AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o.

AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o.

Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Spolehlivý a rychlý dovoz aut z německých autobazarů, z EU
Chcete dovézt auto z EU, z německého autobazaru a hledáte někoho kdo se o vše postará? Firma RDAutomobil s.r.o. poskytuje komplexní služby související s koupí a dovozem aut z Německa.
RDAutomobil s.r.o. Rychlý dovoz aut
Rychlý dovoz prověřených aut z Německa - koupě vozu v zahraničí
Pokud zvažujete koupi vozu ze zahraničí, tak se obraťte na RDAutomobil s.r.o., která se specializuje na rychlý dovoz prověřených aut z Německa (z EU) pro klienty z Brna, Prahy a celé České republiky.
RDAutomobil s.r.o. Rychlý dovoz aut
Dovoz aut z Německa se zárukou - na objednávku, na splátky
Chcete si pořídit automobil a nevíte na koho se obrátit? Důvěřovat můžete firmě RDAutomobil s.r.o. - na objednávku vám zajistíme dovoz aut z Německa se zárukou i na splátky.
RDAutomobil s.r.o. Rychlý dovoz aut
Tónování autoskel - odolné autofólie s dlouhou životností
Firma Cartint Zlín provádí tónování autoskel bez nutnosti demontáže skla - jde o odolné autofólie s dlouhou životností. Působí po celé Moravě i v lokalitě Nový Jičín, Hranice.
CARTINT, s.r.o. Fólie na ochranu laku auta Nový Jičín
Výkonná zemědělská technika a nástavby pro Váš nový i postarší nákladní automobil
Firma PORGEST, a.s. z Nového Jičína se specializuje na přestavby nových i postarších nákladních automobilů pro zemědělskou produkci a jejich maximální využití v terénu
Sklápečové korby - zemědělské přestavby a nástavby nákladních vozidel
Chcete si pořídit zemědělské sklápěčové korby nebo nástavby pro převoz obilovin a siláže? Firma Porgest, a.s. je tou správnou volbou. Vyrábí sklápěčové korby s různými možnostmi a přizpůsobením.
Technické prohlídky a evidenční kontroly pro traktory a jejich přípojná vozidla
Stanice technické kontroly RITZ s.r.o. v Šenově u Nového Jičína zajistí technické prohlídky a evidenční kontroly pro traktory a jejich přípojná vozidla.
Sklápěčové zemědělské korby - výroba, oprava a servis
Chcete-li vyrobit, opravit nebo zajistit servis sklapěčové zemědělské korby, pak se obraťte na firmu Porgest, a.s., která má v tomto oboru bohaté zkušenosti.
STK - pravidelné technické prohlídky a evidenční kontroly
Přijďte si zkontrolovat technický stav svého vozidla - STK stanice technické kontroly v Novém Jičíně vám zajistí pravidelné technické prohlídky a evidenční kontroly rychle a spolehlivě.
Pravidelná technická prohlídka automobilu, motocyklu i přípojného vozidla
Pokud vás čeká pravidelná technická prohlídka automobilu či motocyklu a zvažujete v jaké STK si ji necháte provést, obraťte se na ověřenou stanici technické kontroly v okolí Nového Jičína, STK Ritz.
Profesionální přestavby vozidel podle ADR pro přepravu nebezpečných nákladů
Společnost Porgest, a.s. vám poskytne profesionální přestavby vozidel podle ADR pro přepravu nebezpečných nákladů.
Diagnostika a oprava motoru, elektroniky u všech značek aut
Autoopravna a pneuservis Vladana Veřmiřovského provádí profesionální diagnostiku motoru a dalších řídících jednotek u všech značek vozidel. Používá moderní diagnostické metody a servisní zařízení.
Kvalitní autoservis - montáž tažných zařízení, opravy hlav motorů a podvozků
O montáž tažných zařízení, opravy hlav motorů i podvozků u vozidla se Vám postará autoservis Vladana Veřmiřovského, který zajišťuje opravy vozů všech značek v okolí Petřvaldu, Nového Jičína i Mošnova.
Spolehlivý autoservis - autoopravna vozidel všech značek, příprava vozů na STK
Autoopravna Vladana Veřmiřovského z Petřvaldu provádí přípravu vozidel na STK a kompletní autoservisní práce na autech všech značek. Má řadu spokojených zákazníků také z okolí Krmelína a Brušperku.
Klimatizace pro všechny vozy - kompletní servis s využitím původního chladiva
Klimatizaci pro všechny vozy a její kompletní servis s využitím původního chladiva zajišťuje Autoopravna a pneuservis Vladana Veřmiřovského v okolí Petřvaldu a Mošnova.
Zkušený pneuservis - servis TPMS ventilů, opravy i výměna kol
Kompletní pneuservisní práce jako opravy a přezutí pneumatik, výměnu kol i servis TPMS ventilů zajišťuje pneuservis Vladana Veřmiřovského, který má bohaté zkušenosti a řadu spokojených zákazníků.
Autoklimatizace - servis, plnění, čištění, desinfekce, odstranění zápachu
Zapáchá Vaše autoklimatizace, potřebovala by provést servis či vyčistit? Autoopravna Vladana Veřmiřovského poskytuje desinfekci a veškerou údržbu klimatizace u Vašeho plechového miláčka.
Pneuservis, přezutí pneumatik, zimní pneu rychle a bez starostí
Pneuservis, kde vám rychle a bez starostí zajistí přezutí pneumatik, je autoopravna Vladana Veřmiřovského, který má pro vás připraveny zimní pneu. Působíme v okolí Ostravy a Krmelína.
STK pro osobní automobily i malá nákladní vozidla
STK - stanice technické kontroly sídlící v Šenově u Nového Jičína provádí STK pro osobní automobily, malá nákladní vozidla, přípojná vozidla, motocykly a traktory.
Profesionální pneuservis  s moderní technikou pro všechny typy aut
Autoservis a pneuservis Vladan Veřmiřovský realizuje pneuservisní služby a disponuje moderní technikou, zajišťuje kvalitní servis pro majitele všech typů aut v okolí Petřvaldu a Mošnova.
Autoservis, pneuservis - opravy vozidel, diagnostika motorů, výměna kol
Autoopravna a pneuservis Vladana Veřmiřovského se zaměřuje na profesionální přístup k zákazníkům a poctivý servis. Je Vám k dispozici v okolí Petřvaldu, Staré Vsi a Nového Jičína.
Prohlídka vozu a příprava na STK i měření emisí - kompletní služby
Prohlídku vozu s přípravou na STK i měření emisí pro vás realizuje autoopravna a pneuservis Vladana Veřmiřovského, která nabízí kompletní automobilové služby v okolí Petřvaldu a Mošnova.
Čistění interiéru aut, sedaček, čalouněného nábytku i koberců
Pokud potřebujete vyčistit interiér vašeho auta, sedačku či čalouněný nábytek, tak se neváhejte obrátit na firmu HORÁK-STAVITEL se sídlem v Odrách.
Diagnostika motorů, oprava a kompletní servis automobilů všech značek
Náš autoservis a pneuservis vám poskytne kompletní servis automobilů všech značek od diagnostiky motorů až po prodej pneu.
Chiptuning - čipování, výkonnější motor pro váš vůz
Výkonnější motor pro váš vůz zajišťuje autoservis a pneuservis Vladana Veřmiřovského, který se chiptuningem (čipováním) zabývá. Působí v okolí Ostravy a Příboru.