Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Nymburk
Koupelny Nymburk koupelnové studio Poděbrady sprchové kouty Kolín
V naší vzorkovně si vyberete obklady, dlažbu a zařizovací předměty
Obec Seletice ležící v okrese Nymburk ve Středočeském kraji, památky, turistika
Obec Seletice, která se nachází ve Středočeském kraji v okrese Nymburk, láka turisty krásnými lesy, přírodními a historickými zajímavostmi. Obec je členem MAS Svatojiřský les.
Mobilní WC pronájem WC Servis
Nabízíme krátkodobý či dlouhodobý pronájem mobilních WC, kterého lze využít na staveništích, koncertech nebo koupalištích.
Automatické  závlahy - návrhy, projekce, realizace | Nymburk, Kolín
Provádíme návrhy, projekce i realizace automatických závlah. Jste-li z Kolína, Nymburku, Poděbrad nebo odkudkoliv jinud zastavte se u nás. Zajišťujeme vše pro zavlažování a rovněž i pro řízené automatické zavlažování zahrady. Rádi byste odjeli na dovolenou a řešíte kdo Vám aleje Váš skvostný trávní, vypěstovanou zeleninu či krásný květinový ...
Kvalitní stavební materiál je základem kvalitního domu - Nymburk
Stavíte, renovujete či opravujete dům? Pak se vám určitě budou hodit kvalitní stavebniny. Pořízením dobrého stavebního materiálu uděláte ten nejdůležitější krok k podařenému výsledku. Na prodej stavebnin se zaměřuje i naše firma STAVEXA – stavebniny. Prodej stavebního materiálu neuskutečňujeme pouze v obci Sadská, kde se nachází naše sídlo, ale ...
Solární systém s kolektorem Vitosol 300-T pro krytinu z vlnových tašek - akce
Solární systém s kolektorem Vitosol 300-T (SP3A-3m2) pro krytinu z vlnových tašek není v Akci! Solární systém s kolektorem se skládá z několika důležitých komponentů. Dodáváme v tomto složení. Kolektor Vitsol, čerpací stanice Solar-Divicon s oběhovým čerpadlem, solární expanzní nádoby, odlučovače vzduchu, teplonosné médium, regulace ...
Míchací centrum fasádních barev a omítek Quick Mix, siloxany, silikony, akryl
V našich stavebninách pro Vás máme k dipozici míchací centrum fasádních barev a omítek Quick Mix, namícháme Vám siloxany, silikony i akryl.
Pronájem mobilní wc Praha chemické záchody Poděbrady Kolín Hradec
Prodej a pronájem mobilních toalet pro pořádání firemních, kulturních a výstavních akcí.
Jahody a konzumní brambory od soukromého zemědělce a rolníka
Konzumní brambory a jahody ze svých polí přímo zákazníkům dodává soukromý zemědělec a rolník Petr Rubeš z Lysé nad Labem. České ovoce a zelenina se zárukou kvality.
Kadibudka pronájem, WC servis, suché WC, mobilní toalety, obytné buňky
Zabýváme se především pronájmem a prodejem, servisem mobilních WC, kadibudek, pisoárů, suchých WC, mobilních toalet, obytných buněk, ale i mobilního oplocení.
Výhodný pronájem mobilních WC v několika různých typech | Nymburk
Výhodný pronájem mobilních WC a to hned v několika různých typech.
Splachovací systémy, nádržky, splachovače klozetů, pisoárů, vypouštěcí zařízení
Dodáváme různé koupelnové vybavení, jako jsou splachovací systémy, nádržky, splachovače klozetů nebo pisoárů, různý vypouštěcí zařízení a další.
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Prodej, pronájem, mobilní toaletní kabiny, WC, kadibudky, oplocení, pisoáry
Zajišťujeme prodej a pronájem mobilních toaletních kabin, jako jsou například kadibudky, pisoáry, mobilní WC, invalidní toalety a další.
Koupelnová skříňka s keramickým umyvadlem Intedoor
Koupelnová skříňka s keramickým umyvadlem Intedoor za bezkonkurenční cenu. A navíc vám koupelnovou skříňku včetně umyvadla dopravíme zdarma.
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Prodejní stojany, reklamní stojany, Poděbrady
Zabýváme se výrobou prodejních stojanů, reklamních stojanů a to přímo ve městě Poděbrady. Zavítejte k nám! Vyrábíte zboží, které dodáváte do prodejen a přemýšlíte, jak na své výrobky vhodně upozornit? Pozornost zákazníků nejlépe upoutáte s prodejními stojany, které slouží k prezentaci zboží v obchodě. Jaké jsou hlavní výhody reklamních ...
Prodej, sanitární keramika, umyvadla, wc, bidety, pisoáry, klozety
Prodej sanitární keramiky do koupelny, najdete u nás různé druhy umyvadel, WC, bidetů, pisoárů, klozetů a mnoho dalších.
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Kurzy a semináře pro osobní rozvoj, nalezení  radosti ze života a uplatnění vlastního potenciálu
Pořádáme semináře pro osobní rozvoj, pomáháme řešit problémy a přijmout odpovědnost za vlastní život pomocí jemné, neinvazivní a nehypnotické metody SRT - Spiritual Response Therapy.
Postřižinské pivo - výroba a prodej světlých a tmavých Postřižinský piv
Postřižinský pivovar je na trhu od roku 1895. Nabízí 13 druhů kvalitních světlých a tmavých piv. V nabídce naleznete i nealkoholické pivo Střízlík.
Solitérní kameny, okrasné kameny, kamenné vany, kamenná umyvadla  | Praha
Solitérní kameny, okrasné kameny, kamenné vany, i kamenná umyvadla Vám poslouží jako originální dárek nejen na Vánoce. Jste-li z okolí Prahy nebo odjinud - zastavte se u nás a vyberte si co se Vám bude líbit. K prodeji výrobků z kamene firmy David Donát Kámen Donát se řadí i kamenné vany a umyvadla a solitery. Kamenné vany a umyvadla ...
Pronájem mobilní WC pro invalidy na akce či při sportu
Výhodný pronájem invalidního mobilního WC. Invalidní mobilní WC toaleta najde své využití především na kulturních či sportovních akcích.
Přírodní kámen v interiéru -  Kamenné obklady INDOOR
Přírodní kámen v interiéru je tou pravou volbou pro Vás. Kamenné obklady INDOOR jsou nejen designové, ale i praktické a trvanlivé. Kamenné obklady můžete použít pro Váš krb, stěnu, v koupelně i v kuchyni. Udělejte Váš prostor originálním! Kamennými obklady můžete obložit celé stěny či podlahy nebo jen použít pásek pro ozvláštnění ...
Pronájem mobilních kontejnerů WC Servis | Nymburk
Pronajměte si kontejnery obytné, sanitární nebo skladové. Plně nahradí kancelář, šatnu či sklad.
Kámen pro dlažbu, kamenná dlažba, přírodní kámen prodej - Travertin špachtlovaný
Zabýváme se prodejem kamene pro dlažbu, kamenných dlažeb a přírodního kamene. Aktuálně máme akci na Travertin špachtlovaný. Travertin špachtlovaný má broušený povrch. Použití je vhodné na obklady i jako dlažba v interiéru. Nabízíme široký sortiment kamenných dlažeb pravidelných nebo-li formátovaných a rovněž nepravidelných nebo-li ...
Prodej zkamenělého dřeva, stromy, zkamenělin, fosilního dřeva, kameny s fosíliemi
Prodáváme unikátní díla přírody jako jsou zkamenělé dřevo, zkamenělé stromy, zkameněliny, fosilní dřevo i kameny s fosíliemi nebo krápníky ve firmě sídlící nedaleko Nymburku.
Nic nekupujte, jen si pronajměte mobilní WC | Nymburk
Mobilní WC si u nás můžete vybrat v několika různých typech. Využijte pronájem WC na firemní či soukromé akce, festival nebo na stavbu.