Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Trutnov
Zemní práce Trutnov, terénní úpravy pozemků a zahrad pomocí pásového a kráčejícího bagru
Provádíme veškeré zemní práce bagrem dle přání zákazníka, před samotnou realizací poskytujeme nezávaznou odbornou konzultaci o provedení úprav pozemků nebo zahrad.
Pohřební ústav Trutnov, kompletní pohřební služby, převozy zesnulých, smuteční oznámení, rakve
Pohřební ústav Trutnov, kompletní pohřební služby, převozy zesnulých, smuteční oznámení, výběr rakví, květinové výzdoby, urny, NON STOP pohotovost pohřební služby.
Stavební práce Dvůr Králové nad Labem, stavby, výstavba, rekonstrukce, přestavby rodinných domů
Stavební práce Dvůr Králové nad Labem, stavby, výstavba, rekonstrukce, přestavby, rekonstrukce bytových jader, nové koupelny, zateplení domů, izolace proti vlhkosti, sádrokartony.
Pohřební služba, kancelář Trutnov, pohřebnictví, kremace, převozy zesnulých i ze zahraničí
Chcete důstojně pohřbít Vaše zemřelé. Pomůžeme Vám nejen s pohřbem či kremací, ale zajistíme i smuteční obřady, tisk smutečních oznámení, kamenické práce i rozptyl popela.
Kvalitní úprava vody, filtrace vody Trutnov
Zbavte se účinně jednou provždy těžkých kovů z užitkové vody pomocí kvalitních filtrů - úprava vody, filtrace vody - ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o.
ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o. Čerpací technika
Silniční zametače s výkonným kartáčem k dočištění chodníků a vozovek Dvůr Králové nad Labem
Silniční zametače s výkonným kartáčem k dočištění chodníků a vozovek Dvůr Králové nad Labem, účinné odmetání nečistot díky výkonným kartáčům.
Půjčovna strojů, nářadí a techniky Dvůr Králové nad Labem, plošiny, nakladače, elektrocentrály
Půjčovna strojů, nářadí a techniky Dvůr Králové nad Labem a Trutnov, plošiny, nakladače, elektrocentrály, bourací kladiva, vysoušeče, hutnící technika.
Pohřební služba Úpice, pořádání pohřbů, převozy zesnulých z celé ČR a ze zahraničí
Pohřební služba Úpice, pořádání pohřbů, převozy zesnulých z celé ČR a ze zahraničí, rozptyl zemřelých, tisk smutečního oznámení, tisk smutečního oznámení, hudební doprovod, smuteční výzdoba.
Netkané geotextilie pro výstavbu silnic a železnic
Separační a filtrační netkané geotextilie geoNETEX® vhodné pro výstavbu dopravních, pozemních i vodních staveb vyrábí společnost JUTA a.s.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Převozy zesnulých ČR - převozy po celé ČR i ze zahraničí
Provádíme převozy zesnulých po celé ČR i ze zahraničí včetně vypravení pohřbů a kremací - POHŘEBNÍ ÚSTAV S.R.G. společnost Trutnov
Kvalitní a spolehlivé domovní a průmyslové elektromontáže
Provádíme ověřené domovní a průmyslové elektromontáže dle požadavků zákazníka - EPRO Trutnov s.r.o. Dvůr Králové, Hostinné, Úpice
Prodej tříděných jednotlivých frakcí Trutnov, prodej drceného kameniva, drť, štěrk, kamenivo
Prodej tříděných jednotlivých frakcí Trutnov, prodej drceného kameniva, drť, štěrk, kamenivo pro stavební účely, expedice kameniva přímo z areálu.
Moderní lékařské zařízení poskytující péči napříč obory pro pacienty z Trutnovska
Hledáte profesionální péči o Vaše zdraví? Jste obyvateli z okresu Trutnov, anebo zde jen užíváte dovolenou a nastaly u Vás nenadálé zdravotní komplikace? Navštivte naši Polikliniku Úpice, s. r. o.
Servis nákladních aut Trutnov u firmy Beran
Servis nákladních aut Trutnov u firmy Beran se vám vyplatí. Firma Beran z Trutnova provádí kvalitní a rychlý servis nákladních aut.
Profesionální služby v kamionové dopravě po celé Evropě, transport zásilek, přeprava zásilek
Profesionální služby v kamionové dopravě po celé Evropě, transport zásilek, přeprava kusových zásilek, mezinárodní kamionová doprava Rakousko, Německo, Nizozemí a Itálie.
Zahraniční kamionová doprava Španělsko, Portugalsko, Anglie a Francie
Zaměřujeme se především na zahraniční kamionovou dopravu do Španělska, Portugalska, Anglie a Francie – spolehlivá a včasná dopravní služba je pro nás priorita - BERAN JIŘÍ s.r.o. Trutnov
Náhradní díly ke stavebním a zemědělským strojům Dvůr Králové nad Labem, příslušenství, stroje
Náhradní díly ke stavebním a zemědělským strojům Dvůr Králové nad Labem, příslušenství ke strojům, náhradní díly k zahradní, komunální technice.
Přední český výrobce a dodavatel jeřábových technologií
Portálové, mostové a sloupové jeřáby. Periodické prohlídky jeřábů, školení pro obsluhu jeřábů, revize. Nepřetržitý servis a poradenství od společnosti JASS s.r.o.
JASS a. s. Jeřáby Hradec Králové
Štípací stroj Trutnov - snadná příprava palivového dřeva
Nabízíme služby v oblasti výroby a servisu dřevařských strojů pro zpracování pilařských výřezů - Binter DS s.r.o. Trutnov
Strojní zařízení, tvářecí nástroje a díly – výroba a montáž
Strojní díly, jednoúčelové stroje, zvedací plošiny, svěráky a tvářecí nástroje na zakázku vyvíjí, zhotovuje a montuje společnost STROJTEX, strojírenská s.r.o.
Geodézie, vytyčení hranic pozemku Hostinné, vytyčení staveb, komunikací, zaměřování objektů
Geodézie, vytyčení hranic pozemku Hostinné, vytyčení staveb, vytyčování komunikací nebo zaměřování drobných technických objektů, dělení a změny hranic pozemku.
Geodézie Dvůr Králové s.r.o. Geodetické práce Dvůr Králové nad Labem
Ubytování v centru horského střediska Pece pod Sněžkou
Objevte krásy Krkonoš a přijeďte strávit dovolenou do Pece pod Sněžkou. Ideální místo pro běžkové i sjezdové lyžování. Rezervujte si ubytování v Krkonoších v našem HOTELU KROKUS ***.
Ubytování Bouda Máma wellness hotel Pec pod Sněžkou, minipivovar, lyžování, restaurace, wifi
Ubytování Bouda Máma wellness hotel Pec pod Sněžkou, minipivovar, lyžování, restaurace, wifi, bazén, sauny, fitness, pizzerie, dětský koutek.
Hydroizolace plochých střech Trutnov, izolace balkonů a teras, jezírka a bazény, zateplování
Hydroizolace plochých střech Trutnov, zateplování, zemní izolace proti vodě a radonu, povlakové izolace balkonů a teras, jezírka a bazény.