AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o.

AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o.

Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Valníkové plošiny, nástavby, pomocné rámy
Společnost Porgest, a.s. se specializuje na výrobu a opravu valníkových plošin, nástaveb a pomocných rámů. Jsou výráběny na různé značky podvozků, včetně vozidel TATRA.
Autoservis a pneuservis - oprava, servis auta, profesionální služby
S opravou či servisem auta se můžete obrátit na Autoservis a pneuservis Vladana Veřmiřovského, který je pro Vás k dispozici v okolí Petřvaldu, Mošnova, Košatky či Staré Vsi.
Autosklo
Výměna autoskel v Autosklo Moravia bezplatně. Autoskla na osobní a užitkové vozy, TIR, BUS, zemědělskou techniku. Prodej autoskel, kódování autoskel, tónování autoskel, opravy autoskel.
Nabídka
Nabízíme možnost celkové renovace historického vozu na příští rok.
Dovoz vozů ze zahraničí, prodej aut Suzuki Nový Jičín
Uvažujete o koupi ojetého vozu ze zahraničí? Firma MN AUTO CZ se zabývá dovozem a prodejem aut ze zahraničí na zakázku, přímo na přání zákazníků. Zajistí dovoz auta Suzuki a vyřídí za veškeré doklady. Nabízí dovoz osobních, užitkových a sportovních vozidel i na zakázku od autorizovaných prodejců. Naše služby: - dovoz osobních vozidel, ...
Zemědělské sklápěčové korby pro podvozek Tatra
Společnost Porgest, a.s. se zaměřuje na zakázkovou výrobu zemědělských sklápěčových koreb v celém Olomouckém a Moravskoslezském kraji.
Pneuservis, přezutí na zimní pneu, montáž pneumatik Odry
Pokud zvažujete kde si nechat přezout vaše vozidlo na zímní pneu či zkontrolovat zda je váš vůz připraven na zimu, tak se obraťte na firmu HORÁK-STAVITEL s.r.o. Naše firma provádí nejen stavební práce, ale také působíme jako pneuservis v okolí Oder a Nového Jičína. Služby pneuservisu: - opravy pneumatik - montáž pneumatik - přezutí na ...
Korby na automobily, přestavby vozů
Zaměstnanci firmy Porgest z Nového Jičína se o vaše vozy prvotřídně postarají. Na zakázku vám na míru vyrobí z kvalitních materiálů korbu - speciální či výměnnou zemědělskou.
Autoservis a pneuservis. Nový Jičín, Mošnov a okolí už mají svou jedničku v oboru
Před 14 lety se Vladan Veřmiřovský rozhodl založit pneuservis, který by se zaměřoval na poctivý servis a profesionální přístup k zákazníkům. A tato taktika se mu vyplatila, protože pneuservis se stal mezi zákazníky populární. Proto Vladan Veřmiřovský rozšířil svůj podnik o autoservis, čímž pokryl veškerá přání a potřeby zákazníků v okolí Nového ...
Technické prohlídky, evidenční kontroly, STK
Technické prohlídky, evidenční kontroly a STK vám v Novém Jičíně zajistí společnosti RITZ s.r.o.
Měření emisí automobilů, vozidel, emisní měření
Pravidelné měření emisí automobilů vám zajistí společnosti RITZ s.r.o. v Šenově u Nového Jičína.
Dovoz aut z Německa, ověření pravosti dokladů, záruka na dovezená vozidla Nový Jičín, Přerov
Náš tým se specializuje na rychlý dovoz aut z Německa se zárukou. Máme již dlouholeté zkušenosti v oblasti prodeje a servisu vozidel. Záruka na dovezená vozidla: - ověření původu - garance, že vůz není odcizen a nemá finanční závazky - pravost dokladů - originalita dokladů - kontrola ujetých km - kontrola identifikačních znaků vozu - ...
RDAutomobil s.r.o. Rychlý dovoz aut
Zajištění, dovoz vozidla na splátky, bez hotovosti Olomouc, Ostrava, Zlín
Zabýváme se rychlým dovozem aut z Německa nově i na splátky!! Zajistíme Vám dovoz vozidla z Německa dle Vašeho výběru i bez hotovosti. Stačí nám pouze dodat občanský a řidičský průkaz (či cestovní pas) a my se už o vše postaráme. Pokud máte zájem o více informací, tak nás kontaktujte na telefonním čísle 725 150 071.
RDAutomobil s.r.o. Rychlý dovoz aut
Rychlý dovoz vozidel z Německa, automobily na objednávku, garance pevné ceny, záruka na vozidla Olomouc, Brno, Praha
Rychlý dovoz vozidel z Německa zajišťuje firma RDAutomobil s.r.o. z Šenova u Nového Jičína. Automobily dovážíme na objednávku s garancí pevných cen a zárukou na vozidla.
RDAutomobil s.r.o. Rychlý dovoz aut
Prodej, servis vozů TOYOTA Olomouc, Nový Jičín, Šumperk
TOYOTA MORAVA Nový Jičín - Šenov, Olomouc, Šumperk nabízí prodej, servis, opravy, autosalon: - nové, ojeté vozy TOYOTA - náhradní díly - karosářské opravy - likvidace pojistných událostí - autopůjčovna, půjčovna vozů - pneuservis - čištění, mytí vozidel.
Prodej pneumatik, náhradní díly na auta Petřvald, Mošnov, Košatka, Stará Ves
Autoservis Vladan Veřmiřovský nabízí prodej pneumatik na osobní a užitkové vozy, náhradní díly na auta, hliníkové disky a autobaterie.
Montáž a oprava nezávislého benzínového topení Kopřivnice, Frýdek Místek, Valašské Meziříčí
Jsme autorizovaný servis WEBASTO, BRANO ATESO, PANAV a provádíme opravy a montáž nezávislého benzínového topení.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Nákladní autodoprava, autoservis nákladní auta Nový Jičín
Nabízíme nákladní autodopravu, přepravu materiálu, zboží: - LIAZ 110 SHR 3001 - valník s mechanickou rukou, nosnost 8 t - TATRA 815 S3 - sklápěč, nostnost 12 t - TATRA 815 - autodomíchávač, nosnost - objem 4,5m3 - AVIA A 30 - valník, ložná plocha 5,2 m2, nosnost 3 t - PRAGA PV3S AD 80 - autojeřáb, nosnost bez výložníku 8 t, ...
Stavby na klíč, rekonstrukce, zemní práce, elektroinstalace Nový Jičín
STAVBAŘ - výrobní družstvo nabízí stavby na klíč, rekonstrukce bytů, domů, revitalizaci panelových domů, průmyslové stavby: - obkládačské, dlaždičské práce - kamenické práce - zednické práce - zemní práce - elektrikářské práce - pokrývačské, klempířské práce - zámečnické práce. Opravy chladičů u osobních, užitkových i nákladních ...
Montáž a servis nezávislých naftových topení Kopřivnice, Nový Jičín, Příbor, Vsetín
Autoservis Radima Lichnovského provádí montáž a servis nezávislých naftových topení BREEZE, WIND, AIRTOP, 90ST a jiná.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Opravy, servis vozidel, montáž tažného zařízení Kopřivnice
Autoservis Radima Lichnovského provádí opravy, servis osobních a nákladních vozidel. Montáž tažného zařízení SCV. Diagnostika vozidla. Příprava vozů na STK.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Příprava vozů na STK, autoservis, autoopravna Kopřivnice
Autoopravna, autoservis: - osobní vozy - nákladní auta - přívěsy - přípojná vozidla - příprava vozidel na STK - autoelektrikářské práce - měření emisí.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Servis vozidel, diagnostika brzdového systému Kopřivnice
Jsme autorizovaný autoservis a provádíme opravy, servis osobních, a nákladních vozidel, přívěsů. Připravíme Vám auto na STK , namontujeme tažné zařízení SVC a zdiagnostikujeme vozidlo a brzdové systémy.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Prodám Tahač s návěsem (skříň) Iveco Turbo Daily
Prodám tahač s návěsem (skříň) Iveco Turbo Daily 2,5TD, rv. 1996, najeto 376000km. Součástí tahače je spací box. Rozměry návěsu (d x š x v) 7540 x 2300 x 3450. Celková hmotnost návěsu 5490kg.