Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Most
RELAXAČNÍ WELNESS DEN Litvínov – nechte se hýčkat
Cítíte se ve stresu a potřebujete odpočinek? Během jediného dne s programem RELAXAČNÍ WELNESS DEN v Sanatoriu Krásný Potok u Litvínova stihnete masáž a speciální cvičení, saunu i péči kosmetičky.
Hydroizolace staveb Litvínov – rychlá a snadná aplikace, vysoká odolnost
Trápí Vás vlhkost v budově nebo stavbě a hledáte rychlé řešení s vysokou odolností a dlouhou dobou ochrany? Hydroizolace staveb od společnosti STROJCONSULT Litvínov s.r.o. splní i ty nejvyšší nároky.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Koupelnové studio, široký výběr různých druhů sanitárního zařízení, obkladů a dlažby
Koupelnu podle vašich představ Vám vybaví firma KOREP Litvínov. Máme bohatý výběr sanitárního zařízení, obkladů a dlažeb od renomovaných výrobců s dlouholetou zárukou.
Ochrana okapů, potrubí i ploch díky systému DEVI - Most
Popraskáním a poškozením jsou v zimě za mrazu a sněhu ohroženy například okapy, potrubí nebo venkovní plochy, jako jsou chodníky či příjezdové cesty.
Těsnící produkty Most - perfektní ochrana před průnikem vody a utěsnění spár
Spolehlivou a perfektní ochranu před průnikem vody poskytnou pouze kvalitní těsnící produkty z široké nabídky společnosti MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. se sídlem v Mostě.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Sušiče ručníků Most – vždy suchý ručník, nízká spotřeba energie
Příjemně vyhřátý a hlavně suchý ručník pro Vás bude vždy připraven se sušičem ručníků s nízkou spotřebou elektrické energie od společnosti ELSTAP - Jan Janovský z Mostu.
Léčebné pobyty Litvínov – ubytování a rehabilitační léčba v krásném prostředí a přírodě
Pokud Vás trápí zdravotní potíže respiračního nebo pohybového charakteru, navštivte sanatorium Krásný Potok u Litvínova, kde jsou zaměřeni na léčebné pobyty s rehabilitační léčbou.
Termokabelové vytápění Most – efektivní a úsporné, vhodné do všech druhů podlah
Příjemné teplo a zároveň nízký účet za topení? Nyní je to možné s efektivním a úsporným termokabelovým vytápěním, které nabízí firma ELSTAP - Jan Janovský z Mostu.
Teplá dlažba Most – komfortní pocit nejen pro zimní období
Znáte ten nepříjemný pocit studených nohou na chladné dlažbě? S tím je nyní konec. Teplou dlažbu můžete mít díky firmě ELSTAP - Jan Janovský z Mostu.
Zimní údržba komunikací a chodníků, odklízení sněhu, úklid areálu, okres Most
Celoroční servis, zimní a letní údržba komunikací, chodníků a prostranství, odklízení sněhu, úklid a čištění areálu Vám provede společnost Ivo Kernal sídlící v okrese Most.
Údržba zeleně, sekání trávy, parkové úpravy, frézování pařezů, Most a okolí
Údržba zeleně, založení, sekání a renovace trávníků, parkové úpravy, kácení a řezání stromů a keřů, frézování pařezů Vám zajistí firma Ivo Kernal, se sídlem v okrese Most.
Zemní a výkopové práce, hloubení základů, výkopy pro inženýrské sítě, okres Most
Zemní a výkopové práce, hloubení základů, kopání bazénů, výkopy pro inženýrské sítě, terénní úpravy pozemků Vám zajistí firma Ivo Kernal sídlící v okrese Most.
Odborné poradenství v oblasti izolačních a těsnících materiálů a systémů Most
Před realizací stavby s možností poškození vodou vyhledejte odborné poradenství v oblasti izolačních a těsnících materiálů a systémů od společnosti MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. se sídlem v Mostě.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Divadelní představení pro děti a dospělé od 2 do 99 let – Litvínov
Docela velké divadlo, o.p.s. se sídlem v historické divadelní budově v Litvínově a stálou scénou v Divadle U hasičů nabízí pestrý program představení pro dospělé i dětské diváky diváky od 2 do 99 let.
Podlahové topení Most – příjemné a komfortní vytápění nejen koupelen
Praktická a podlaha s dlažbou například v koupelně, kuchyni nebo chodbě bude nejen hezká, ale i příjemná s podlahovým topením, které Vám dodá firma ELSTAP - Jan Janovský z Mostu.
Rotační mlžící jednotky RMJ
Rotační mlžící jednotky typu RMJ jsou zařízení primárně určená ke snižování prašnosti v uzavřených prostorech i ve venkovním prostředí.
VÚHU a.s. Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s.
Renovace kovů a betonů Litvínov – finanční úspora za nové stroje
Zamezení dalšímu opotřebení částí strojů a zařízení napříč všemi odvětvími průmyslu a jejich zbytečné výměny za nové nabízí specialisté na renovace kovů a betonů z firmy STROJCONSULT Litvínov s.r.o.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Syntetické emaily, vrchní nátěrové hmoty, výroba a prodej
Syntetické emaily, s použitím jako vysoce odolné vrchní nátěrové vrstvy, můžete zakoupit přímo od výrobce FBT COLOR s.r.o., se sídlem v okrese Most.
Bentonitové těsnicí rohože EUROBENT - pro utěsnění nádrží, kanálů, skládek, biotopů....
Bentonitové rohože pro utěsnění skládek, kanálů, tanků, kompostů a dalších staveb prodává firma MEDIUM INTERNATION.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Prodej, montáž a servis podlahového elektrického vytápění Most - rovnoměrné rozložené teplo v místnosti
Bývá vám v místnosti často nepříjemná zima? Společnost ELSTAP pro vás má efektivní řešení. Firma se zabývá prodejem, montáží, ale i servisem podlahového elektrického vytápění.
Velkoobchod maziva a motorové oleje Shell, Castrol, Mogul – akce
Velkoobchod s mazivy a motorovými oleji Shell, Castrol, Mogul aj. realizuje společnost Autodíly OIL Centrum s.r.o., která pro Vás připravila akční nabídky pro maziva a motorové oleje různých značek.
Velkoobchod s elektroinstalačním materiálem Most -  běžný sortiment skladem
Společnost ELSTAP Vám nabízí velkoobchodní a maloobchodní prodej elektroinstalačního materiálu a elektrotechniky.
Autobaterie, motobaterie Varta, Bosch – eshop, prodej, cenová dostupnost
Autobaterie, motobaterie značky Varta nebo Bosch, které jsou cenově dostupné můžete zakoupit na eshopu společnosti Autodíly OIL Centrum s.r.o., která se zabývá také prodejem motorových olejů.
Prodej, eshop motorové oleje, maziva a autobaterie - odborné poradenství při výběru
Motorové oleje, maziva a autobaterie můžete nakoupit v prodejně firmy Autodíly Oil Centrum s.r.o. v Ostravě nebo na eshopu. Poskytujeme také odborné poradenství při výběru produktů.
Motorové i převodové oleje Shell, Castrol, Venol - prodej, e-shop
S výběrem správného motorového i převodového oleje Vám pomůže firma Autodíly OIL Centrum s.r.o. z Ostravy, která prodává i na svém eshopu oleje osvědčených výrobců Shell, Castrol a Venol.