Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Skořepinové, látkové autostany - campingový střešní stan pro spaní na střeše vozu, dodávky
Novinkou v sortimentu společnosti Eastwander, s.r.o. Kroměříž jsou skořepinové a látkové autostany. Jde o campingový střešní stan, pro spaní na střeše vozu, připravíte jej k nocování během pár minut.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Modernizovaná, nová Škoda FABIA FL již na prodej - možnost zkušební jízdy
U autorizovaného dealera Škoda DOBE - CAR s.r.o. můžete od září 2018 pořídit vůz New Fabia. Nová Fabia je modernizovanou verzí bestselleru, neváhejte, zveme zájemce z okolí Zlína.
Tónování autoskel - rychlá montáž autofólie za 2-3 hodiny
U společnosti AUTOSKLO TRUMF si můžete domluvit tónování autoskel. Montáž autofólie je rychlá, za 2-3 hodiny je vůz připraven. Služby poskytujeme převážně v regionu Kroměříž, Přerov, Zlín.
Výměna autoskla, předního, čelního skla zdarma-komunikaci s pojišťovnou řešíme za Vás
S firmou Autosklo Trumf je výměna předního, čelního skla bez starostí. Komunikaci s pojišťovnou při výměně autoskla zdarma řešíme za Vás. Působíme v regionu Kroměříž, Přerov, Zlín.
Čištění filtrů pevných částic, katalyzátorů - DPF cleaning na Moravě
ATK AUTOSERVIS Kroměříž poskytuje službu DPF cleaning na celé Moravě. Provádíme profesionální čištění filtrů pevných částic a katalyzátorů.
Rychlá výměna, oprava, montáž autoskel na osobní auta
Rychlou výměnu, opravu a montáž autoskel vám zaručuje AUTOSKLO TRUMF s.r.o. z Kroměříže. Provádíme výměnu čelních, bočních a zadních autoskel na osobní auta ve Zlínském kraji.
Autofólie, tónování skel pro vylepšení vzhledu vozu
Autofólie pomohou vylepšení vzhledu vozu s minimální investicí. Můžete si domluvit aplikaci u firmy AUTOSKLO TRUMF Kroměříž, působí v lokalitě Zlínský kraj. Díky tónování skel se zvýší i hodnota vozu.
Prodej Škoda Rapid Spaceback fresh s atraktivní výbavou - vozy, co mají šťávu
Pokud hledáte auto s atraktivní výbavou za dobrou cenu, pak si vyberte v DOBE-CAR Holešov Škoda Rapid Spaceback fresh včetně 5leté záruky. V DOBE-CAR prodávají vozy, co mají šťávu.
Doplňky, příslušenství k obytným vozům, ke karavanům zn. Reimo
Společnost EASTWANDER z regionu Zlínský kraj je oficiálním dealerem společnosti REIMO, která dodává doplňky, příslušenství k obytným vozům, karavanům. Objednávky vyřídíme za Vás.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Autodíly, náhradní díly na osobní, užitkové vozy, dodávky - prodej, eshop
Hledáte specialistu na prodej náhradních autodílů? Firma GCAR services Kroměříž se zabývá prodejem autodílů na osobní, užitkové vozy a dodávky. Objednávat můžete na prodejně, telefonicky i na eshopu.
Moderní autoservis, autolakovna, autokarosárna, pneuservis - zajistí náhradní vozidlo
Firma Autoservis Valášek je moderní autoservis v Kroměříži, který má vlastní autolakovnu, autokarosárnu, pneuservis a zajistí i náhradní vozidlo. Svěřte svůj vůz do servisu s 25 letou historií.
Autoservis pro auto veterány - oprava, údržba veteránů
Opravárensko výrobní družstvo KLAS Kroměříž provozuje autoservis pro auto veterány, především pro klientelu v regionu Zlínský kraj. Víme, že oprava, údržba veteránů vyžaduje speciální péči.
Nový vůz Škoda Rapid facelift poskytne vyšší komfort - nový vůz od autorizovaného prodejce
Firma DOBE - CAR Holešov je autorizovaný prodejce vozů Škoda pro region Zlín, přijďte si vyzkoušet nový vůz Škoda Rapid facelift, který Vám poskytne vyšší komfort.
Nový Fiat Tipo-rodinný sedan s titulem nejlepší koupě roku 2016 v Evropě
Pořiďte si rodinný sedan Fiat Tipo v DOBE-CAR Holešov. Tento vůz získal titul nejlepší koupě roku 2016 v Evropě. Zveme zákazníky z okresu Zlín, Kroměříž na testovací jízdy.
Kvalitní, technicky prověřené vozy-dovoz ze zahraničí, z EU
Firma MS CAR pro klientelu z okresu Zlín, Kroměříž nabízí dovoz aut ze zahraničí. Jde o kvalitní, technicky prověřené vozy převážně z EU - Německa, Holandska, Belgie.
Dovoz, prodej aut ze zahraničí-z EU, Německa, Holandska, Francie, Belgie
Pořiďte si kvalitní ojetý vůz od zkušeného dovozce aut, firmy MSCAR Kroměříž. Jde o dovoz z EU, převážně z Německa, Holandska, Belgie, Francie.
Prodej Sidi obuv, moto boty, servis a prodejna jízdních kol
Italské motocyklové boty značky Sidi, kvalitní moto obuv i jízdní kola prodává KOLOVNA KM s.r.o. v Kroměříži. Také provádí profesionální servis veškerých typů kol.
Škoda Superb-auto roku 2016 z Autosalonu DOBE-CAR
Škoda Superb získala ve své třídě titul auto roku 2016. Přijďte vyzkoušet tento vůz do Autosalonu DOBE-CAR Holešov a pocítíte nejvyšší komfort cestování.
Měření emisí benzínových, dieselových motorů-emisní stanice
Emisní stanice firmy KLAS o.v.d. Kroměříž provádí měření emisí u benzínových motorů a metodou volné akcelerace u dieselových motorů.
Veškeré pneuservisní práce a prodej pneumatik, protektorů, autodoplňků
Pneuservis Bajer najdete poblíž Kroměříže, v obci Nětčice u Zdounek. Provádí veškeré pneuservisní práce, máme na prodej velký výběr pneumatik, protektorů i autodoplňků a autokosmetiky.
Servis, náhradní díly na užitková vozidla Fiat, Peugeot, Citroen
Společnost KLAS, o.v.d. Kroměříž poskytuje servis pro užitková vozidla Peugeot, Fiat, Citroen. Na prodej máme náhradní díly na uvedené užitkové vozy.
Pneuservis pro osobní, nákladní auta Nětčice u Zdounek
Kompletní pneuservisní služby pro osobní i nákladní auta poskytne Pneuservis Nětčice u Zdounek.
Výměna kol, přezutí, prodej i opravy pneumatik ve spolehlivém pneuservisu
Výměnu kol si můžete domluvit v Pneuservisu Bajer Nětčice u Zdounek nedaleko Kroměříže. Kromě přezutí pneumatik máme na prodej nové pneu a provádíme běžné opravy defektů.
Pneuservis poblíž Kroměříže - běžné opravy, přezutí pneu, vyvažování kol
Pneuservis Bajer najdete poblíž Kroměříže v obci Nětčice u Zdounek. Provádíme všechny běžné opravy defektů pneumatik, přezutí pneu včetně vyvažování kol.
Prodej ojetých aut Volkswagen Passat, Golf a Škoda Octavia, Superb, Fabia
Pořiďte si prověřený ojetý vůz u dovozce, firmy MSCAR Kroměříž. Zaměřujeme se na prodej ojetých aut Volkswagen Passat, Golf a vozů Škoda Octavia, Superb, Fabia.