Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Břeclav
Romantické svatby v jedinečných prostorech vinařství – svatební den s dobrým vínem
Prožijte svůj svatební den v originálních prostorech Vinařství Václav v Hustopečích na jižní Moravě. Prostory jsou vhodné pro obřady i hostiny rodinných svateb, rádi Vám pomůže s jejich organizací.
Otevřené sklepy vinařství Zaječí jižní Morava
Byli jste již někdy na otevřených sklepech vinařství v Zaječí a rádi by jste tuto akci navštívili znovu? Nebo jste o téhle akci slyšeli a rádi by jste se zúčastnili? Tak máme pro Vás skvělou zprávu otevřené sklepy vinařství Zaječí na jižní Moravě budou probíhat v sobotu 31.10 2015. Neváhejte tedy a přijeďte oslavit svátek vinařů do Zaječí ...
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Opravy a údržba asfaltových povrchů dálnic, cest, silnic a  jiných veřejných komunikací
Opravu a údržbu asfaltových povrchů dálnic, cest, silnic a jiných veřejných komunikací provádí společnosti Rekma, spol. s.r.o. v Břeclavi. Opravy provádíme po celé České republice.
REKMA, spol. s r.o.
Moderní lahvovací linka pomohla pivovaru Tambor k velkému úspěchu
Kvalitní robotizované výrobní linky poskytuje společnost TERAMEX s.r.o., dodavatel moderní lahvovací linky v pivovaru Tambor, o které vyšel článek v časopise Techmagazín.
TERAMEX s.r.o.
Bezpečnostní lišty, nárazníky, spínače a kryty pro strojní průmysl a stroje
Firma Teprostroj s.r.o. sídlící v Břeclavi poskytuje bezpečnostní komponenty pro stroje a strojní průmysl. Na výběr máte z různých druhů lišt, nárazníků, spínačů nebo krytů.
Teprostroj s.r.o.
Krovy a kvalitní střešní konstrukce pro rodinné domy, garáže i pergoly - tesařské práce
Dodáme Vám krovy a kvalitní střešní konstrukce nejen pro rodinné domy, garáže nebo pergoly. Naprosto přesné tesařské práce zajistíme v Pohořelicích i v okolí Brna venkov.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Dárkový poukaz na pobyt v Opilých sklepech – apartmány s vlastním vinným sklípkem
Darujte svým blízkým nebo známým výjimečný zážitek. Věnujte jim dárkový poukaz pro pobyt v Opilých sklepech ve Velkých Pavlovicích – apartmánech s nevšední architekturou a vlastním vinným sklepem.
Opilé sklepy
Dárkový poukaz na zážitkový večer s degustací vína na jižní Moravě
Darujte svým známým nebo blízkým originální dárek – zážitkový večer s degustací vína na jižní Moravě. Dárkové poukazy na zážitkový večer s degustací vína objednávejte u První vinařské spol.
Vinařství Kukla - víno z Moravy První vinařská spol. s r. o.
Geometrie náprav, sbíhavost kol - profesionální 3D měření a seřízení geometrie kol
3D měření a seřízení geometrie kol, náprav neboli sbíhavost kol provádí PNEU centrum Václavovič s provozovnou v Břeclavi. Naše profesionální péče vašemu vozidlu prodlouží životnost.
PNEUcentrum Václavovič
Výroba vína nejšetrnější metodou v rodinném vinařství – prodej vína s co nejmenším množstvím síry
Rodinné vinařství Matyášovi vyrábí vína těmi nejšetrnějšími metodami v tradičním vinařském regionu Moravy. Prodáváme vína s co nejmenším množstvím síry, která navíc můžete ochutnat v Penzionu Siesta.
Penzion Siesta
Balené hnědé uhlí ořech a černé uhlí ekohrášek prvotřídní kvality
Centrum paliv Lanžhot v okrese Břeclav zajišťuje velkoobchodní a maloobchodní prodej baleného hnědého uhlí ořech a černé uhlí ekohrášek. Navštivte nás a zakupte si uhlí prvotřídní kvality.
Centrum paliv Lanžhot
Penzion pro cyklisty v Mikulově - moderní ubytování i úschovna kol
Penzion Kardinál v Mikulově je ideálním ubytováním pro cyklisty. Naše moderní a nově zrekonstruované pokoje Vám dopřejí dostatek odpočinku po dlouhém cyklovýletu. K dispozici máme i úschovnu kol.
Penzion KARDINÁL Ubytování Mikulov
Výroba dřevěné terasy, pergoly, altánu, plotu na zakázku – precizní truhlářské práce
Společnost Kroving s.r.o. z Brna, jakožto truhlářství, Vám vyhotoví dřevěnou konstrukci na zakázku. Zabývají se výrobou a montáží pergoly, dřevěné terasy, altánu či plotu.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Odpočinkový gurmánský pobyt s dobrým jídlem a vínem pro pány v příjemném prostředí
Pro všechny pány, kteří si chtějí odpočinout od práce či rodiny připravili ve Rodinném wellness hotelu u Langrů gurmánský pobyt s dobrým jídlem a vínem ve vinařské oblasti Dolní Věstonice.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Vinný sklep s ubytováním jižní Morava
Degustací vína ve vinném sklípku včetně ubytování na jižní Moravě pokskytuje Vinařství Herůfek ze zaječí.
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Komunální stroje – úklidová a čistící technika pro venkovní úklid
Kompaktní komunální stroje pro venkovní úklid – úklidovou a čistící techniku, která poslouží k zametání cest i péči o zeleň v parcích, zakoupíte v prodejně firmy SYNPRO.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Školení, firemní akce a teambuildingy ve vinařství šité na míru
Firemní akce šité na míru uspořádá Vinařství V & M Zborovský, v.o.s Ve Velkých Pavlovicích. Zorganizujte školení, firemní akce nebo teambuilding s ochutnávkou vína v prostorech našeho vinařství.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Rodinné pobytové balíčky s možností sportovních aktivit a kulturním programem po celý rok
Ubytování pro celou rodinu včetně bohatého kulturního a sportovního programu poskytuje Hotel Kraví hora Bořetice****. Vyzkoušejte naše rodinné pobytové balíčky v různých ročních obdobích.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Příjemné posezení a  řízené degustace vína ve vinném sklepě – výběr až z 80 vzorků vín
Příjemné posezení s řízenou degustací vína zažijete ve vinném sklípku penzionu Rendezvous ve Valticích. K ochutnání si můžete vybrat z až 80 vzorků různých druhů vín i víno přímo od majitele.
Penzion Rendez vous
Konferenční centrum Jihomoravský kraj
Hledáte konferenční centrum v Jihomoravském kraji? Potřebujete najít a pronajmout si konferenční prostory na jižní Moravě? Hotel Kurdějov a.s. nabízí komplexní služby konferenčního a relaxačního centra. Nabízíme úplnou péčí pro firemní a kongresové akce nejrůznějšího typu pro návštěvníky regionu jižní Moravy. Náš Hotel Kurdějov spojuje ...
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Kníže Ferdinand Apartments nabízí pobyty pro dospělé a starší děti
Kníže Ferdinand Apartments sídlí v historické budově s devíti apartmány, které jsou bohatě vybaveny a poskytují nádherný výhled na Mikulov. Klidný pobyt pro dospělé a děti starší 12ilet.
Kníže Ferdinand Apartments Ubytování Mikulov
Šlechtění nových odrůd různých okurek a nakládaček – odborníci v oboru pěstování a výroby osiva
Na šlechtění nových odrůd okurek a nakládaček, pěstování zeleniny a výrobu osiva se specializují odborníci společnosti MORAVOSEED CZ a.s. přinášející další 3 novinky v odrůdách okurek.
MORAVOSEED CZ a.s. Šlechtíme zeleninu s chutí
Romantické ubytování v centru Mikulova s výhledem na zámek
Penzion Kardinál v centru Mikulova je jako stvořený pro romantické ubytování a příjemně strávenou dovolenou. Ubytujte se v pokoji s výhledem na barokní zámek Mikulov - rezervujte si ubytování včas.
Penzion KARDINÁL Ubytování Mikulov
Klimatizovaný plně vybavený apartmán až pro 4 osoby v blízkosti valtického zámku
Pokud hledáte ubytování apartmánového typu v blízkosti valtického zámku, centra města, obchodů i restaurací, zarezervujte si Apartmán Valérie, kde se pohodlně ubytují až čtyři osoby.
Penzion U Vlků Valtice
Pořádání firemních akcí, seminářů, rodinných oslav s ubytováním v Lednici na Moravě
Uspořádejte firemní akci, seminář nebo rodinnou oslavu s ubytováním v Lednici na Moravě v příjemném prostředí penzionu Jordán, který poskytuje ubytování s posezením ve vinném sklípku.
Pension Jordán