Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeňský kraj
Ekologická likvidace a svoz bioodpadu, dodávka dřevního materiálu, Plzeň, velkokapacitní kontejnery
Společnost Dřevotrans-K provádí ekologickou likvidaci a svoz biodpadu a také dodávky dřevního materiálu jako je biomasa (štěpky, piliny, hobliny, kúra, odřezky) především výrobcům plošných materiálů.
Instalatérské, topenářské a zednické práce, koupelny na klíč
Společnost pana Zdeňka Kůse se specializuje na instalatérské, topenářské a zednické práce. Realizuje také koupelny na klíč.
Obec Staré Sedliště, okres Tachov, Plzeňský kraj
Obec Staré Sedliště leží jihovýchodně od Tachova v Plzeňském kraji. Obcí prochází cyklotrasy i turistické trasy.
Služby ochrany majetku a osob, bezpečnostní služby, detektivní služby, montáže elektronických systémů
Společnost Safe point s.r.o. nabízí služby v oblasti ochrany majetku a osob, detektivní služby, bezpečnostní služby a montáže elektronických systémů.
Lékařská zdravotní ambulantní péče v okrese Tachov
Zdravotní ambulance, lékařská ambulantní péče, praktičtí lékaři pro děti i dospělé, dermatologické centrum a pečovací služby, poliklinika ve městě Bor v okrese Tachov.
Zimní stadion Klatovy - hokejové zápasy, bruslení pro školy a veřejnost a celoroční ubytovna
Zimní stadion v Klatovech pro Vás zajistí zábavu v podobě hokejových zápasů, bruslení pro školy a veřejnost nebo individuální program. U stadionu je rovněž celoroční ubytovna.
Ubytování na Šumavě, hotel, restaurace, školící místnost, cykloturistika, turistika, lyžování
Ubytování v srdci Šumavy nabízí hotel Klostermannova chata, SOUDEK s.r.o. Svojí polohou uprostřed krásné přírody poskytuje mnoho variant aktivit.
Květinářství, řezané květiny, dárkové předměty, sezónní sadba, dušičková vazba, adventní svícny, hnojiva, postřiky
Firma květinka Blanka s.r.o. se sídlem v okrese Plzeň provozuje květinářství, ve kterém pořídíte řezané květiny, dárkové předměty, sezónní sadbu, dušičkovou vazbu a také adventní svícny.
Kompletní instalatérské, topenářské a plynařské práce, stavebně instalační práce
Dušan Plaček již od roku 1996 nabízí svým zákazníkům kompletní instalatérské, topenářské a plynařské práce (instalace vody, odpadu, plynu, topení, tepelná čerpadla) a také stavebně instalační práce.
Veterinární klinika s dlouholetou tradicí Plzeň – ošetření psů, koček a koní
Zvěrolékař a veterinární klinika Plzeň, veterinární služby pro zvířata v Plzeňském kraji, profesionální služby pro zvířecí mazlíčky v klinice, ošetření psů, koček a koní – Klinika Kleisslova Plzeň.
Nejlepší přírodní mast na atopický ekzém na českém trhu
Přírodní masti ověřené uživateli, e-shop s přírodní kosmetikou založenou na mnohaletých zkušenostech s atopickým ekzémem, internetový prodej bio přírodní masti.
Koordinace BOZP, technický dozor a programování na CNC od VSI STAVBY spol. s.r.o.
Společnost VSI STAVBY spol. s.r.o. sídlící v Plzni se zaměřuje na stavební a inženýrské práce a poskytuje i služby v oblasti CNC strojařiny.
Nejkvalitnější klimatizační jednotky na trhu – prodej, montáž a servisní služby
Víte, že už se blíží léto! A s ním horké dny a nesnesitelné noci v interiéru bez klimatizace. Buďte připravení a nenechte se překvapit dusnem ve vašem bytě či domě.
Transformátory na zakázku vyrábí montuje a servisuje ETD TRANSFORMÁTORY a.s.
Podnikáte v energetice či jiném průmyslovém odvětví? Hledáte spolehlivého dodavatele výkonových transformátorů a reaktorů? Již neztrácejte čas a kontaktujte naši společnost ETD TRANSFORMÁTORY a.s.
ETD TRANSFORMÁTORY a.s.
Kompletní vybavení pro ohňostroje, realizace ohňostrojů, prodej pyrotechniky
Společnost LAKI - Ladislav Kincl prodává zábavní pyrotechniku všech kategorií, zrealizujeme venkovní i interiérové ohňostroje na míru.
Daňové a ekonomické služby, insolvenční poradenství, vedení účetnictví, stavba RD na klíč
Společnost BASTO Invest s.r.o. se zabývá veškerými daňovými a ekonomickými službami a nabízíme také insolvenční poradenství. Současně svým zákazníkům nabízíme také výstavbu rodinných domů na klíč.
BASTO Invest s.r.o. účetnictví
Výroba a dodávka kvalitních betonových směsí, Betonárna Plzeň
Betonárna AZS BETON s.r.o. vyrábí a dodává betonové směsi, betonové a železobetonové prefabrikáty na zakázku, Betkostky.
Nákup a prodej zemědělských komodit
Produkty rostlinné zemědělské výroby, obiloviny, olejniny, luštěniny, kukuřice a různé směsi na zkrmení či potravinářské účely prodává společnost ARIMEX TRADE s.r.o.
ARIMEX TRADE s.r.o.
Komplexní architektonická činnost včetně návrhů designu, projekční práce, autorský dozor
Ing. Jan Foff se zabývá komplexní architektonickou činností (architektonické, projekční práce staveb, návrh designu interiérů). V rámci nabízených prací se zabývá především návrhy pasivních domů.
Realizace průmyslových staveb, zemní práce za využití vlastních zemních strojů a příslušenství
Společnost Stavby Šafanda s.r.o. se sídlem v Krnově již od roku 2004 nabízí služby v oblasti stavebnictví (průmyslové stavby) a autodopravy, ale také zemní práce, demolice, inženýrské sítě a další.
Stavby Šafanda, s.r.o.
Velkoobchod s cukrovinkami Berka, zásobování velkoobchodů a maloobchodů cukrovinkami a kávou
Společnost Velkoobchod Berka zásobuje velkoobchody, maloobchody a koncové zákazníky cukrovinkami a kávou.
Kompletní instalace vnitřních a venkovních rozvodů vody, topení a klimatizace
Pan Josef Hřebeček se sídlem v okrese Tachov provádí od roku 2018 kompletní instalace vnitřních a venkovních rozvodů vody, topení a klimatizace.
Ivana Regina Kupcová Sádlová - astrologie, esoterika, léčitelství okres Plzeň
Ivana Regina Kupcová Sádlová nabízí osobní nebo telefonické konzultace či výklady v oblasti astrologie, léčitelství a esoteriky. Působím také jako bylinkářka a léčitelka a pořádám výukové semináře.
Instalatér a topenář Antonín Polák - Sušice (Plzeňský kraj)
Antonín Polák působí v městě Sušice v Plzeňském kraji a zabývá se především komplexními instalatérskými, topenářskými a plynařskými pracemi.
Spolehlivý praktický lékař Sušice Plzeňská kraj – preventivní prohlídky a akutní péče
Praktický lékař okres Klatovy, ordinace praktického lékaře v městě Sušice, služby lékaře pro dospělé Plzeňský kraj, preventivní prohlídky, ošetření, očkování a zdravotní potvrzení.