Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeňský kraj
Jeřábové práce Klatovy, práce autojeřábem, autojeřábnické práce nosnost do 35t
V okrese Klatovy naše firma Vacek Zdeněk zajišťujeme jeřábové práce pomocí autojeřábu PPM ATT 400, který je schopen přemístit těžká břemena do nosnosti 35t.
Testujeme na protilátky Covid-19, Bioptická laboratoř Plzeň, online objednání na odběr
Bioptická laboratoř s.r.o. je největší cytologická laboratoř a zároveň největší bioptická laboratoř v České republice, nově testujeme na protilátky Covid-19, online objednání na odběr.
Účinné zchlazení přehřátého psa, veterina Plzeň, zrychlené dýchání s vyplazeným jazykem
Nejen v horkých letních dnech zajistěte svému pejskovi dostatečnou péči v podobě stínu, dostatečného pitného režimu a snažte se omezit pohyb psa na minimum - Veterinární klinika Kleisslova Plzeň.
Transformátory, vinuté díly a elektronické komponenty
Transformátory pro spínané zdroje a DC/DC měniče, vinuté díly, tlumivky a měniče pro elektroniku, osazení desek plošných spojů zajišťuje společnost ALLTRONIC z Plzeňského kraje.
Obec Oselce, správné místo pro život v Plzeňském Kraji
Malá obec s bohatou kulturní a občanskou vybaveností, obec zajišťující bohaté společenské vyžití, Oselce – místo pro turisty, která vítá i nové občany a návštěvníky.
Dodavatel dopravníkových řetězů nejlepší kvality na trhu
Nerezové dopravníkové manipulační řetězy pro průmyslová odvětví – strojírenství nebo stavebnictví. Dodavatel transportních řetězových systémů na přání zákazníka – BRANDAU Czech Republic, s.r.o.
Prodej pohonných hmot Rokycany, čerpací stanice, prodej nafty, benzinu, dálniční známky, olej
Prodej pohonných hmot Rokycany, čerpací stanice, prodej nafty, benzinu, dálniční známky, olej, provozní kapaliny, láhve čistého propanu, autokosmetika.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Kdyně, návštěva On-Line bez fronty, prevence a léčebná péče
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Kdyně, návštěva On-Line bez fronty, komplexní diagnostická, preventivní a léčebná péče pro populaci ve věku od 16 let.
Všeobecné praktické lékařství Pod Korábem, s.r.o.
Oční klinika Plzeň, laserové korekce a léčba očních vad, nitrooční čočky, odstranění šedého zákalu
Oční klinika Plzeň, korekce a léčba očních vad, nitrooční čočky, odstranění šedého zákalu, laserová korekce zraku, oční poradenství.
Foukaná izolace - eshop - pohodlné nakupování na Foukance.cz
Tepelná a akustická foukaná izolace pro vyplnění rovných, šikmých a kolmých ploch i těžko dostupných míst v obytných i průmyslových budovách realizuje Petr Tyml - Foukanka.cz.
Těžba a přibližování dřeva technologií UKT a LKT Klatovy, ruční a strojová těžba dřeva po celé ČR
Jsme specialisté na těžbu a přibližování dřeva, pracujeme po celé České republice, těžba dřeva ruční nebo harvesterovou technologií.
Základní a mateřská škola v okrese Tachov
Vzdělávací zařízení pro děti předškolního a školního věku do 5. třídy, profesionální a individuální vzdělávací přistup, kulturní akce, družina a jídelna – Mateřská škola a Základní škola Halže.
Obec Vstiš v Plzeňském kraji, turistické trasy, Bayerův důl, komplex budov starého mlýna
Obec Vstiš v Plzeňském kraji, turistické trasy, Bayerův důl, komplex budov starého mlýna, tradiční pohádkový Bubules, cyklostezky.
Obec Vstiš obecní úřad
Mezinárodní i vnitrostátní nákladní doprava Plzeň, spediční služby, efektivní logistické postupy
Mezinárodní i vnitrostátní nákladní doprava Plzeň, spediční služby, efektivní logistické postupy, skladovací plocha na více než 7000 m².
Plzeňský TEN EXPRES s.r.o.
Zateplení, revitalizace domů a budov Vysočany, výměna oken a dveří, rekonstrukce balkónů
Provádíme zateplení, opravy mezipanelových spár, provádíme kompletní revitalizace domů i veřejných budov, výměna oken a dveří, rekonstrukce balkónů.
eSVe Stav s.r.o.
Malebná víska na Domažlicku, která láká řadu turistů
Hledáte tip na výlet nedaleko Domažlic? Chystáte se do Českého lesa a rádi byste v okolí navštívili řadu zajímavých míst? Určitě navštivte naši obec Srby, ležící v těsné blízkosti Horšovského Týna.
Obec Dlouhá Ves, okres Klatovy, turistika v okolí Šumavy, kempování na řece Otavě
Obec Dlouhá Ves, okres Klatovy, turistika v okolí Šumavy, kempování na řece Otavě, autokemping Nové Městečko, ubytování v soukromí nebo v penzionech.
Instalace a servis zabezpečovacích a kamerových systému
Poplachový zabezpečovací a tísňový systém (PZTS), kamerový systém (CCTV) a jiné bezpečnostní prvky instaluje a servisuje společnost Safe point s.r.o.
Betony, cementové potěry a suroviny na stavbu
Stavební beton, podkladové vrstvy, cementové potěry a sypký stavební materiál Vám prodá a na stavbu dopraví společnost Beton Lorenc z okresu Domažlice.
Revize jeřábů a zdvihacích zařízení, školení jeřábníků
Revizní kontroly a zkoušky jeřábů a zdvihací techniky, výtahů, přezkoumání a zjišťování závad mechanických a elektronických částí, školení jeřábníků realizuje společnost JOKR - montáže s.r.o.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Cukrárna Svěženka, výroba, prodej a distribuce cukrovinek Kralovice, dovoz čerstvých dortů a zákusků
Cukrárna Svěženka, výroba, prodej a distribuce cukrovinek Kralovice, dovoz čerstvých dortů a zákusků po Plzeňském kraji, svatební dorty, modelové dorty, ovocné dorty, posezení u zákusků.
Lékárna, prodej léků a volně prodejných přípravků Nepomuk, potravinové doplňky, dezinfekce na ruce
Lékárna, prodej léků a volně prodejných přípravků Nepomuk, dezinfekce na ruce, potravinové doplňky, čajové směsi, kosmetické produkty, homeopatika, vitamíny, zdravotnické pomůcky a potřeby.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Velhartice, preventivní prohlídky, EKG, CRP test, INR test
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Velhartice, preventivní prohlídky, EKG, CRP test, INR test, glukometr.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Rozvody potrubí plynu, vody, par pro průmyslová odvětví
Montáž a opravy potrubí pro potravinářský a chemický průmysl, plynové přípojky, instalace plynových zařízení a jiné potrubářské práce zajišťuje společnost SWE Technologies a.s.
Lakovací zařízení a zásobníky na materiál
Dodavatel zařízení pro povrchové úpravy lakováním, aplikace nových technologií, automatické lakovací zařízení pro průmyslové podniky, zásobníky pro dávkování materiálů od Krautzberger, s.r.o.
Krautzberger, s.r.o. Stříkací a lakovací technika Plzeň