Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Most
Stavební údržba budov Litvínov, prodloužení uživatelnosti budov, snížení nákladů na opravy budov
Stavební údržba budov Litvínov, prodloužení uživatelnosti budov, snížení nákladů na opravy budov, zlepšení provozní bezpečnosti budov.
FIRECLAY, spol. s r.o. Komplexní průmyslové stavby Litvínov
Demolice, demontáže technologických zařízení Most, strojní demolice objektů, ekologická likvidace
Demolice, demontáže technologických zařízení Most, strojní demolice objektů, ekologická likvidace odpadu, přeprava těžkých břemen, jeřábnické práce.
CANNONEER group s.r.o.
Stavební práce, zajištění odborných pracovníků na stavby
Zajistíme Vám kvalifikované pracovníky na odborné stavební práce! Železobetonářské, tesařské a stavební práce. Montáž a demontáž ocelových konstrukcí. Sídlíme v okrese Most v Ústeckém kraji.
Izolace plochých střech Most, fóliové hydroizolace, asfaltové pásy, opravy střech, pozáruční servis
Izolace plochých střech Most, fóliové hydroizolace, asfaltové pásy, opravy střech, pozáruční servis, opravy střech, teras, garáží.
Technické služby města Most, správa a údržba veřejných prostor
Správa a údržba města Most, údržba veřejných prostor, komunikací, sportovišť, hřbitova realizuje firma Technické služby města Mostu, a.s, pod zřizovatelem Statutárního města Most.
Montáž prefabrikovaného potrubí, výměna, údržba
Montážní činnost při údržbě zařízení, montáž prefabrikovaného potrubí podle nejvyšších požadovaných norem realizuje STROJCONSULT Litvínov, s.r.o.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Inženýrská a sanační geologie, odstranění znečištění vod a půdy
Geologické práce v oblastech sanační a inženýrské činnosti. Určujeme správné podmínky při budování staveb a zamezujeme znečištění a kontaminaci půd.
VÚHU a.s. Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s.
Elektro materiál, elektroinstalační materiál, světla, kabely, e-shop a prodejna
Elektroinstalační materiál, potřeby pro elektroinstalatéry a elektrikáře, veškeré elektro zboží najdete v prodejně i e-shopu Martina Kaplana Toraka z Mostu.
Beton formy na bloky a svodidla Most, prodej, pronájem, bazar použité silniční panely, beton bloky
Beton formy na bloky a svodidla Most, prodej, pronájem, bazar použité silniční panely, beton bloky přesně do sebe zapadající, beton bloky pro stavebnictví.
Základní škola a Mateřská škola Braňany, moderní vybavení, předškolní vzdělávání, družina
Základní škola a Mateřská škola Braňany, moderní vybavení, předškolní vzdělávání, družina, školní jídelna, základní vzdělání od 1. do 9. třídy.
Dvojité bentonitové rohože (DBR), výroba a prodej Most – ochrana proti radonu a prosakující vodě
Dvojité bentonitové rohože (DBR) vyráběné a prodávané společností MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu garantují duální hydroizolační ochranu i v náročných podmínkách.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Podhorské město na úpatí Krušných hor -  obec Horní Jiřetín
Poznáváte rádi nová zajímavá místa? Rádi bychom Vám dali tip na prohlídku podhorského města na úpatí Krušných hor a to obec Horní Jiřetín.
Město Horní Jiřetín
Město Lom, vyhledávaná lokalita pro stavbu rodinných domů s mnoha kulturními památkami
Na hranicích okresů Most a Teplice leží malebné město Lom, jehož historie je úzce spojena s těžbou hnědého uhlí. Obec je významná svými kulturními památkami a pamětihodnostmi.
Šamotové pece, žáruvzdorné vyzdívky, stavební práce
Stavební společnost FIRECLAY, spol. s r.o. z Litvínova v Ústeckém kraji nabízí komplexní realizaci průmyslových staveb, žáruvzdorné vyzdívky, opravy šamotových pec, zemní práce a stavební údržbu.
FIRECLAY, spol. s r.o. Komplexní průmyslové stavby Litvínov
Geotechnika a hydrogeologie, průzkum, analýzy, Most - VÚHU a.s.
Komplexní služby v oblasti inženýrské geotechniky a hydrogeologie poskytuje společnost Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s. z Mostu v severozápadních Čechách.
VÚHU a.s. Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s.
Pomoc a podpora seniorů, mentálně postižených i handicapovaných klientů, komplexní péče
Provozem domovů pro seniory i osoby se zdravotním postižením se zabývá společnost Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace. Pomáháme klientům v jejich těžkých situacích.
Požární technika, hasicí přístroje a příslušenství, prodej, spolehlivé revize, okres Most
Kontrolu hasicí techniky i požárních hydrantů poskytuje společnost Pavel Mrnka z obce Lom na Mostecku. Zajišťujeme maximální bezpečnost zdraví i majetku v odvětví požární ochrany.
Váhy, pokladní systémy, EET pokladny, vybavení pro masný průmysl, supermarkety, prodejny
Pokladny a váhy pro malé i největší obchodní řetězce zajišťuje společnost VAH SERVIS - Miroslav Rýdl z obce Lom u Tábora. Disponujeme bohatým sortimentem včetně odborného poradenství.
Zdravotní středisko, poliklinika, Litvínov - nestátní zdravotnické zařízení
Bydlíte v Ústeckém kraji či přímo v Litvínově a nevyhovuje vám zdravotní středisko? Pak přejděte k nám, naše poliklinika není zřizovaná státem a poskytuje zdravotní péči občanům i firmám.
Hydroizolační systémy Most – různé produkty pro stavebnictví
O dokonalou izolaci v různých podmínkách při stavbě budov, vodních děl nebo spodních staveb se spolehlivě postarají hydroizolační systémy od společnosti MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Víkendové relaxační pobyty Litvínov – aktivní odpočinek a nová energie pro Vás
Potřebujete načerpat sílu, odpočinout si a strávit nezapomenutelný víkend v krásném prostředí? Určitě Vás osloví nabídka relaxačních víkendových pobytů v Sanatoriu Krásný potok u Litvínova.
Sanatorium, rehabilitační služby, zdravotní pobyty Meziboří - rehabilitační a relaxační pobyty
Sanatorium “Krásný Potok” v Meziboří od společnosti Paracelsus Vám nabízí rehabilitační a relaxační pobyty pro Vaše zdraví. Všechny služby můžete hradit pomocí zdravotních pojišťoven.
Kontejnery obytné, skladové, sanitární, sestavy buněk kontejnerů pro stavby i sklady
Kontejnery pro zařízení stavenišť, skladovací prostory či jiné technické místnosti Vám dodá společnost VAMIRO s.r.o. z Mostu. Široký výběr kontejnerů a buněk pro nejrůznější účely.
Hydroizolace staveb - systém bentonitových těsnících produktů
O účinnou hydroizolaci staveb od rodinných domů po velká vodní díla se postará moderní systém bentonitových produktů od společnosti MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Vodoléčba, elektroléčba Litvínov – příjemná úleva nejen od bolestí kloubů a páteře
Trápí vás bolesti kloubů a páteře, nespavost, celulitida či jste po operaci? Velkou úlevu přináší terapie vodoléčbou a elektroléčbou, kterou nabízí zrekonstruované Sanatorium Krásný Potok u Litvínova.