Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Chrudim
Studujte u nás na Střední škole zemědělské a vyšší odborné škole
Studujte denně ale i dálkově na naší odborné škole v Chrudimi - Střední zemědělská škola a vyšší odborná škola Vám poskytne velmi dobré vědomosti pro své budoucí povolání
Vyzkoušejte si přijímací zkoušky nanečisto na zemědělské škole
Studujte u nás na Střední škole zemědělské a vyšší odborné škole Chrudim a vyzkoušejte si přijímací zkoušky nanečisto.
Hutní materiály k okamžitému odběru Pardubice
Společnost OCELSERVIS CZ, s.r.o. z Pardubic nabízí zákazníkům z oblastí průmyslu a stavebnictví široký sortiment dodávek hutních materiálů, včetně skladových zásob s možností okamžitého dodání.
Události a akce Míčov - zajímavé události a akce v obci Míčov a blízkém okolí
Malebná obec Míčov pořádá pro své zájemce zajímavé události a akce, události a akce pro děti i dospělé.
Manipulační zařízení Chrudim - perfektní vybavení naší firmy pro strojírenskou výrobu
Svým zákazníkům nabízíme prvotřídní strojírenskou výrobu včetně kovoobrábění, svařování a dělení materiálů, vlastníme kvalitní manipulační zařízení - Metaltechnik s.r.o. Chrudim
Výroba a prodej sněhových fréz Chrudim – snadné odstranění sněhu a ledu ze silnic a chodníků
Zabýváme se výrobou a prodejem veškeré komunální techniky včetně sněhových fréz s příslušenstvím - AGROMETALL s. r. o. Chrudim
AGROMETALL s. r. o. Zemědělská a zahradní technika Chrudim
Ocelové výrobky Pardubice
Kvalitní ocelové výrobky jako jsou plechy pro nejrůznější využití, ocelové trubky svařované i bezešvé, uzavřené profily – jekly nebo kruhovou ocel koupíte jedině u společnosti OCELSERVIS CZ, s.r.o.
Plechy velkoobchod - kompletní služby v prodeji plechů a dalších hutních materiálů
OCELSERVIS CZ, s.r.o. se sídlem v Příbrami je společnost zabývající se velkoobchodním prodejem plechů. Velká část sortimentu je přímo skladem. OCELSERVIS CZ je členem skupiny SOHM.
Ocel - ocelové výrobky velkoobchod – široká nabídka kvalitních hutních materiálů
Širokou nabídku hutních materiálů, ocele a výrobků z ocele s certifikáty EN 10204-3.1 nebo 2.2., jejich prodej a skladování nabízí velkoobchodní společnost OCELSERVIS CZ.
Kongres Hotel Jezerka
Kongres Hotelu Jezerka u Pardubic nabízí příjemné ubytování a prostory pro konference nebo školení s kapacitou až 382 osob včetně možností volnočasového vyžití.
Ocelové výrobky - ploché válcované plechy i pálení plechu - výroba na míru
Ocelové plechy klasické i vyrobené na míru můžete koupit u společnosti OCELSERVIS CZ. V oboru nákupu, prodeje a zpracování hutního materiálu podnikáme již řadu let, koupíte u nás kvalitní plechy pro ocelové konstrukce, plechy na tlakové nádoby i další ploché válcované výrobky - stačí si vybrat. Ocelové výrobky najdou uplatnění ve strojírenství, ...
Obec Vortová – kulturní dům, pořádání akcí, Silvestr
Vezměte své přátelé a známé a přijďte pobýt v našem kulturním domě v obci Vortová a to nejen na Silvestra.
Drátěný program pro vybavení interiérů, obchodů, firemní stojany na prezentaci reklamních materiálů
Nejlepší řešení jak prezentovat Vaše zboží v prodejně Vám navrhne společnost Václav Procházka ze Škrovád. Vyrobíme firemní stojany pro oděvy, textil, obuv i prodejny autodílů.
Dřevěné brikety Hlinsko – prověřené uhelné sklady
Maloobchodní prodej dřevěných briket od nás zaručuje kvalitu, rychlou dostupnost a skvělé ceny.
Vícevrstvé plošné spoje Chrudim - pro velmi složité a sofistikované aplikace
Desky plošných spojů jsou dnes již tak dokonalé, že umožňují výrobu levných a přitom dostatečně velkých elektronických zařízení.
PROMESA s.r.o. Český dodavatel tištěných spojů Chrudim
Rychlý a spolehlivý servis manipulačních a vysokozdvižných vozíků
Včasný servis a opravy mohou zabránit poruchám i definitivnímu odstavení vaší manipulační techniky či vysokozdvižných vozíků.
Plastická chirurgie pro ženy i muže, šetrná liposukce, zvětšení a modelace prsou
Svěřte se do rukou zkušeného a zručného plastického lékaře z kliniky Plasticare s.r.o. z Chrudimi, díky němuž nejen omládnete, ale získáte zpátky Vaše ztracené sebevědomí.
Obec Vápenný Podol, centrum turistického ruchu na úpatí Železných hor nedaleko Chrudimi
Obec Vápenný Podol je malá vesnice rozprostírající se na úpatí Železných hor, jejíž první zmínky jsou datovány do 13. století. Poznejte obec, kterou v minulosti navštívil J. Vrchlický či S. Čech.
STK technická kontrola vozidla -  testování vozidla a hodnocení pro silniční provoz
Zajistíme Vaše vozidlo na technickou kontrolu STK, provedeme opravy závad, prověříme stav vozidla v naší Autoopravně sídlící v Chrudimi.
Granulační linky Chrudim - Tebis řídící systém granulační linky
Zabýváme se výrobou granulačních linek s řídícím systémem Tebis, linky umožňují zpracovat krmivo pro zvířata, ale i piliny, slámu, chemické odpady nebo plasty - TAURUS, s.r.o., Chrudim
Wellness & Spa Pardubice – příjemná relaxace a odpočinek
Jste unaveni a nemáte energii? Síly načerpáte a příjemnou relaxaci a odpočinek si užijte v jednom z největších a nejmodernějších Wellness & Spa center Hotelu Jezerka u Pardubic.
Oční optika Chrudim, prodej brýlí, moderních brýlových obrub a čoček nejvyšší kvality
Kvalitní a moderní brýle, které Vám budou slušet, výhodně zakoupíte u firmy Optika Trio Anna Vodvárková v Chrudimi. Pomůžeme Vám vybrat brýle podle Vašich individuálních představ.
Obrábění ucelený výrobní program díky kvalitnímu vybavení
Hlavní náplní je kompletní výroba strojních součástí do různých průmyslových odvětví textilní průmysl, elektrotechnický průmysl, dopravní a manipulační systémy.
Ocel, ocelové výrobky velkoobchod - tenké i tlusté plechy válcované za tepla
OCELSERVIS CZ, s.r.o. má v nákupu, prodeji a zpracování ocelových výrobků, ale i veškerých hutních materiálů mnohaleté zkušenosti. Jsme moderním a rozvíjejícím se velkoobchodem.
Kongresy a školení Pardubice - kombinace práce a aktivního odpočinku i relaxace
Potřebujete uspořádat kongres či školení v okolí Pardubic. Obraťte se na Hotel JEZERKA s.r.o., kde můžete spojit pracovní činnost, aktivní odpočinek i relaxace.