
Objednejte si vánoční firemní večírek v hotelu Růže již nyní! Vyberte si pro Vaši akci komfortní prostory hotelu Růže v Českém Krumlově. Poznejte kouzlo unikátní renesanční budovy tohoto hotelu a vraťte se do časů Rožmberků . Připravíme pro Vás večeři formou bufetu, rautu, banketu nebo pravou Rožmberskou hostinu, kdy se hosté převléknou do ...
Ubytování v penzionu Písek.
V penzionu je 7 dvoulůžkových pokojů, s jedním třílůžkovým, většina pokojů má vlastní sprchu a WC. Budova je v blízkosti hlavní silnice č. 4 ve směru z Prahy do Strakonic.
Cestovní kancelář Písek.
Služby: -cestovní kancelář. -směnárenská činnost. Cestovní kancelář nabízí i v letošním roce široký výběr zájezdů.
Ubytování v penzionu Třeboň.
Pension a restaurace. Doslova na samotě u lesa, stranou od rušných komunikací, můžete strávit klidnou a nerušenou dovolenou.
Ubytování v apartmánu Třeboň.
Ubytování: -2 pokoje (3 lůžka+3 lůžka, 1 přistýlka) -restaurace v blízkosti centra -cykloturistika, koupání, rybaření, lázně, firemní ubytování, pěší turistika.
Kemp, autocamp Třeboň.
Autokemp,autocamp,kemp,camp: -ubytování -chatky (dvou,tří,čtyřlůžkové) -kapacita 200 míst pro stany a obytná auta s přívěsy -restaurace.
Ubytování v penzionu Třeboň.
Nově otevřený penzion poskytuje ubytování pro 14 osob. 2x 3 lůžkový a 2x 4lůžkový apartmán. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a je vybaven zařízenou kuchyňkou. V každém apartmánu je televizor a možnost připojení internetu. Parkování u penzionu. Možnost garážovat kola. Lze zapůjčit el. gril, varnou plotýnku. Penzion leží 20minut pěśí ...
Ubytování v České Kanadě
Prázdninové týdenní rodinné rekreační pobyty. Mimo prázniny firemní oslavy, školení, školy v přírodě, víkendové pobyty, zimní pobyty - na Silvestra s živou hudbou.
Víkendový pobyt v CHKO Třeboňsko
Nabídka ubytování cyklopenzion v CHKO Třeboňsko na tento víkend. Sleva dvoulůžkový pokoj od pátku 27.5 do neděle 29.5.2011-1 500,- V pátek 27.5 pěnvá show na Farské Louce v Lomnici nad Lužnicí
Cestovní agentura Strakonice
Nabízíme zajištění dovolené v zahraničí, v exotických zemích i Čechách, jednodenní výlety, lázeňské pobyty.
Ubytování v hotelu České Budějovice.
Hotel: -ubytování se snídaní formou bufetu -hotelový bar -Wifi připojení k internetu ZDARMA -fitness, bazén, squash, sauna, masáže 100 metrů.
Ubytování, firemní akce, svatební hostiny
Kapacita ubytování je 37 lůžek, kapacita restaurace je 60 míst. Zimní nabídka - pokoj s whirpoolem, sauna. Letní nabídka- venkovní bazén, whirpool, sauna,grilování s posezením v letní restauraci.
Spanish Czech Translation
Spanish Czech Translation Překlady španělština - čeština - španělština i s ověřením. Průvodcovské služby ve španělštině.
Levné ubytování Písek, pension
Penzion NEVADA Vám nabízí levné ubytování v klidné části historického centra města Písku. Můžeme Vám nabídnout: - 1-5 lůžkové pokoje - celkem 40 lůžek - nonstop café bar a pivnici. Vybavení: - samostatná kuchyňka - pračka - zásuvka pro TV příjem - možnost zapůjčení TV přijímače - lednice - WC a sprchy jsou ve společných ...
Ubytování v Nové Bystřici přírodní rezervace Česká Kanada
Nabízíme nevšední ubytování v městečku Nová Bystřice v přírodní rezervaci Česká Kanada. Hotel má restauraci, nekuřáckou jídelnu, letní terasu a salonek. Přímo uvnitř se rovněž nachází sauna a malý whirpool. Vlastní zahrada ukrývá moderní dětské hřiště, venkovní ohniště s posezením, antukový kurt a kurt s moderní umělou trávou POLYTAN, přikrytý ...