Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Semily
Stavba komínů rychle, bez starostí a bez problémů - Jilemnice
Máte komín, který je starý a potřebuje vyměnit? Nebo chcete postavit komín úplně nový? Tak jste na správné adrese. Rekonstrukce a stavba komínů je naší specialitou a díky pokročilým technologiím frézování a vložkování patříme mezi jedničky na trhu. Ať už vlastníte rodinný dům, bytovku či jakýkoli průmyslový objekt, stavba vašeho komínu pro nás ...
Rekonstrukce komínů - frézování a vložkování komínů – Jilemnice
Máte doma komín, který už má to nejlepší za sebou a je proto nutná jeho rekonstrukce – vložkování nebo frézování? Pokud hledáte skutečného profesionála na rekonstrukce komínů, tak už nehledejte. O vložkování i frézování komínu se postará společnost Komín SOS, a to za překvapivě rozumnou cenu. Přestože sídlíme ve městě Jilemnice, rekonstrukce ...
Individuální vývoj nových strojů, konstrukční práce, montážní, kontrolní a svařovací přípravky
Optimalizaci a vývoj nových strojů, konstrukci strojírenských přípravků, tvorbu a digitalizace technické i výkresové dokumentace realizuje firma JD Konstrukce, Bc. Jaroslav Dejmek z okresu Semily.
Prodej ovocných stromků, meruňky, třešně, broskvoně, jabloně, hrušně
Subtropické zahradnictví Kruh Vám nabízí prvotřídní ovocné stromky jako jsou meruňky, třešně, broskvoně, jabloně, hrušně prostokořenné či v kontejneru.
Geodetické práce, vytyčování hranic pozemků Semily, Jičín
V rámci projektů vytyčování vlastnických hranic se jedná většinou o hranice stavebních či jiných pozemků, kde označujeme lomové body hranic terénu.
Geodetická kancelář Semily Ing. Jan Král, geodet
Zateplování fasád všech objektů včetně rodinných domů s certifikací
Jsme špičkou v oboru zateplování fasád všech objektů a to včetně rodinných domů, certifikované technologické postupy jsou zárukou kvality.
Hydroizolační fólie určené pro izolaci vody, vodních par nebo radonu s vysokou životností
Hydroizolační fólie používané při stavbě a rekonstrukci střešních plášťů, balkonů, přístřešků a izolaci zemních staveb proti vlhkosti i radonu vyrábí firma LS Systém CZ s.r.o v Libereckém kraji
Čerpací stanice, autosalon Škoda, Seat, autoservis Turnov
Čerpací stanice, autosalon Škoda, Seat, autoservis v Turnově. Název společnosti KONTAKT – služby motoristům vám napoví, co je hlavní náplní naší činnosti. Usnadňujeme motoristům zdolávání vzdáleností plynule, bez problémů a závod. Provozujeme čerpací stanice, fungujeme jako autosalon značek Škoda a Seat a zabýváme se velkoobchodem olejů a ...
Prodej, pěstování sazenic Rakytník řešetlákový, bylina jiaogulan ženšen, žen-šen
Subtropické zahradnictví Kruh se zabývá pěstováním a prodejem rostlin a stromů, k žhavým novinkám patří pěstování sazenic Rakytníku řešetlákového a byliny jiaogulan ženšenu.
Tradiční špaletová okna dodají vaší chalupě toho správného ducha
Je vůbec možné pořídit si do dobové roubenky moderní okna a zároveň nenarušit starobylou atmosféru a ráz budovy? Ano! Špaletová okna vypadají skvěle a přitom mají všechny výhody moderních eurooken. Pokud vlastníte pohádkový srub či dobovou chalupu, po běžných plastových oknech samozřejmě nesáhnete. Jestli ale nechcete mít ve svém příbytku ...
Bitumenové pásy - lehká hydroizolace pro ploché střechy| Semily
Nabízíme kvalitní materiály pro novou střechu, velkoobchodní a maloobchodní prodej materiálu pro střechy a izolace - MPS SEMILY
Pila Jilemnice stavební řezivo Vrchlabí, prodej řeziva | Semily, Lomnice
Pila Jilemnice řeže a prodává stavební a jiné řezivo v rozměrech od 2,5m do délky 14m pro všechny co jsou z Vrchlabí, Semil, Lomnice nebo odkudkoliv po ČR. cože je stavební řezivo vhodné pro střešní vazby, trámy na roubenky aj. Pila Jilemnice zpracovává dřevo nestandardních rozměrů. Zaměřujeme se na sortiment atypických výrobků pro rodinné ...
Vymáhání pohledávek, provádění exekucí, dražby a exekutorské zápisy
Provádění exekucí a dražeb, sepisování exekutorských zápisů a další činnost související s exekučním řízením zajišťuje Mgr. Jan Jindra, Exekutorský úřad Semily se sídlem v Turnově.
Záchranářské nastavovací žebříky | Jilemnice, žebříky s atestem
Záchranářské nastavovací žebříky jsou vhodné nejen pro profesionální hasiče, ale i pro dobrovolné hasiče a v neposlední řadě i pro zásahovou a záchranářskou činnost.
Prodej a výroba hliníkových žebříků, výsuvných, dvojitých, kombinovaných
Dodáváme, vyrábíme a prodáváme kvalitní žebříky s mimořádnou stabilitou, najdete u nás žebříky výsuvné, dvojité, trojité, kombinované, jednoduché a příslušenství k tomu.
Plastová střešní krytina vás zaujme svými vlastnostmi
Plastová střešní krytina je především velmi odolná, a to jak povětrnostním vlivům a UV záření, tak mechanickému poškození.
Výroba špaletových oken pro památkově chráněné budovy, repliky, zdobné prvky
Vyrábíme špaletová okna vhodná pro památkově chráněné a historické budovy, jedná se o přesné repliky původních oken i se všemi zdobnými prvky.
Stavební řezivo, krovy, střešní vazby, trámy na roubenky, fošny, hoblovaný program
Pila Novotný Jilemnice Vám zajistí stavební řezivo pro krovy, střešní vazby, trámy na roubenky, fošny i hoblovaný program.
Selské podlahy, terasy do roubených chalup, selských statků i moderních interiérů
Pila Novotný Jilemnice zajišťuje výrobou širokého sortimentu selských podlah a teras, které se Vám budou hodit nejen do roubených chalup a selských statků, ale i do moderních interiérů.
Výfuky, katalyzátory | Semily, Turnov, Trutnov, Jičín, Hostinné, Hořice
Zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem automobilových náhradních dílů jak jsou výfuky a katalyzátory aj. Jste-li ze Semil, Turnova, Trutnova, Jičína, Hostinného, Hořic nebo odkudkoliv z ČR, zastavte se u nás, vybrat si co je pro Vás vhodné! Výfuky a katalyzátory dodáváme na běžné osobní či dodávkové automobily a zajišťujeme prodej ...
Křišťálové lustry od tradičního českého výrobce - záruka kvalitního výrobku
Myslíte si, že křišťálové lustry patří pouze na zámky a do honosných sálů? Tak to jste na omylu. V ELITE BOHEMIA vyrábíme speciální křišťálové lustry na zakázku, ale i svítidla do bytových prostor.
Roubenky - a mějte blíž k přírodě - Semily
Snili jste jako děti o tom, že budete jednou žít v roubené chaloupce? Postavit si domeček jako z pohádky není ani v dnešní době díky moderním roubenkám žádný problém. Stačí si jen vybrat správnou firmu, která dodá kvalitní materiál a i vy můžete prožívat svůj sen z dětství. Roubenky staví na objednávku Pila Novotný z Jilemnice, nacházející se v ...
České křišťálové lustry výroba Semily - jeden z největších výrobců ověskových svítidel na světě
Krásné zářivé lustry od společnost Ing. Josefa Chlum – ELITE BOHEMIA. Vyrábíme svítidla do běžné obytné místnosti i speciální kusy na zakázku, které poté rozesíláme po celém světě.
Šindel – střešní krytina, která zaujme svým vzhledem i vlastnostmi
Šindel nabízí uživatelům celou řadu výhod, jako je snadná pokládka, cenová dostupnost nebo odolnost.