Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Semily
Jeřábnické práce, práce autojeřábem, pronájem montážních plošin
Jeřábnické práce, zdvíhání a přemísťování těžkých břemen autojeřábem na stavbách a montážích, pronájem montážních plošin na výškové práce zajišťuje Zdeněk Václavík, okres Semily.
Křišťálové lustry Elite Bohemia
Celosvětově vyhledávané křišťálové lustry v tradičním i moderním provedení vyrábí v široké cenové škále od komerčních lustrů po výtvory na míru společnost ELITE BOHEMIA ze Semil.
Řeznictví a uzenářství, maso a uzeniny, zabijačkové speciality
Kvalitní maso vepřové i hovězí, uzeniny, párky, šunky, salámy, zabijačkové speciality a jiné masné výrobky produkuje a prodává Řeznictví Nosek s.r.o., okres Semily.
Zahradnictví, e-shop dřevin, stromků, subtropických rostlin, květin
Internetové zahradnictví, prodej dřevin, ovocných stromků, subtropických a tropických rostlin, citrusů, okrasných keřů, květin realizuje na e-shopu zahradnictví Kruh.
Nízkoalkoholický nápoj Pomelo – ochucený mix výčepního  piva a pomelové limonády
O pravé letní osvěžení při sportu nebo odpočinku se postará nízkoalkoholický nápoj POMELO z PIVOVARU ROHOZEC z Turnova.
Rostlinná a živočišná výroba v Českém ráji, obilí, řepka, hovězí maso, prodej
Rostlinné i živočišné produkty té nejvyšší kvality Vám dodá společnost AGRA Český ráj a.s. z obce Všeň. Zajistíme pro Vás cukrovou řepu i krmivou základnu pro živočišnou výrobu.
Nemocnice Jilemnice, lůžkové a ambulantní oddělení, vyšetření, diagnostika
Komplexní lékařská péče, interna, chirurgie, gynekologie, porodnictví, neurologie, ARO zajišťuje v okrese Semily Masarykova městská nemocnice v Jilemnici MMN, a.s.
Rekonstrukce domů, bytů Semily, Nová Paka, Jilemnice, Vrchlabí, Jičín
Máme letité zkušenosti s výstavbou rodinných domů na klíč, rekonstrukce domů, bytů - D-BAU s.r.o. Semily
Sériová výroba lešení Jilemnice - stabilní hliníkové lešení typu sloup a kostka
Zabýváme se výrobou, dodávkami a prodejem stabilního hliníkového lešení typu sloup a kostka, sériová výroba lešení - Tauchman SWS s.r.o. Jilemnice, Semily
Tepelná čerpadla, ekologický a úsporný systém vytápění, výhodná investice s možností dotace
Kvalitní zemní i vzduchová tepelná čerpadla včetně odborné montáže a servisu Vám poskytne dynamická společnost Tepelná čerpadla Miloslav Janata z Mříčné v okrese Semily.
Celoroční provoz malého sálu pro stolní tenis a cvičení
Přijďte si k nám zasportovat do malého sálu kde naleznete prostory pro stolní tenis a cvičení - Sportovní centrum Semily, příspěvková organizace
Hliníkové přístupové schůdky obslužné plošiny ke strojům
Hliníkové schůdky a plošiny od naší firmy se vyznačují mimořádnou stabilitou a jedinečnou technologií svařování.
Soukromá veterinární klinika, prevence a léčba malých zvířat, skotu i koní
Léčba malých zvířat, skotu a koní, preventivní péče o zvířata, vakcinace, vyšetření, chirurgické zákroky, reprodukce a jiné služby poskytuje soukromá veterinární klinika - MVDr. Věra Samohýlová.
Zpracování stavebního řeziva krovy, jehličnaté a listnaté stromy
Naše pila se zabývá zpracováním stavebního řeziva krovy, sušení, hoblování a nebo natírání impregnace - Pila Novotný Jilemnice, Semily, Trutnov
Prometheus – novinka z pivní produkce Pivovar Rohozec
Výborné dvanáctistupňové ležákové pivo Prometheus se představilo na Slavnosti piva Rohozec - PIVOVAR ROHOZEC, a.s Turnov
Práce autojeřábem v těžko dostupných terénech
Provádíme práce i v těžkých terénech, různé montážní práce, výškové práce nebo vyprošťování vozidel - Bedřich Škoda Autojeřáby Škoda Semily, Turnov, Jičín, Jilemnice, Nová Paka, Lomnice
Ocenění roku 2017 dostal pivovar Rohozec
Stali jsme se PIVOVAREM roku 2017 a mimo to získala bronzovou medaili opět naše TŘINÁCTKA TMAVÁ - PIVOVAR ROHOZEC, a.s Turnov
Slévárna hliníku, výroba hliníkových odlitků, technologie odlévání hliníku do písku a kokil
SLP s.r.o., společnost s mnohaletou tradicí, jež se zabývá odléváním odlitků hliníku do písku a kovových forem tzv. kokil. Jsme zkušení slévárenští odborníci a sídlíme v Lomnici nad Popelkou.
Nezávislé naftové topení ATESO ALFA, BREEZE IV, WIND IV k vytápění obytných vozidel či přívěsů
Objednejte si i vy nezávislé naftové topení na e-shopu společnosti BRANOMARKET, které využijete zejména k vytápění obytných aut, kabin vozidel či kempingových přívěsů.
Rohozecké pivní speciály a ochucená piva
Výroba a prodej piva a limonád v Pivovaru Rohozec, nabízí nejen klasická piva, ale i různé pivní speciály a ochucená piva.
Klempířská dílna, výroba běžných i náročných střešních prvků
Na počkání pro své zákazníky stříháme svitky na míru, stříhání plechu přes celou délku, výroba okapnic, úžlabů či parapetů - MPS Semily
Kosmetické a drogistické zboží Lomnice nad Popelkou za akční ceny
Primadrogerie v Lomnici nad Popelkou nabízí zákazníkům za nejlepší ceny široký sortiment kosmetického zboží a drogistického zboží, úklidových či mycích prostředků.
Židle kancelářské, kožené, jídelní, s područkami, polstrované i dřevěné, prodej, výroba
Židle a křesílka dřevěné, polstrované, kožené, látkové, kancelářské, jídelní, s područkami vyrábí a prodává společnost Toraj, s.r.o. se sídlem v okrese Semily.
Stoly jídelní, konferenční stolky, teakové stoly, truhlářská výroba
Masivní stoly domů i do kanceláří, jídelní, konferenční stolky, teakové, televizní, studentské realizuje truhlářská výroba Toraj, s.r.o. z okresu Semily.
Truhlářství, zakázková výroba nábytku z masivu, stoly, židle, okres Semily
Truhlářství Toraj, s.r.o. se sídlem v obci Čistá u Horek realizuje zakázkovou výrobu nábytku z kvalitního masivního dřeva, stoly, židle, skříně na zakázku.