Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Rovnání rámů, nástaveb a náprav, rovnací stolice, kamerové měřící zařízení, Bystřice pod Hostýnem
Firma NHB-servis, spol. s r.o. se zabývá rovnáním rámů. Máme čtyři rovnací stolice na rovnání rámů, nástaveb a náprav (3ks BEE LINE a 1ks Black Hawk) a jednu rovnací stolici na rovnání kabin (Celete).
NHB-servis, spol. s r.o. Rovnání rámů za studena
Eko likvidace osobního vozidla, dodávky na Moravě včetně odvozu nepojízdného automobilu
Autovrakoviště Třebětice Roman Kamenec za Vás vyřeší Eko likvidaci automobilu včetně jeho odvozu. Působíme na Moravě, pokud se potřebujete zbavit nepojízdného osobního vozidla či dodávky, oslovte nás.
Autovrakoviště TŘEBĚTICE Roman Kamenec
Autovrakoviště Kvasice - vrakoviště provádí ekologickou likvidaci aut, motorek
Autovrakoviště Kvasice provádí ekologickou likvidaci aut nebo motorek pro zájemce z okolí Kroměříže, Holešova, případně i vzdálenějších lokalit Zlínského kraje, Moravy. Vrakoviště funguje již 10 let.
Opravna automobilů - autoservis a pneuservis
Autoservis a pneuservis Petr Došlík je opravna automobilů pro klientelu z Kroměříže a okolí. Opravuje vozy všech značek.
Petr Došlík - Autoservis Kroměříž www.autoservis-doslik.cz
Volné místo na pozici mechanik osobních automobilů, motocyklů a pneuservisní technik
Společnost Motorcentrum Malinčík s.r.o. má aktuálně volné místo na pozici mechanik osobních automobilů, motocyklů a pneuservisní technik - vhodné pro zájemce z okolí Kroměříže. Pracoviště - Hulín.
Ekologická likvidace vozidel, autovraků - odvoz do 50km od Vás je na naše náklady
Autovrakoviště Třebětice - Martin Dyňka provádí ekologickou likvidaci vozidel, autovraků. Zajistíme v okruhu do 50 km odvoz vozu od Vás na naše náklady - Kroměříž, Zlín, Hulín, Holešov, Přerov.
Zapalovací systémy, soupravy zapalování pro zážehové motory-motocykly, čluny, sněžné skútry
Firma VAPE Kroměříž vyrábí zapalovací systémy pro motocykly, vodní čluny, sněžné skútry a další zážehové motory. V eshopu můžete zakoupit soupravy zapalování a další elektropříslušenství.
VAPE spol. s r.o. Elektro příslušenství pro motocykly
Elektropříslušenství pro motocykly, vodní, sněžné skútry
Společnost VAPE spol. s r.o. je výrobce a prodejce elektropříslušenství pro motocykly, vodní, sněžné skútry a čluny se sídlem v Kroměříži - Zlínský kraj.
VAPE spol. s r.o. Elektro příslušenství pro motocykly
Příprava vozu na STK, provedení-oprava motorů, karoserií, brzd
Veškeré opravy spojené s přípravou na STK provádí v Autoservisu Došlík Kroměříž - oprava motorů, karoserií, brz i výměny skel. Provedení STK zajistíme za Vás.
Petr Došlík - Autoservis Kroměříž www.autoservis-doslik.cz
Digitální řídící jednotky, zapalování bateriové, kondenzátorové-pro motocykly, skútry
Firma VAPE vyrábí elektropříslušenství pro motocykly, skútry. Ať už máte bateriové či kondenzátorové zapalování, můžete v našem eshopu pořídit digitální řídící jednotky i další komponenty.
VAPE spol. s r.o. Elektro příslušenství pro motocykly
Alternátory, zapalování pro motocykly, sněžné skútry, vodní čluny-eshop
Elektropříslušenství pro motocykly, sněžné skútry, vodní čluny i rogala zakoupíte v eshopu firmy VAPE Kroměříž. Na prodej alternátory, zapalování, řídící jednotky a další.
VAPE spol. s r.o. Elektro příslušenství pro motocykly
Pronájem, půjčení dodávky, vozíku, přívěsu a stěhování dodávkou s řidičem
Firma Dodávky Kroměříž - Igor Lorenc poskytuje pronájem dodávky nebo vozíku a přívěsu v lokalitě Zlínský kraj. Zajistíme i stěhování dodávkou s řidičem.
Autoservis, pneuservis Došlík-příprava na STK, provedení STK
Autoservis a pneuservis Došlík Kroměříž opravuje vozidla všech značek. Zajistíme přípravu a provedení STK.
Petr Došlík - Autoservis Kroměříž www.autoservis-doslik.cz
Údržba, plnění klimatizace, výměna čelního skla, tónování autoskel
Společnost Autosklo - Hleďa provádí na provozovně Kroměříž údržbu, plnění klimatizace, výměny čelního skla i tónování autoskel. Objednejte se k nám na vybraný den i čas.
AUTOSKLO - HLEĎA Kroměříž
Eshop komponenty zapalovací, zdrojové soupravy-pro motocykly, skútry, čluny
Firma VAPE Kroměříž má eshop, kde snadno nakoupíte komponenty zapalovací, zdrojové soupravy pro motocykly, sněžné skútry, vodní čluny. Jsme výrobci elektropříslušenství.
VAPE spol. s r.o. Elektro příslušenství pro motocykly
Prodej nových vozů Škoda, Fiat-nové modely, výhodné financování
Firma DOBE-CAR Holešov nabízí na prodej nové modely vozů Škoda a Fiat. U nových vozů nabízíme výhodné financování. Zveme zájemce z regionu Zlín, Bystřice pod Hostýnem.
Zimní servisní prohlídka vozů Škoda-paketové ceny servisu
Zajistěte si zimní servisní prohlídku vozů Škoda v DOBE-CAR Holešov. Poskytujeme paketové ceny servisu. Klientelu máme z okolí Zlína, Kroměříže, Hulína, Bystřice pod Hostýnem.
Příprava auta na zimu, zimní prohlídka vozů Škoda, Fiat
Příprava auta na zimu je důležitá. Zimní servisní prohlídka vozů Škoda, Fiat Vám bude provedena v DOBE-CAR Holešov po předchozím objednání. Klienty máme z okresu Zlín i Kroměříž.
Nový vůz Škoda Karoq od autorizovaného prodejce vozů na Zlínsku
U autorizovaného prodejce vozů Škoda pro region Zlín, firmy DOBE - CAR Holešov, můžete pořídit nový vůz Karoq. Jde o nové kompaktní SUV značky Škoda.
Prodej a servis vozů značky Škoda, Fiat - testovací jízdy
Autorizovaný prodejce vozů Škoda a Fiat v regionu Zlín je firma DOBE-CAR s.r.o. Holešov. Přijďte a využijte možnost testovací jízdy. Svým klientům se postará i o dokonalý servis vozů.
Prodej aut a servisní prohlídky vozidel Fiat, Škoda
Prodejem aut značky Fiat a Škoda v regionu Zlín se zabývá firma DOBE - CAR Holešov, zajišťuje i servisní prohlídky vozidel Fiat, Škoda.
Příslušenství, solární panely, vysokokapacitní baterie pro karavany, obytné automobily - prodej, montáž, servis
Firma Eastwander Kroměříž provozuje eshop, kde zakoupíte příslušenství pro karavany, obytné automobily. Na prodej solární panely, vysokokapacitní baterie - zajišťujeme i montáž a servis příslušenství.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Výroba díly, části karoserie motocyklů - ozdobné nádrže, blatníky na motocykl
Josef Kolínek z firmy Galanterní klempířství Kroměříž vyrábí i díly na motocykl, jde o ozdobné části karoserie motocyklů, nádrže, blatníky. Ruční klempířská výroba je zaměřena i na jiné ozdobné prvky.
Zabezpečení automobilů proti krádeži, dohledání vozu v ČR
Zabezpečení automobilů proti krádeži autorizační bezkontaktním čipem, rychlé dohledání odcizeného auta, motorky, stroje v ČR za pomoci rádiových frekvencí zajišťuje společnost SECAR MORAVIA, s.r.o.
Kontrola, servis, čištění, plnění autoklimatizace
Pokud klesá účinnost Vaší autoklimatizace - domluvte si kontrolu, servis, čištění nebo plnění klimatizace u firmy DOBE - CAR Holešov. Cesta se vyplatí i klientům ze Zlína.