Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Olomouc
Pájení nerezových i ocelových materiálů pastou na bázi mědi (Cu) a na bázi nikl-chrom (Ni-Cr)
Společnost D&K Brazing s.r.o. provozuje lineární pájecí pec s řízenou ochrannou atmosférou složenou z vodíku a dusíku vhodnou pro kontinuální pájení a žíhání především nerezové oceli a běžné oceli.
D&K Brazing s.r.o. pájení a žíhání v peci
Oplocení domů, sportovišť, areálů pletivovým plotem z poplastovaného nebo pozinkovaného pletiva
Kvalitní bezúdržbové pletivové ploty z pozinkovaného nebo poplastovaného pletiva dodává firma Gardenmat Pavel Matiáš. Pletivové oplocení dodáváme i s napínacími dráty a dalším příslušenstvím.
Gardenmat Pavel Matiáš Ploty a oplocení Olomouc
Návrhy a kompletní dodávka interiéru na klíč - zajímavě řešený a originální interiér bez starostí
Zajímavě řešený a originální interiér bez starostí vám zajistí firma Projekční atelier ZUZI s.r.o. v Olomouci - v oblasti návrhu a kompletní dodávky interiéru na klíč jsme odborníci.
Projekční atelier ZUZI s.r.o. Návrh interiérů Olomouc
Údržba a servis osvětlení, elektroinstalací a vybavení v prodejnách a obchodních centrech
Údržbu a opravy osvětlení, elektroinstalací, EZS, kamerových systémů a dalšího vybavení prodejen zajišťuje v okolí Olomouce firma TANI SERVIS s.r.o.
TANI SERVIS s.r.o. Elektromontáže v obchodech Olomouc
Prodej interiérových dveří značek INVADO, PORTA a ERKADO za zajímavou cenu
Vhodné řešení pro každý interiér představují interiérové dveře zn. INVADO, PORTA a ERKADO, které prodává za zajímavou cenu firma Š+N MIRADE u Olomouce. Na prvním místě je u nás spokojenost zákazníků.
Š+N MIRADE s.r.o.
Redukční ventily Magwen pro snížení vstupního tlaku kapalin, plynů -  prodej, servis
Redukční ventily Magwen pro snížení vstupního tlaku kapalin a plynů dodává firma P.A.servis spol. s r.o. z Olomouce. Jejich prodej a servis zajišťujeme pro Prahu, Brno, Ostravu, Plzeň a Liberec.
P.A.servis spol. s r. o.
Nové i zánovní pneumatiky, plechové disky a kola všech rozměrů – bohatý výběr na všechny typy vozů
Na prodej nových i zánovních pneumatik, ALU kol a plechových disků různých rozměrů na všechny typy vozidla se zaměřuje pneubazar společnosti Autovrakoviště Morava působící nejen v okolí Olomouce.
Autovrakoviště Morava Miroslav Šíma
Motorové, elektrické a řetězové pily Stihl  - odborný prodej a servis
Motorové, akumulátorové, řetězové a elektrické pily Stihl včetně příslušenství dodává v Olomouci a Přerově firma Wald & Garten s.r.o. - Šindelka. Poskytujeme odborné poradenství a servis.
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka
Autodoprava, nákladní doprava, přeprava nákladu, převoz zásilek, paletová přeprava, expresní přeprava
Společnost Pěnkava s.r.o. nabízí spolehlivou a profesionální přepravu Vašeho nákladu. Zajistí rychlou, bezpečnou a efektivní přepravu zboží.
Pěnkava s.r.o.
Opravy,servis čerpadel,půjčení, Olomouc, Přerov
Společnost Metaservis s.r.o. zajišťuje opravy čerpadel v Olomouci a Přerově, se zapůjčením náhradního čerpadla po dobu opravy. Nechte si opravit čerpadlo MQ345,Scala 1 a Scala 2 a jiných bez obav!
Metaservis s.r.o. - opravy čerpadel a vodáren
Betonové podlahy pro průmyslové objekty – novostavby i rekonstrukce
O aplikaci průmyslové betonové podlahy v rekonstruovaných nebo nově stavěných průmyslových objektech v okolí Olomouce se postará firma PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Ruční profesionální nářadí a nástroje značek Bahco, CRONWELL a NEO – kvalita od světových dodavatelů
Poradenství a prodej profesionálního ručního nářadí a nástrojů od světových dodavatelů kvalitních značek Bahco, CRONWELL a NEO zajišťuje společnost Ložiska VILIM spol. s r. o. z Olomouce.
LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Olomouc
Mobilní reklama – reklamní polepy aut, motorek, kamionů a dalších dopravních prostředků
Pokud uvažujete o umístění reklamního polepu na vaše firemní auto nebo kamion, kontaktujte firmu BB Design z Olomouce, která vyrábí reklamní polepy pro dopravní prostředky na míru.
BB DESIGN, s.r.o. Reklamní agentura Olomouc
Pojistné ventily SČA, ARI armaturen, Leser, AVL, Bopp Routher - prodej, servis, seřízení a atesty
Pojistné ventily SČA, ARI armaturen, Leser, AVL, Bopp Routher k ochraně zařízení v systému dodává P.A.servis spol. s r.o. z Olomouce. Prodej, servis, seřízení a atesty zajišťuje pro Brno i Plzeň.
P.A.servis spol. s r. o.
Použité náhradní díly na automobily všech značek – kvalitní vrakoviště v Olomouci
Bohatý výběr použitých náhradních dílů na osobní automobily všech značek vhodných pro zákazníky nejen z okolí Olomouce má ve svém sortimentu kvalitní Autovrakoviště Morava.
Autovrakoviště Morava Miroslav Šíma
Kvalitní vazby, krovy a vyvýšené záhony – profesionální výroba na zakázku
Zakázkovou výrobou krovů, vyvýšených záhonů a kvalitních vazeb včetně prodeje truhlářského a stavebního řeziva se zabývá společnost Sudolský dřevovýroba nejen v okolí Olomouce a Přerova.
Sudolský dřevovýroba Rostislav Sudolský
Komplexní výroba nábytku na míru - zakázkové kuchyně, kuchyňské linky, vestavné skříně
Potřebujete nábytek na míru? Komplexní výrobou kuchyní, kuchyňských linek a vestavných skříní se zabývá firma Š+N MIRADE z Krčmaně u Olomouce. Zakázkovou výrobu poskytujeme pro bydlení i kanceláře.
Š+N MIRADE s.r.o.
Zahradní foliovníky, konstrukce a plachty – ochrana rostlin před sluncem i chladem
Zahradní foliovníky, náhradní plachty i konstrukce segmentových foliovníků prodává společnost Drago spol.s r.o. online na e-shopu nebo na svých pobočkách v Olomouci a Přerově.
Drago, spol. s.r.o.
Prodej a odborný servis zahradních sekaček, křovinořezů a traktorů Stihl a Stiga
Prodejem zahradních sekaček, křovinořezů a traktorů Stihl a Stiga se zabývá firma Wald & Garten s.r.o. (Šindelka) v Olomouci. Samozřejmostí je odborný servis na zahradní techniku.
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka
Lyžování, sjezdovka pro saně a boby i další atrakce pro celou rodinu
Ve Ski areálu Hlubočky u Olomouce naleznete tratě pro sjezdové lyžování, sjezdovku pro saně a boby i další atrakce. Užijte si u nás zimní radovánky s celou rodinou.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Nerezové hřbitovní doplňky – lucerny a vázičky
Poctivé ručně vyráběné nerezové hřbitovní doplňky, jako jsou lucerny a vázičky v různém barevném provedení, vyrábí česká firma Martin Urbášek Urny-kříže.
Martin Urbášek Výroba a prodej pohřebních uren
Žíhání a pájení nerezového materiálu v lineární peci
Společnost D&K Brazing s.r.o. se zaměřuje na žíhání a pájení nerezového materiálu jako jsou trubky a kulatiny v lineární peci s kontrolovanou atmosférou v Olomouci a okolí.
D&K Brazing s.r.o. pájení a žíhání v peci
Prodej a pronájem repasovaných kávovarů včetně zajištění opravy a servisu
Různé druhy kvalitních repasovaných kávovarů má ve svém sortimentu k prodeji i pronájmu s možností zajištění oprav společnost CoffeeHelp - Servis kávovarů Olomouc působící i v Prostějově.
Sezónní ovoce a zelenina k uskladnění – jablka a bílé, žluté i červené cibule;
Na prodej sezónního ovoce a zeleniny k uskladnění včetně chutných jablek a bílých, žlutých i červených cibulí se nejen v okolí Olomouce a Přerova zaměřuje společnost Drago spol.s r.o.
Drago, spol. s.r.o.
Výroba vestavných skříní na míru – kompletní servis interierového nábytku
Na výrobu vestavěných skříní na míru a kompletní servis interiérového nábytku včetně návrhu a montáže zajišťují profesionálové ze společnosti Š+N MIRADE s.r.o. nejen v okolí Olomouce a Prostějova.
Š+N MIRADE s.r.o.