Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Nymburk
Zemědělská technika Nymburk, prodej a servis, lesní a zahradní technika, traktory, nakladače
Zemědělská technika Nymburk, prodej a servis, lesní a zahradní technika, traktory, nakladače, malotraktory, sklízecí mlátičky, řezačky, náhradní díly.
Zemědělská technika Petr Trpák
Vedení účetnictví, zpracování mzdové agendy, daňové poradenství pro malé i velké firmy
Specialistku na daně a finance naleznete v Nymburku, kde sídlí firma Podhorová Ladislava. Pro malé a velké firmy zajišťujeme vedení účetnictví, zpracování mzdového účetnictví i daňové evidence.
Základní a vrchní barvy na kov, dřevo i fasády
Hmoty na natírání různých materiálů, pro jejich ochranu a dobrý vzhled, fasádnické i žárovzdorné barvy či barvy pro vnitřní omítky vyrábí Biopol paints s.r.o.
Ucelený stavební materiál Sadská -  sortiment stavebního materiálu pro každou stavbu
STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. Sadská nabízí kompletní sortiment stavebního materiálu, poradenské služby, kalkulace staveb, míchací centrum, akční ceny.
Technické prsty, zakázková výroba v gumárenském průmyslu
Jednorázové ochranné pracovní pomůcky - technické prsty pro laboranty, zdravotníky, zakázková gumárenský výroba - Jitka Šmelhausová, okres Nymburk.
Individuální vzdělávání žáků se specifickými výukovými potřebami i žáků nadaných
Základní vzdělání, individuální plán, práce s asistentem pedagoga nebo individuální příprava nadaných žáků v Praktické škole a Základní škole Lysá nad Labem.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Nymburk, maturitní a učební obory, podnikání
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Nymburk, maturitní a učební obory, podnikání, domov mládeže, školní jídelna, nástavbové studium, autoškola.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Nymburk, V Kolonii 1804
Nové střechy, opravy, montáž střešní krytiny, instalace okapových systémů, Nymburk
Kompletní opravy střešních systémů zajišťuje společnost Martin Kozák – Klempířství z Nymburku. Postaráme se o správné fungování střechy i dalších klempířských a pokrývačských prvků.
Vizualizace koupelnového studia Nymburk
Díky vizualizaci zjistíte jak bude vypadat Vaše nová koupelna ještě dříve, než započne celá výstavba nebo rekonstrukce - Instal-Renč s.r.o. Nymburk
Kontejnery a nosiče na míru pro nákladní auta a traktory
Prodej, servis a výrobu nosičů kontejnerů, traktorových návěsů, kontejnerů a nákladních jeřábů realizuje CHARVÁT CTS a.s., Poděbrady.
Obec Sány v Polabí, přírodní krásy, cyklotrasy, kultura
Nedaleko Poděbrad se v úrodné rovině nachází okouzlující Obec Sány. Dostanete se k nám vlakem i autobusem, máme řadu kulturních akcí, spolků, obecní knihovnu, a především krásnou přírodu.
Pěstitelská pálenice v okrese Nymburk, zpracování vlastního kvasu
Destilace vlastního ovocného kvasu, odborné poradenství, vypálení ovoce za pomoci moderního zařízení v pěstitelské pálenici Palno, s.r.o., Nouzov v okrese Nymburk.
Soukromý zemědělec, agrofarma na Nymbursku, rostlinná výroba
Rostlinná výroba, pěstování, skladování a prodej obilovin a olejnin, obhospodařování půdy na Nymbursku zajišťuje soukromý zemědělec – Agrofarma.
Vodovody a kanalizace Nymburk, provozování vodovodů a kanalizací, kontrola kvality vody
Revize, zkoušky a poradenství v oblasti vodovodů a kanalizací poskytuje společnost Vodovody a kanalizace Nymburk, a.s. Poradíme si s tlakovými nádobami, zdvihacím i elektrickým zařízením.
Kalkulace staveb a poradenské služby Nymburk – kompletní informace u nás na prodejně
Naše firma Vám zajistí veškeré informace ohledně kalkulace staveb a poradenských služeb - STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. Sadská, Nymburk
Praktický lékař s dlouholetou praxí pro dospělé Poděbrady
MUDr. Pavel Zezula zaměřuje své komplexní služby praktického lékařství zejména dospělým a internímu lékařství. Vyznáváme individuální přístup a nejvhodnější řešení zdravotního problému.
Pečovatelská služba, osobní asistence lidem se sníženou soběstačností, sociální služby
Sociální služby terénní i ambulantní Vám poskytne Pečovatelská služba Městec Králové, s.r.o. Postaráme o seniory, osoby se zdravotním postižením i jiným chronickým onemocněním.
Automatické závlahy Poděbrady, čerpadla Mladá Boleslav, Nymburk
Specializujeme se na velkoobchodní a maloobchodní prodej instalačního materiálu, pro koupelny, automatické závlahy - Instal-Renč s.r.o. Nymburk
Nákladní vozidla prodej, výkup, pronájem, servis, odtahová služba, okres Chrudim
Prodej i pronajmutí vozidla všech značek, stáří a typu Vám zajistí společnost Primatruck s.r.o. sídlící v obci Třebestovice ve Středočeském kraji. Pomůžeme Vám vybrat vůz přímo pro Vás.
Obec Jíkev, vesnice v Polabské nížině, součást mikroregionu Nymbursko
Obec Jíkev leží na severním okraji Polabské nížiny v okrese Nymburk, která je součástí mikroregionu Nymbursko. V okolí se nachází přírodní a historické zajímavosti i atrakce.
Zpracování účetnictví pro firmy a vedení daňové evidence pro OSVČ, daňová přiznání
O kompletní vedení Vašeho účetnictví se postará společnost s bohatými zkušenostmi ÚČETNICTVÍ EKONA Ing. Jiřina Ekertová Velenic. Zajistíme veškeré účetní služby, precizně a spolehlivě.
Kosmetické služby, celková péče o pleť, lymfatické masáže, ultrazvuková liposukce Nymburk
Široké spektrum kosmetických služeb se zaměřením na péči o pleť, masáže, líčení i barvení řas a obočí naleznete v Nymburku u společnosti Valéria Kutílková - Kosmetický salón.
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce, realizace a renovace střech
Střechy nové, oprava a renovace střech stávajících, klempířské, pokrývačské a tesařské práce, montáž krovů, oplechování a pokládku střešních krytin zajišťuje Martin Kozák – Klempířství, Nymburk.
Lešenářské práce Nymburk – montáž, demontáž, odvoz
Stavíte nebo rekonstruujete dům a potřebujete lešení? Pak kontaktujte firmu Karel Tich nabízející zákazníkům z okresu Nymburk kompletní lešenářské práce.
Vývoz septiků, likvidace znečištěné splaškové vody na ČOV
Vývoz septiků a jímek fekálním vozem na Nymbursku, likvidaci znečištěné splaškové vody a odpadních vod na ČOV realizuje společnost Vodovody a kanalizace Nymburk, a.s.