Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Mělník
Bezlepkové koření celiakům dodá v bio kvalitě český výrobce BENKOR
Vychutnejte si výborná jídla okořeněná bezlepkovým kořením v bio kvalitě, která nabízí český výrobce, společnost BENKOR s.r.o.
Úložné systémy pro kabely z oceli, hliníku, PVC Vás přesvědčí vysokou kvalitou
Ucelená systémová řešení pro moderní elektroinstalace zajistí úložné systémy pro kabely z oceli, hliníku a PVC vyrobené ve vysoké kvalitě od společnosti Niedax-Kleinhuis s.r.o.
Vodoinstalatérské a topenářské práce, čištění kanalizace, Mělník
Vodoinstalatérské a topenářské práce, čištění kanalizace non-stop, rozvody vody a topení, montáž topných systémů realizuje firma Instalatérství Karel Jirák, Mělník a okolí.
Přípravky pro WC hygienu, kvalitní bytová chemie, výroba a zásobování obchodních řetězců
Kvalitní hygienické přípravky pro WC včetně pisoárových a dezodoračních tablet Vám poskytne STYL, družstvo pro chemickou výrobu z Neratovic. Patříme ke specialistům na bytovou chemii.
Pískovna s těžbou a prodejem kameniva, štěrkopísku a písku pro betonárky, střední Čechy
Kvalitní certifikované frakce ve středních Čechách Vám zajistí společnost s bohatými zkušenostmi Václav Maurer – Taum z Lužce nad Vltavou. Pískovny s moderním vybavením pro těžbu a úpravu kamene.
Středoškolské studium v oborech Vinařská a ovocnářská technologie, Okrasné zahradnictví
Kvalitní vzdělání v perspektivních zahradnických oborech Vám poskytne Česká zahradnická akademie Mělník - střední škola a vyšší odborná škola, příspěvková organizace.
Vícepodlažní regálové konstrukce pro zvýšení kapacity skladových prostor
Patrové regálové konstrukce, vícepodlažní galerie, zvětšení uskladňovacích prostor realizuje, dodává a montuje společnosti Služby, stavby, montáže, spol. s r.o., okres Mělník.
Povrchové úpravy kovů, tryskání, žárové nástřiky, metalizace, antikorozní nátěry
Povrchové úpravy kovů, ošetření materiálu tryskáním, žárovým nástřikem, metalizací, antikorozními nátěry provede společnost Pavel Kordík – Metax sídlící v okrese Jičín.
Plastové šrouby, zátky a další plastové součásti - Všetaty
Plastové součásti mají své využití jak při výrobě nábytku, tak i ve strojírenství a stavebnictví, a používají se také v oblasti elektrotechniky i v mnoha dalších oborech.
Plastové součástky Všetaty, výroba dílů a konstrukčních prvků
Plastové součástky, díly a konstrukční prvky vyrábí firma Sunap ve Všetatech.
Plastové součásti pro nábytek, strojírenství a elektroniku – kvalita a široký výběr
Jste firma z oboru strojírenství, elektrotechniky nebo výroby nábytku a hledáte spolehlivého dodavatele plastových součástí? Společnost Sunap - plastové součásti nabízí široký sortiment a kvalitu.
Sklolaminátové zastřešení ČOV Neratovice zamezuje úniku nežádoucích pachů
Snadné, rychlé a bezpečné řešení nejen pro ČOV umístěných v obytné zástavbě představují sklolaminátová zastřešení ČOV od společnosti POLA Neratovice s.r.o.
Výrobce žlabů Mělník - novinka MTC drátěné žlaby – blesková instalace, žádné šroubování
Výrobce kabelových nosných žlabů Niedax-Kleinhuis s.r.o. sídlící nedaleko Mělníka představuje převratnou novinku MTC drátěné žlaby pro bleskovou instalaci bez spojek a šroubů.
Výroba koření, bylin a sušené zeleniny Mělník
Neodolatelné vůně a chutě připravovaných pokrmů nelze docílit bez dobrého koření. Výrobou koření, bylin a sušené zeleniny ke zvýraznění pokrmů se zabývá od roku 1932 firma BENKOR s.r.o. z Mělníka.
Česká zahradnická akademie Mělník, střední a vyšší odborná škola, SŠ, VOŠ
Hledáte pro svého potomka vhodnou střední či vyšší odbornou školu nebo učiliště v Mělníku a okolí? Navštivte Českou zahradnickou akademii Mělník.
Katalog rostlin ke stažení na webu - fuchsie, chryzantémy, muškáty, bylinky
Výběr rostlin z pohodlí domova Vám umožní katalog od Zahradnictví Petro Mělník. Vybírat si můžete z mnoha druhů fuchsií, chryzantém, muškátů, bylinek a dalších květin.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Bezpečnostní systémy do výroby k ochraně zdraví i majetku – Kralupy nad Vltavou
Bezpečnostní systémy do výroby k ochraně zdraví i majetku Vám spolehlivě navrhne, nainstaluje a bezporuchovost zajistí společnost ELMEP, s.r.o. z Kralup nad Vltavou.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Vysoce kvalitní skladové regály s návrhem a realizací do výšky až 10 m
Skladové regály s kompletní projekcí skladového hospodářství a následnou realizací ve vysoké kvalitě dodá firma Služby, stavby, montáže spol. s r.o., z Veltrus na Mělnicku.
Projektování a inženýring Kralupy nad Vltavou - pro naše poskytované produkty
Společnost ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou nabízí kompletní projekční práce a inženýring pro své nabízené produkty - projekce, studie, stavební dozor a další.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Řídící, informační a databázové systémy Kralupy nad Vltavou - nadstavba měření a regulace
Řídícími, informačními a databázovými systémy se v Kralupech nad Vltavou věnuje společnost ELMEP s.r.o. Tato oblast činnosti je nedílnou částí kompletních služeb společnosti.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Bezpečnostní systémy vás ochrání před zloději i ohněm - Kralupy
Bezpečnost zaměstnanců by měla být pro každou firmu tím nejdůležitějším. Ne všechny průmyslové provozy však požadavky na bezpečnost splňují. Pro takové případy je tu společnost ELMEP, která zajistí svými bezpečnostními systémy bezpečí i v těch nejtěžších podmínkách. Společnost ELMEP se snaží nabízet soukromým firmám i velkým průmyslovým ...
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Automatizační technika pro firmy|Kralupy nad Vltavou
Automatizační techniku firmám dodáme, nainstalujeme do provozu a poté regulujeme a provádíme odborný servis. Produkty dodáváme do těžkého i lehkého průmyslu, farmacie, energetiky, vodohospodářství a automobilového, kosmetického a potravinářského průmyslu. Nabízíme Vám analyzační techniku, bezpečnostní, hasicí, řídicí, informační a databázové ...
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Měření a regulace Kralupy nad Vltavou – meteorologie, vážní systémy aj.
Společnost Elmep nabízí systémová řešení pro společnosti zabývající se průmyslem. Jednou z jejich činností je i měření a regulace. Soustřeďují se na průmyslovou automatizaci a přizpůsobují se požadavkům klienta. Jsou flexibilní a přizpůsobí se neobvyklým zakázkám. Důležitá je oblast měření fyzikálních veličin, jejich ovlivňování a ...
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Vzduchotechnika a klimatizace Kralupy nad Vltavou
I když obor klimatizace a vzduchotechnika patří k nejmladším oborům společnosti Elmep Kralupy nad Vltavou, i tak jste narazili na odborníky. Oba obory jsou v dnešní době hodně využívány soukromníky i podnikateli, protože hodně šetří energie. V případě vzduchotechniky dodáváme potrubní rozvody, systémy řízení. Jedná se většinou o velké stavby, ...
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Automatizační technika Kralupy nad Vltavou - kompletní služby a dodávky pro firmy
Kralupská společnost ELMEP s.r.o. se zaměřuje na kompletní služby a dodávky automatizační techniky. V tomto oboru u nás pracují pouze specialisté s mnohaletou praxí.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník