HOTEL SVATÝ HUBERT
Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Domovní a bytová správa města Písku, prodej a pronájem městských bytů, správa městských bytů
Domovní a bytová správa města Písku zajišťuje správu bytového majetku a nebytových prostor v majetku města Písku, nabízíme prodej bytových domů.
Wellness hotel v Kaplicích, kousek od Českého Krumlova
Odpočinek v luxusním wellness hotelu v Kaplici, stylové ubytování v pokojích o různé kapacitě, wellness zóna k relaxaci, prostory pro společenské akce a bar pro návštěvníky - nabízí hotel Corona.
Hotel Corona Kaplice
Horská chata U Lanovky Zadov, chata s 26 lůžky, polopenze, kuřácká a nekuřácká restaurace
Nabízíme celoroční ubytování v horské chatě U Lanovky s kuřáckou a nekuřáckou restaurací, posezení u venkovního ohniště, dětské hřiště, vlastní parkoviště.
Ubytování v jižních Čechách
Přijeďte vyzkoušet ubytování v malebném penzionu na okraji Novohradských hor.
Hotel Eleonora Tábor, výhodné ubytování s pobytovými balíčky, wellness, pořádání svateb
Náš hotel Eleonora v Táboře nabízí příjemné ubytování v luxusních pokojích, vyberte si z naší nabídky menu v naší restauraci,
Hotel a restaurace u Martina Rožmberk nad Vltavou, ubytování, česká a jihošumavská kuchyně
Recepce, hotelové parkoviště a hlavní restaurace s terasou, kde jsou poskytovány snídaně a polopenze, se nacházejí při hlavní budově U Martina v Rožmberku nad Vltavou.
Penzion Stodola Milevsko, ubytovací kapacitu penzionu 21 lůžek, možnost parkování, hospůdka
Penzion Stodola se nachází v nově zrekonstruovaném domě v centru města Milevsko, ale v klidné a tiché části.
Penzion Rita, ubytování České Budějovice, pokoje s vlastní koupelnou a kuchyní, parkování
Nově vybudovaný Penzion Rita v Lišově je vzdálený pouze 9 km od Českých Budějovic směrem na město Třeboň a Jindřichův Hradec.
Ubytování v penzionu Merlin Český Krumlov, poznávání památek, stylové ubytování, parkoviště, wifi
Nabízíme ubytování ve dvoulůžkových pokojích a dvou až čtyřlůžkových apartmánech s vlastní kuchyňkou, poznejte památné centrum Českého Krumlova.
Šumavský penzion, Ubytování v apartmánech
Rodinný penzion v srdci Šumavy. Klidné ubytování pro celou rodinu v Apartmánech Lipka. Nádherná šumavská příroda, turistické i cykloturistické trasy, památky i lyžování.
Apartmány Lipka
Brautfergerův dvůr, ubytování v apartmánech, agroturistika Klášterec
Brautfergerův dvůr v Klášterci na Šumavě je vytvořen pro agroturistiku v srdci šumavské přírody, ubytování v luxusních apartmánech.
Penzion restaurace Vorař Týn nad Vltavou, ubytování ve 3 stylových pokojích kousek od centra
Nabízíme ubytování přímo u řeky Vltavy, posezení v naší restauraci s krbem nebo na terase s výhledem na řeku.
Ubytování pro turisty, rodinnou dovolenou i jednotlivce v Českých Budějovicích
Krásná jihočeská příroda, historické památky a turistická oblast Vás láká k návštěvě zajímavého kraje. Přijďte se ubytovat do Penzionu U Lesa v Českých Budějovicích.
Cenově dostupné ubytování v jihočeské přírodě
Ekonomicky dostupné ubytování dvacet minut od Českých Budějovic, čisté a domácí prostředí oblíbeného penzionu s krásnou zahrádkou, zázemím pro děti, wi-fi a úschovnou kol – to je Penzion U Lesa.
Penzion a restaurace Valeš Borovany, plně vybavené pokoje, domácí speciality, ubytování se zvířaty
Nabízíme příjemné ubytování i se zvířaty v našem Penzionu a restauraci Valeš v Borovanech, wifi, půjčovna kol, venkovní zahrádka.
Autocamp Jenišov na Lipenské přehradě, cyklostezky, prodejna základních potravin, noční klid
Ubytujte se v kempu 1,5 km od Horní Plané směrem Černá v Pošumaví, přímo u břehu Lipenského jezera a užijte si svou báječnou rodinnou dovolenou.
Ubytování v hotelu Šumava Vyšší Brod, stylová restaurace, zabezpečené parkoviště i pro motorky
Ubytování v hotelu Šumava Vyšší Brod, stylová restaurace, zabezpečené parkoviště i pro motorkáře, komfortní pokoje a apartmány, LCD televizor se satelitem, WIFI na všech pokojích zdarma, výlety.
Hotel Šumava
Penzion U Lesa, ubytování v krásné přírodě se spousty lákadel
Ubytování v turisticky významné lokalitě jižních Čech nedaleko Českých Budějovic. Krásná příroda, turistika, historické pamětihodnosti to vše můžete navštívit.
Jihočeský Penzion U Lesa v Českých Budějovicích
Ubytování v jižních Čechách, penzion s širokou nabídkou pokojů, doplňkové služby, wellness a masáže, aktivity v okolí Českých Budějovic, nekuřácký penzion, parkování u penzionu.
Ubytování v klidné části Českých Budějovic
Neváhejte a využijte mimosezónní slevy na ubytování pro firmy. Penzion U lesa v Českých Budějovicích nabízí až 50% slevy. Ubytování v klidné části města, parkování zdarma, WIFI a individuální ceny.
Moderní ubytování na Šumavě v Hotelu Kristian, pokoje v šumavské stylu, pobytové balíčky, bazén
Moderní ubytování na Šumavě v Hotelu Kristian, pokoje v šumavské stylu, pobytové balíčky, vnitřní vyhřívaný bazén, masáže, dětská herna, restaurace s rauty.
Ubytování na Šumavě, ideální pro zimní i letní dovolenou
Ubytování, letní i zimní dovolená v srdci Šumavy. Rodinný Penzion Panský dům leží v krásné přírodě a nabízí i pravou šumavskou kuchyni.
Ubytování v rodinném penzionu v Jihočeském kraji
Penzion v klidné části města Milevsko. Vhodný pro rodiny s dětmi. Vynikající kuchyně a komfortní ubytování v soukromí. Náš PENZION STODOLA najdete v okrese Písek v Jihočeském kraji.
Ubytování v penzionu s pizzerií, italská kuchyně Týn nad Vltavou
Ubytování v penzionu s pizzerií, italská kuchyně Týn nad Vltavou, těstoviny, zeleninové saláty, po městě rozvoz jídla zdarma, ubytování, pokoje s vlastním sociálním zařízením.
Ubytování na farmě s jezdeckým klubem, chov anglického plnokrevníka, ovcí Suffolk i krav
Příjemné ubytování v centru ryzí přírody zajišťuje rodinná firma Hacur, s.r.o. nacházející se v Jihočeském Novém Vojířově. Apartmány pro všechny, kteří rádi putují krajinou na koňském hřbetě.