Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Mělník
Odborné zazimování bazénu nebo svépomocí? Praha - připravte svůj bazén na zimu!
Pokud si také vy pokládáte otázku, zda si nechat zazimovat bazén od odborníků nebo svépomocí, jsou právě pro Vás určené následující řádky.
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Omítky pro obnovu fasád historických objektů uznávané památkáři - výroba
Obnova fasád historických objektů vyžaduje kvalitní fasádní omítky. Společnost PREMIX servis, spol. s r.o. z Prahy je v tomto oboru specialistou a fasádní omítky vyrábí.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Obec Zlončice, jedna z nejstarších obcí v okrese Mělník, s parkem i přírodním biokoridorem
Přírodní park Dolní Povltaví s výskytem vzácných rostlin naleznete v obci Zlončice na Mělnicku. Vesnice s dětským hřištěm a bohatým společenským životem.
Obec Zlončice
Probarvené štuky, omítky a malty - výroba odstínu na zakázku
Probarvené štuky, omítky a malty vyrobené na zakázku podle požadovaného odstínu nabízí společnost PREMIX servis, spol. s r.o. Neratovic, nedaleko od Prahy.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Okna, dveře a zimní zahrady z hliníkových profilů ALIPLAST a ALUPROF, dodávka a montáž
Hliníková okna a dveře Vám vyrobí a namontuje firma s dlouhodobými zkušenostmi ALUWIN s.r.o. sídlící v Kralupech nad Vltavou. Nejvyšší kvalita pro Váš dům i zimní zahradu.
Programovatelné automaty Kralupy nad Vltavou – od několika signálů po složité instalace
Společnost ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou nabízí zákazníkům ze všech odvětví výroby vypracování programu a dodání aplikací pro programovatelné automaty.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Výměny a opravy autoskel u osobních vozů, nákladních automobilů i autobusů
Prasklé či rozbité autosklo Vám rychle a spolehlivě vymění společnost Autoskla Roman Brázda s provozovnou v Mělníku. Zajistíme montáž předních, bočních i zadních autoskel.
Automatické zavlažovací systémy Praha a střední Čechy – úspora vody až 40%
Úspory času, vody a především krásně kvetoucí zahrady a upraveného stále zeleného trávníku docílíte pouze s automatickým zavlažovacím systémem od společnosti AQUASTART, spol. s r.o. ze středních Čech.
Travní koberce Praha a střední Čechy – pokládka možná kdykoliv
Hustý a zelený trávník takřka mávnutím kouzelného proutku získáte jedině pokládkou kvalitního travního koberce od firmy AQUASTART, spol. s r.o. ze středních Čech nedaleko Prahy.
Úpravy zahrad, pokládka travních koberců - Praha a střední Čechy – krásná zahrada bez námahy
Vlastníte zahradu, ale nemáte čas na její úpravu? Pomůže Vám firma AQUASTART, spol. s r.o. ze středních Čech nedaleko Prahy, specialista na úpravy zahrad a pokládky travních koberců.
Systémová řešení podniků průmyslové výroby Kralupy nad Vltavou
Společnost ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou s mnoha zkušenostmi nabízí své služby poradenství v oboru systémových řešení pro průmyslové podniky s rozsahem do mnoha průmyslových odvětví.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Sazenice chryzantém za skvělou cenu - široký výběr barev a druhů
Máte rádi chryzantémy? Právě nyní můžete zakoupit výhodně jejich sazenice v Zahradnictví Petro Mělník.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Fuchsie eshop Zahradnictví Petro - více než 900 druhů včetně mrazuvzdorných
Více než 900 druhů fuchsie mnoha barev, velikostí a tvarů včetně mrazuvzdorných zakoupíte v eshopu Zahradnictví Petro Mělník.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Výroba kvalitního nábytku a designových interiérů z přírodního dubu na míru
Osobitý a kvalitní nábytek do kuchyně, ložnice nebo dětského pokoje vyrobí na míru z přírodního dubu společnost STAR INTERIER Ing. Vladimír Hvězda sídlící nedaleko Prahy.
Čerstvé výsekové maso, uzenářská výroba, velkoobchod a síť severočeských prodejen
Prvotřídní maso i uzeniny na pult Vašich prodejen Vám dodá společnost RS maso CZ, s.r.o. z Kozomína u Mělníka. Profesionální přístup, široký sortiment a kvalitní servis.
Celní deklarace, kompletní celní služby, celní řízení, vedení účetnictví
Kompletní celní služby, celní deklarace, zastoupení klientů při celním řízení a jednání, vedení celních skladů realizuje Celní služby Neratovice, Zdeňka Karakülah.
Zakázková kovovýroba, konstrukce hal, ocelové vazníky, průmyslová vrata, mříže
Kvalitní služby zakázkové zámečnictví a kovovýroby Vám poskytne společnost Luboš Dočekal - ocelové konstrukce, stavební zámečnictví, autodoprava z města Kralupy nad Vltavou.
Biofiltry a pračky pro čištění vzduchu s vysokou účinností při průmyslovém využití
O kompletní servis biofiltrů a praček pro čištění vzduchu pro průmyslové využití od projekce po montáž se postará společnost POLA Neratovice s.r.o.
Realitní a finanční služby, prodej nemovitostí, hypotéky na klíč
Realitní a finanční služby, prodej, pronájem, koupě nemovitostí, domů, bytů, pozemků, právní služby, vyřízení hypotéky na klíč realizuje společnost EUFINANCE, s.r.o.
Žárové nástřiky, metalizace Jičín - kvalitní antikorozivní nástřiky na ocel
Zabýváme se kvalitními povrchovými úpravami ocelových prvků, kde životnost lze prodloužit až o desítky let - Pavel Kordík - Metax Jičín
Kvalitní okna, dveře, zimní zahrady z hliníkových profilů
Kvalitní okna, dveře, stěny, příčky, zimní zahrady z hliníkových a dřevohliníkových profilů, sklohliníkové fasády vyrábí a montuje společnosti ALUWIN s.r.o.
Plastové jímky a kanalizační šachty od tradičního výrobce - Praha, střední Čechy
Potřebujete plastovou jímku, kanalizační či vodoměrnou šachtu? Pak se spolehněte na českého výrobce s dlouholetou tradicí!
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Kovošrot, sběr a výkup kovového odpadu, barevných kovů, likvidace průmyslového odpadu
Sběr, výkup, přepravu i následné zpracování odpadu Vám zajistí zkušená firma Sběrné suroviny - Václav Glaser z Kostelce nad Labem. Vykupujeme nejrůznější kovy, kovošrot i jiný průmyslový odpad.
Obec Zlončice na Mělnicku, vesnice v přírodním biokoridoru a chráněné zóně Zlončická rokle
Nejstarší obec na Mělnicku nacházející se u pravého břehu řeky Vltavy a rozprostírající se v Přírodním parku Dolní Povltaví, taková je vesnice Zlončice ve Středočeském kraji.
Obec Zlončice
Ochranné síťoviny a návleky
Ochranné síťoviny a návleky pro vaše výrobky ve žlutém provedení vyrobí a dodá společnost Sunap - plastové součásti se sídlem ve Všetatech.