Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Trutnov
Wellness Hotel Astra ubytování v Krkonoších, luxusní ubytování v centru Špindlerova Mlýna, sauna
Wellness Hotel Astra ubytování v Krkonoších, luxusní ubytování v centru Špindlerova Mlýna, sauna, hotelová restaurace, bazén, solná jeskyně, relaxační masáže, vinotéka.
Omítací a rozmítací pila k dělení dřevěných polotovarů Trutnov, výroba a servis dřevařských strojů
Omítací a rozmítací pila k dělení dřevěných polotovarů Trutnov, výroba a servis dřevařských strojů, ocelovo litinová konstrukce rámu stroje, měnitelná rychlost pořezu.
Vrtané studny se zajištěním projektové dokumentace, hydrogeologického posudku i povolení
Nedostatek vody hravě vyřešíte vrtanou studnou, kterou Vám vyvrtá společnost Michal Trömer Studny Tremi z Dolní Branné u Trutnova. Zpracujeme projekt a zařídíme všechny potřebné posudky i povolení.
Michal Trömer Studny Tremi
Výroba strojů - cisternové nástavby, vodní cisterny NCS, příslušenství k cisternám
Vyrábíme stroje pro údržbu komunikaci, jako jsou cisternová nástavby, vodní cisterny NCS i příslušenství k vodním cisternám, sypače, zametače, agresivní kartáče a jiné.
Nosiče kontejnerů od firmy Beran
Nosiče kontejnerů od firmy Beran skvěle poslouží k vyklízení nepotřebného odpadu.
Hromosvodářský materiál a přepěťové ochrany Trutnov, hromosvodní technika, materiál pro uzemnění
Hromosvodářský materiál a přepěťové ochrany Trutnov, hromosvodní technika, materiál pro uzemnění, materiál pro vyrovnání potenciálu, pro ochranu budov před bleskem.
Pokládka podlahových krytin, renovace dřevěných podlah
Kompletní sortiment dřevěných podlah, vinylové podlahy, sportovní podlahy, renovace parket i půjčovna brusek. Podlahářství Václav Kulík - nedaleko Hradce Králové.
Praní, čištění a žehlení prádla pro hotely i domácnosti
Dokonale čisté prádlo pro Váš hotel, restauraci či domácnost zajistí Prádelna Veselka s.r.o. Vypereme a vyžehlíme ložní prádlo, ubrusy, osušky i oděvy.
Izolace, hydroizolace, zahradní jezírka, bazény a zelené střechy
Hydroizolace a řešení vlhkosti v domě, Izolace spodní stavby, střech, teras či bazénů, zelené střechy realizuje společnost Hizol, s.r.o. z Lánova.
Ubytování Bouda Malá Úpa - Letní Krkonoše - relax i aktivní dovolená v jednom
Komfortní ubytování a wellness vybavení penzionu Bouda Malá Úpa v Krkonoších poskytuje možnosti strávit aktivní dovolenou spojenou s relaxací v jednom.
Projekční a architektonická společnost realizující komplexní projekty staveb
Projekty pro rodinné domy, průmyslové a občanské stavby, projektové dokumentace, inženýrská činnost, projektový management realizuje ATIP, a.s, Turnov.
Správce nemovitostí Trutnov, správa domů a bytů, rozúčtování, zálohy, prohlídky, opravy, revize
Správce nemovitostí Trutnov, správa domů a bytů, rozúčtování nákladů, měsíční úhrady záloh, pravidelné prohlídky, opravy, revize nemovitostí.
MEBYS Trutnov s.r.o. Správa a údržba nemovitostí Trutnov
Výškové práce na budovách, čištění okapů, rizikové kácení
Opravy střech, čištění okapů, likvidace sněhu ze střech, nátěry budov, montáž hromosvodů, rizikové kácení stromů a jiné práce ve výškách provádí Petko Kolařík.
Využijte pohřebnictví, které chová úctu k vašim zesnulým
Náš POHŘEBNÍ ÚSTAV S.R.G. Trutnov nabízí svým klientům veškerý servis se zajištěním pohřbů a kremací včetně převozů po ČR a ze zahraničí.
Stacionář mezi mosty Trutnov, denní sociální služby, pro osoby s mentálním a tělesným postižením
Stacionář mezi mosty Trutnov, denní sociální služby, pro osoby s mentálním a tělesným postižením, pro osoby s duševním onemocněním, demence, Alzheimerova choroba, senioři od 65 let.
Likvidace technologických celků Dvůr Králové – kompletní likvidace včetně odvozu materiálu
Provádíme likvidace technologických celků, demontáže, úpravy a vystěhování velkých strojů, kompletní likvidace včetně odvozu materiálu - Lukas trade s.r.o. Kovošrot Dvůr Králové
Zemní a výkopové práce pásovým a kráčejícím bagrem Trutnov, terénní úpravy, přípojky, příkopy
Zemní a výkopové práce pásovým a kráčejícím bagrem Trutnov, terénní úpravy, kanalizační, vodovodní, plynové a elektrické přípojky, odvodňovací příkopy, základy rodinných domů -Tomáš Moravec Trutnov
Autodoprava, spedice, logistika Mladé Buky - Dopravní služby JHT CZ
Naše autodoprava používá velkoobjemové a malotonážní soupravy, které najdou široké uplatnění při poskytování spediční a dopravní služby.
Prodej, servis přívěsů Agados, nebržděné přívěsy řady HANDY, NP, VZ
Zajišťujeme prodej přívěsů Agados, nebrzděných přívěsů řady HANDY, NP, VZ, sklápěcí přívěsy, přepravníky automobilů a moterek a mnoho dalších.
Stálá expozice Historie města Dvora Králové nad Labem a Tradice výroby vánočních ozdob.
Chcete okusit vánoce teď na jaře nebo se vydat po stopách minulosti Dvora Králové nad Labem? Městské muzeum Dvůr Králové nad Labem pořádá tyto dvě stále expozice.
Klempířské a pokrývačské práce, dodávky pálených či betonových tašek, pásů Trutnov
Klempířské a pokrývačské práce, dodávky pálených či betonových tašek, plechové krytiny, asfaltové pásy, plechové fasády, plastové a PVC krytiny - J. Škop a spol., s.r.o. Dvůr Králové nad Labem
J. Škop a spol., s.r.o.
Vývoj, projekce, výroba přístroje ke snímání zvolené polohy a ke korekci řídícího napětí
Svou činnost zaměřujeme na dlouholeté předchozí zkušenosti v oboru vývoje řízení a regulace strojů a technologických celků pro textilní průmysl.
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Prodej stavebního materiálu, obklady, dlažba, elektroinstalační materiály, nářadí Dvůr Králové nad Labem
Prodej stavebnin, kvalitní stavební materiál pro hrubou stavbu, nářadí, izolační materiál, elektroinstalační materiály - Daros profi s.r.o. Dvůr Králové nad Labem
Prodej štěrků, kameniva a písků Dvůr Králové nad Labem – výhodný prodej různých rozměrů
Zabýváme se výhodným prodejem štěrků, písků, kačírku a kameniva různých rozměrů - Lukas trade s.r.o. Dvůr Králové nad Labem
Silniční mezinárodní a vnitrostátní dopravní služby
Provozujeme silniční mezinárodní a vnitrostátní dopravní služby již 25 let – spolehlivost a rychlost to jsou přednosti naší firmy PAP TRUTNOV, s.r.o.
PAP TRUTNOV, s.r.o. Mezinárodní silniční doprava Trutnov