Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Chrudim
Studijní obory Chrudim - denní studium a dálkové studium
Nabízíme všem uchazečům na naší Střední škole zemědělské a Vyšší odborné škole Chrudim denní a dálkové studium.
Sběrna druhotných surovin na Chrudimsku, výkup kovového odpadu a papíru
Firma Karel Dachovský na pobočce v Chrudimi zajišťuje služby v oblasti nakládání s odpady. Provozujeme sběrnu druhotných surovin, výkup kovového odpadu i papíru.
Pobyt v Hotelu Jezerka, dárkové poukazy v různých variantách
Dárkový poukaz na ubytování v Hotelu Jezerka v krásné přírodě Železných hor, wellness & Spa s bazénem, masáže, zapůjčení sportovišť a pomůcek.
Obec Bor u Skutče, vesnice v přírodní rezervaci Toulovcovy maštale, známá turistická oblast
Obec Bor u Skutče je malá vesnice v okresu Chrudim, pro své husté lesy oblíbená především u sběračů borůvek a houbařů. Obec je bohatě protkaná sítí cyklostezek i turistických cest.
Příjmové a expediční linky Chrudim - šetří váš čas i náklady.
Naše kvalitní třídící expediční linky se postarají o plynulý chod příjmu, třídění, dopravu a expedici zásilek - TMT a.s. Chrudim
Podzimní akční ceny na uhlí a brikety, rozvoz po Hlinsku zdarma
Nabízíme akční ceny při prodeji hnědého uhlí a briket, včetně dopravy a složení pásem - Uhelné sklady Hlinsko
Velkoobchodní prodej posypového materiálu do pekáren a cukráren
Firma TRIAS Chrudim se především zaměřuje na zásobování pekáren a cukráren kvalitními suchými plody a posypovými materiály.
Robotizovaná linka pro balení a paletizaci Chrudim – urychlení expedice produktů
Jsme český výrobce dopravníků a dopravníkových systémů včetně robotizovaných linek pro balení a paletizaci - TMT a.s. Chrudim
Výroba a dodávka desek tištěných plošných spojů
Zajistíme Vám, že naše tištěné spoje jsou v nejvyšší evropské kvalitě, splňují maximální technické požadavky a výrobu zajišťují specialisté.
PROMESA s.r.o. Český dodavatel tištěných spojů Chrudim
Široká nabídka pracovních rukavic pro všechny odvětví
Díky dlouholetým zkušenostem Vám firma TEMPO O.O.P.P. Chrudim může nabídnout široký sortiment ochranných pracovních rukavic pro odvětví průmyslové a řemeslné výroby.
Pracovní oděvy, soupravy, bundy, kalhoty, pláště, obuv
Zaměřujeme se prodej osobních ochranných pracovních prostředků a pracovních oděvů od různých tuzemských i zahraničních výrobců - TEMPO O.O.P.P. spol. s.r.o. Chrudim
Těžba dřeva harvestorovou technologií, přibližování a kácení dřevin
Těžba dřeva harvestorovou technologií, moderní lesní technika na přibližování a kácení dřevin, realizace mýtní těžby a podzimních probírek společností FOREST TEAM s.r.o.
Oblíbená řada pracovních oděvů Stanmore - moderní střihy a odolné materiály
Odolné monterkové soupravy, bundy, zimní i letní vesty a trika z odolných materiálů s reflexními prvky oblíbené řady Stanmore nabízí prodejna a internetový obchod TEMPO O.O.P.P., s.r.o. Chrudim.
Pánská i dámská pracovní obuv s1 a s3 bezpečnostní obuv Santé a Panda
Jsme dodavateli kvalitní a módní pracovní obuvi s1 a s3 bezpečnostní obuvi Santé a Panda, provedení pánské i dámské - TEMPO O.O.P.P. spol. s.r.o. Chrudim
Pracovní oděvy Emerton pánské i dámské, módní záležitost
Na zakázku svým zákazníkům šijeme kvalitní a módní pracovní oděvy Emerton, provedení pánské i dámské - TEMPO O.O.P.P. spol. s.r.o. Chrudim
Kvalitní služby autoservisu a pneuservisu Chrudim – pro nové, ojeté i havarované vozy
V našem autoservisu a pneuservisu nabízíme kvalitní opravárenské a servisní služby - Autoopravna Chrudim
Závěsná zařízení pro masný průmysl, háky, kočky pro zavěšení masa, zakázková výroba z nerezu
Vepřové a hovězí kočky bez neustálých nečistot a rzi naleznete u společnosti HÁKY NA MASO Miroslav Janeček ze Slatiňan. Vyrobíme i opravíme veškerá závěsná zařízení.
Komunální zametače Chrudim - Čistota a bezpečnost na komunikacích
Naší hlavní činností jsou komunální stroje odolných konstrukcí pro letní a zimní údržbu vozovek a místních komunikací, které lze připojit k různým strojům s pohonem - AGROMETALL s. r. o. Chrudim
AGROMETALL s. r. o. Zemědělská a zahradní technika Chrudim
Rodinný penzion s restaurací, příjemné ubytování v Železných Horách na samotě u lesa
Harmonické ubytování v prostředí panenské přírody obklopené hustými lesy se zpívajícími ptáky, to vše a mnohem více umožňuje Penzion a Hostinec Na Křížovce Jaroslav Kučera z Třemošnice.
Správa a provoz koupaliště, zimního stadionu a sportovní haly
Správa městských sportovních zařízení ve Skutči, provoz letního koupaliště, krytého bazénu, zimního stadionu, sportovní haly a letního areálu s víceúčelovým a fotbalovým hřištěm.
Kvalitní sušené rozinky jako skvělá přísada při pečení či zdobení
Nakupujte výhodně sušené rozinky, kvalitní sušené rozinky patří do každé kuchyně kde se peče a vaří omáčky - TRIAS Chrudim
Ocelservis Pardubice – skladové zásoby s okamžitým dodáním
Společnost OCELSERVIS CZ, s.r.o. z Pardubic nabízí zákazníkům z oblastí průmyslu a stavebnictví široký sortiment dodávek hutních materiálů, včetně skladových zásob s možností okamžitého dodání.
Řeznictví a bufet Slatiňany, cateringové služby, speciality pro rauty, svatby a oslavy
Kvalitní maso, chutné uzeniny a další masné výrobky najdete u firmy Řeznictví Karel Farda ve Slatiňanech u Chrudimi. Perfektní jídlo pro Vaši oslavu, svatbu či raut.
Prodej kvalitních kovolaminátů HPL Homapal a Formica
HPL lamináty představují velmi zajímavou, kvalitní a efektní alternativu materiálů, které lze použít při výrobě nábytku a realizací interiérů.
DUET CZ s.r.o. Distribuce HPL laminátů
Oční optika Trio Chrudim - kompletní servis pro Váš zrak
Pohodlný nákup oční optiky s odborným poradenstvím a velkým výběrem na jednom místě, nabídka moderních trendů optických i slunečních brýlí - Oční optika Trio Chrudim