Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Pronájem, půjčovna karavanů, obytné vozy, Ostrava
Zabýváme se: - pronájem karavanů (karavan) - půjčovna obytných vozů (obytné vozy).
Výměna, oprava čelních autoskel Opava
Nabízíme: - výměna, oprava čelních autoskel zdarma - platí ze zákonného, havarijního pojištění, připojištění čelního skla.
Zažijte jízdu s vozem Škoda FABIA MONTE CARLO
Škoda Fabia Monte Carlo se nejen svým jménem, ale i stylovým, sportovně vyladěným exteriérem a interiérem hlásí k odkazu legendární rallye, která patří mezi nejslavnější a nejstarší na světě. Sportovní podvozek a výkonné motory TSI přinášejí skutečnou radost z jízdy Cena vozu, který již v základní výbavě přináší mimo jiné klimatizaci a rádio, ...
Elektronická kniha jízd a monitorování pohybu vozidel
Nabízíme osvědčený systém správy vozového parku s automatickým sestavení knihy jízd a jejím vedení v elektronické podobě (s možností archivace a tisku). Kniha jízd vedená pomocí produktu ONI systému splňuje legislativní nároky kladené na knihu jízd. Systém navíc poskytuje automatický výpočet cestovních náhrad tuzemských i zahraničních ...
Eshop střešní boxy, příčníky, autoboxy, nosiče Opava
Navštivte náš internetový obchod, eshop a kamennou prodejnou. Specializujeme se na: - automobilové střešní nosiče - autoboxy - střešní boxy - příčníky - nosiče lyží a snowboardů - nosiče kol - nosiče lodí a surfů - specializované příslušenství pro řemeslníky - plastové vany do zavazadlového prostoru - přesné gumové ...
Autoservis, autoopravna, opravy automobilů, servis auta Opava
Nabízíme: - služby autoservisu - opravy automobilů, vozidel - renovace veteránů - úpravy vozů - tuning - montáž autoskla, tažná zařízení.
Krečmer - MOTORSPORT Ubytovna a autoservis
Výkup a protiúčet ojetých vozů v okolí Havířova a Karviné
Vykupujeme ojeté vozy všech značek. Nabízíme možnost výkupu formou protiúčtu za nový vůz nebo Vám pomůžeme vůz prodat (výkupem Vašeho stávajícího vozu nebo komisním prodejem). Pro více informací nás navštivte na autosalonu v Havířově (pod Permonem) nebo volejte.
Půjčovna nosičů, autoboxy, nosiče lyží Opava
Nosice.com - půjčovna nosičů nabízí: - pro zapůjčení jsou k dispozici střešní nosiče pro většinu vozidel. Nabízíme k zapůjčení následující typy nosičů: - příčníky pro všechny značky a typy vozidel s instalovanými hagusy - nosiče lyží - nosiče snowboardů - magnetické nosiče - krátké autoboxy - dlouhé autoboxy.
Autoškola, kondiční jízdy, řidičské oprávnění,  Frýdek
Naše autoškola Vám nabízí kvalitní služby. Výcvik a výuka k řidičskému oprávnění k řízení automobilů a motocyklů. Nabízíme také kondiční jízdy a možnosti splátek.
Autoškola, školení řidičů, Ostrava
Naše autoškola zajišťuje školení řidičů. Výcvik a výuka k získání řidičského oprávnění skupin B, C, C+E, A, A1. Poskytujeme možnost splátek a slevy.
Prodej, e-shop motocykly, motopříslušenství Paskov, Frýdek-Místek
Nabízíme prodej: - motocykly, skůtry - příslušenství, náhradní díly - helmy, přilby - rukavice - boty - kombinézy - motokosmetika - filtry - oleje - baterie. Dále nabízíme servis, opravy: - motocykly, skůtry SUZUKI.
Prodej vozidla MAN sklopka a sklápěcích přívěsů
Prodáme vozidlo MAN TGA 8 x 6 sklápěč s nástavbou Molčik r.v 2006 a 3 ks. sklápěcích návěsů Schwarzmuller r.v. 2006. Vše v perfektním stavu. možno vidět kdykoliv.
Autoservis, prodej, náhradní díly, autokosmetika, Ostrava
Působíme na trhu už 19 let a naší hlavní činností je prodej: - náhradní díly - příslušenství a doplňky na dodávkové a osobní automobily - autodoplňky - autokosmetiky - kapaliny, oleje - pneumatiky. Autoservis: - příprava a zajištění STK - výměna oleje - výměna tlumičů - nástřik spodků vozů - geometrie.
Autoškola Frýdek
Naše autoškola je nejstarší a nejzkušenější ve Frýdku-Místku. Pokud chcete kvalitní a zkušené lekce, u nás je budete mít.
Pneuservis, oprava pneu, prodej pneumatik, Ostrava
Potřebujete opravit nebo koupit pneumatiky? Přijďte k nám... Náš pneuservis Vám nabízí: - opravy pneu - prodej pneumatik, disků.
Pneuservis, autoservis, autoopravna, Ostrava,
Provádíme opravy všech vozidel, značek a velikostí: - autoservis - pneuservis - autoopravna - karosářské práce.
Asistenční, odtahová služba, autoservis Frýdek - Místek
Nabourali Vás? Nabízíme: - odtahová služba - vyřešení komplexně pojistné události - autoservis, autoopravy - autolakýrnické práce - karosářské práce - bezplatné zapůjčení náhradního vozidla
Asistenční služby, pojistné události Opava
Naše firma nabízí asistenční služby. Pokud jste nabourali auto nebo rozbili čelní sklo, zavolejte, o vše se vám postaráme a vše zajistíme: - nafotíme potřebnou dokumentaci - dovezeme automobil k nám do servisu - komunikujeme s pojišťovnami - opravíme vůz - půjčíme náhradní vozidlo zdarma.
Prodej, tónování, výměna autoskel, autoskla Ostrava
Nabízíme velkoobchod, maloobchod, montáž: - značkových autoskel (autoskla) značky Pilkington. Dále provádíme bezfóliové tónování autoskel a bezplatnou výměnu autoskla (smluvní opravna pojišťoven).
Autosklo autoskla Ostrava, výměna autoskel, tónování a kódování
Výměna autoskel. Nabízíme prodej, montáž, oprava, servis: - autosklo, autoskla, automobilová skla (boční, čelní, zadní) - veškerá skla na automobily a autobusy - čelní skla - výměna ZDARMA (bezplatná výměna) z povinného ručení a z připojištění čelního skla - tónování skel fólií, autofolie - kódování autoskel.
Přívěsné vozíky Ostrava
Akční nabídka na přívěsné vozíky: - HANDY 3 - 11.888, - Kč - HANDY 7 - 12.699, - Kč - VZ 26 - 18.990, - Kč - VZ 26 + přední čelo otevírací - 20.990, - Kč - NP 26 - 16.999, - Kč - NP 26 + PČO - 17.990, - Kč - NP 26 1-stranný sklápěč + PČO - 21.099, - Kč - VZ 27 - 23.990, - Kč.
Autobazar, auta, motorová vozidla, Kozmice, Hlučín
Potřebujete auto? Přijďte si pro něj k nám... Nákup, prodej, výkup: - osobní, užitkové vozy všech značek. Přijmeme Vaše auto jako protiúčet při koupi jiného auta.
Autoškola, Hlučín
Naše autoškola nabízí výcvik motocyklů, osobních motorových vozidel a školení řidičů.
Autopůjčovna Opava
Naše firma nabízí svým stálým klientům i široké veřejnosti možnost zapůjčení vozidel dle vlastního výběru. Poskytujeme jak krátkodobý, tak dlouhodobý pronájem vozidel. Máme k dispozici: - ŠKODA FABIA, ROOMSTER - VW GOLF VARIANT - MERCEDES BENZ SPRINTER.
Autoskla, výměna autoskel Opava
Provádíme bezplatnou výměnu čelních skel z povinného ručení, připojištění, autopojištění. Dále provádíme opravu čelních skel.