Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Břeclav
Penzion rodinného typu – ubytování pro invalidy v pokoji s bezbariérovým přístupem
Penzion rodinného typu – Pension Jordán v Lednici na Moravě umožňuje i pobyt invalidů, vozíčkářů v pokoji s bezbariérovým přístupem.
Pension Jordán
Pobyt v apartmánech s nevšední architekturou vybavených soukromou garáží
Opilé sklepy v Pavlovicích na Jižní Moravě poskytují nejen ubytování v apartmánech s nevšední architekturou, ale i parkování zdarma v soukromé garáži přímo u apartmánu.
Opilé sklepy
Stožáry veřejného osvětlení standardní i atypické, nejmodernějších technologií pro výrobu stožárů
Stožáry veřejného osvětlení standardní i atypické, nejmodernější technologie pro výrobu stožárů, přechodové, sadové, silniční, dálniční a osvětlovací stožáry od firmy AMAKO, spol. s r.o. v Břeclavi.
AMAKO, spol. s r.o.
Keříčková, balkónová, tyčková rajčata od českého šlechtitele, e-shop
Široký sortiment odrůd rajčat šlechtí ve společnosti MORAVOSEED CZ a.s.. Vyberte si keříčková, balkónová, tyčková rajčata a nakupte online přímo na e-shopu.
MORAVOSEED CZ a.s. Šlechtíme zeleninu s chutí
Svatomartinské degustační menu v hotelu Kurdějov
Hotel Kurdějov vás srdečně zve do hotelové restaurace na Svatomartinské degustační menu. Pochutnejte si na svátečním jídle v prostředí vinic v Hustopečích, necelých 30 minut jízdy od Brna.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Výroba plastových výlisků - od návrhu přes konstrukci až po vstřikování plastů
Kompletní výroba plastových výlisků od návrhu přes konstrukci až po vstřikování plastů zajišťuje na Jižní Moravě firma INCOT, která má v oboru dlouholeté zkušenosti.
INCOT PLASTIC s.r.o. - vstřikování a lisování plastů
Pobytové balíčky, ubytování Jižní Morava, wellness hotely
Hledáte relaxaci, oddych, wellness pobyt? Přijeďte do ráje vína na jižní Moravu a prožijte krásnou dovolenou mezi vinicemi, moravským folklorem i ozvěnami středověku. Wellness Hotel Kurdějov nabízí celkem 54 pokojů vysoké kvality. Pokoje jsou jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové i čtyřlůžkové. Nachází se zde i tři apartmány v hotelové části ...
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Pěstování zeleniny na balkónech a terasách - rajčata, papriky, ředkvičky, saláty
Novým trendem se stává pěstování zeleniny na balkónech nebo terasách. Firma MORAVOSEED CZ a.s. Vám předá pár zajímavých rad jak se pustit do pěstování rajčat, paprik, ředkviček i salátů.
MORAVOSEED CZ a.s. Šlechtíme zeleninu s chutí
Posezení ve vinném sklípku ve Valticích s degustací, občerstvením a ubytováním
Posezení ve vinném sklípku ve Valticích s ubytováním přímo v penzionu zajišťuje penzion a vinný sklep Moravský Sommeliér. U nás si vychutnáte řízenou degustací vína s rautem a cimbálovou muzikou.
Penzion a vinný sklep Moravský sommelier Ubytování Valtice
Vinařství, degustace vína s ubytováním, kvalitní víno z jižní Moravy, vinný sklípek
Degustaci kvalitních přívlastkových vín ve vinném sklípku s občerstvením a ubytováním Vám na jižní Moravě zajistí Vinařství Herůfek z obce Zaječí.
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Luxusní ubytování v apartmánech v centru Mikulova s výhledem na zámek
Kníže Ferdinand Apartments poskytuje luxusní ubytování v penzionu v centru jihomoravského Mikulova. Můžete se těšit na moderní prostorné apartmány s terasou a výhledem na zámek Mikulov.
Kníže Ferdinand Apartments Ubytování Mikulov
Motorové oleje a maziva značky TOTAL -autorizovaný distributor, dodavatel
Autorizovaným distributorem motorových olejů a maziv značky TOTAL a také jejich dodavatelem je na celé Moravě a na Vysočině společnost MERLIN - PLUS z Hrušek u Břeclavi.
Zakázková kovovýroba, zámečnické práce včetně zaměření, projekce, výroby a montáže
Zakázkovou kovovýrobu z oceli a nerezu realizuje v okolí Mikulova firma Kovo Prokeš, s.r.o. Zajistíme zaměření, projekci, výrobu a montáž. Provádíme i zámečnické práce.
Kovo Prokeš, s.r.o.
Výroba a prodej komponentů pro automatizační zařízení
Vysoce kvalitní komponenty pro automatizaci vyrábí a zprostředkuje břeclavská společnost Teprostroj s.r.o., exkluzivní dodavatel značek MAYSER a PATLITE.
Teprostroj s.r.o.
Ubytování s vinným sklepem a zvýhodněné lázeňské pobyty pro hosty
Pension Jordán poblíž Lednicko-valtického areálu je výbornou volbu ubytování s rodinnou atmosférou. Navštivte vinný sklep přímo v objektu nebo využijte zvýhodněné lázeňské pobyty pro naše hosty.
Pension Jordán
Velkoobchodní prodej a rozvoz moravského burčáku přímo od pramene
Velkoobchodní prodej a rozvoz moravského burčáku vyráběného z tuzemských hroznů zajišťuje Vinařství V & M Zborovský, v.o.s. Rozvážíme burčák přím od pramene do restaurací a vinoték po celé ČR.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Relaxační pobyt pro dámy s polopenzí ve wellness hotelu
Relaxační pobyt pro dámy plný dobrého jídla, pití, odpočinku a zábavy s kamarádkami poskytuje Rodinný wellness hotel u Langrů v Dolních Věstonicích na jižní Moravě.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Vždy čerstvá zelenina a ovoce -  zásobování nejen pro školy, restaurace, nemocnice
Velkoobchod Zepo-Kubíček Václav v Břeclavi nedaleko Hodonína vám dodá vždy čerstvou zeleninu a ovoce - zajistíme zásobování nejen pro školy, restaurace nebo nemocnice.
Zakázková výroba nábytku - vestavěné skříně na míru do každého interiéru
Vestavěné skříně na míru do každého interiéru vyrobí zkušení truhláři z LAMÉ z Břeclavi. Zabýváme se zakázkovou výrobou nábytku přesně dle Vašich představ.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Kvalitní červená a bílá vína z rodinného Vinařství Fůkalovi z Velkých Pavlovic
Kvalitní červená i bíla vína z Velkých Pavlovic můžete zakoupit v rodinném Vinařství Fůkalovi, které vyrábí vína již po generace podle rodinné tradice.
Vinařství Fůkalovi Oldřich Fůkal
Rodinné mikulovské vinařství s možností pořádání oslav a degustací s pohoštěním
Oslavy, pohoštění, degustace vína, rodinné a přátelské sešlosti – lahodné víno a pohoštění pro Vás přichystají v rodinném mikulovské vinařství Víno Šimák.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Korekce skusu - Carriere Motion Class II a III – e-shop pro ortodontické ordinace
Elegantní a jednoduchý aparát ke korekci skusu Carriere Motion Class II a III zakoupíte v e-shopu firmy Altis Group spol. s r.o.. Dodáváme širokou škálu materiálu a výrobků pro ortodontické ordinace.
Altis Group spol. s r.o.
Jehněčí hody a aprílový košt vín v penzionu na jižní Moravě
V penzionu Siesta ve Valticích potěšíte své chuťové pohárky nejen dobrým vínem, ale také vynikajícím jídlem. Penzion si pro své hosty připravil jehněčí hody s aprílovým koštem vín.
Penzion Siesta
Stroje a technika pro sečení trávy - příkopové sekačky, zahradní traktory
Veškerou potřebnou techniku pro sečení trávy v parcích, zahradách ale i na loukách zakoupíte v prodejně firmy SYNPRO s.r.o. Prodáváme příkopové sekačky BOMFORD i výkonné zahradní traktory SECO.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Vinařský, animační program s degustací vína pro zpestření firemní akce i školení Jižní Morava
Čeká vás firemní akce či školení a rádi by jste si ho zpestřili? Rezervujte si vinařský, animační program s degustací vína v Hotelu Kurdějov na Jižní Moravě.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum