Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Pardubický kraj
Choceň, město v parku, park ve městě, místo jedinečné svými přírodními podmínkami i kulturou
Navštivte malebné město Choceň ležící v podhůří Orlických hor a poznejte jeho přírodní krásy a historické památky. Pro naše návštěvníky máme připraveno mnoho turistických zajímavostí.
Ohýbačky trubek Lanškroun -  prodej a servis ohýbacích a tvářecích strojů
Zajišťujeme prodej a servis ohýbacích a tvářecích strojů CSM pro Českou a Slovenskou republiku - JCEE, s. r. o. Lanškroun
Vícevrstvé plošné spoje Chrudim - pro velmi složité a sofistikované aplikace
Desky plošných spojů jsou dnes již tak dokonalé, že umožňují výrobu levných a přitom dostatečně velkých elektronických zařízení.
PROMESA s.r.o. Český dodavatel tištěných spojů Chrudim
Brány – odsuvné, křídlové na elektrické pohony Žamberk, Letohrad
Zabýváme se malosériovou zakázkovou výrobou, montážemi ocelových konstrukcí, výrobou odsuvných a křídlových bran - UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Žamberk, Letohrad
UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Kovovýroba Ústí nad Orlicí
Bodové světlíky, odvod kouře a tepla – LAMILUX
Společnost KLAHOS nabízí bodové světlíky, světelné střešní pásy, zařízení pro denní větrání a zařízení na odvod kouře a tepla.
KLAHOS spol.s r.o. Světlíky a polykarbonáty Česká Třebová
Přistavení kontejnerů Žamberk - zapůjčíme kontejnery na odpad
Zapůjčíme kontejnery na odpad. Disponujeme velkým množstvím kontejnerů různých velikostí a objemových možností.
Rychlý a spolehlivý servis manipulačních a vysokozdvižných vozíků
Včasný servis a opravy mohou zabránit poruchám i definitivnímu odstavení vaší manipulační techniky či vysokozdvižných vozíků.
Preparování loveckých trofejí, věrné preparáty jako živé
Preparování loveckých trofejí všech druhů zvířat, srnky, jelena, šelem, zebry či medvěda, věrné preparáty jako živé za použití moderních technologií vytváří Preparace Pekař spol. s r.o.
Veterinární klinika a ordinace, léčba malých, větších i exotických zvířat
Veterinární klinika a ordinace, léčbu, preventivní vyšetření, očkování, čipování, chirurgické zákroky a kastrace malých, větších i exotických zvířat zajišťuje MVDr. Miroslava Šperlicha.
Tepelné izolace pro nákladní automobily Vysoké Mýto -  různé druhy provedení
Zabýváme se výrobou tepelně izolačních sendvičových panelů s příměsí polyuretanu a polystyrenu - PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Hutnící zkoušky kameniva Pardubice - Měření zhutnění přírodního a drceného kameniva
Přímo v terénu provádíme měření zhutnění přírodního a drceného kameniva pro velké i malé stavby - Ústav stavebního zkušebnictví s.r.o. Pardubice
Základní škola s rozšířenou výukou informatiky a výpočetní techniky, Pardubice
Máte-li doma dítě s pozitivním vztahem k digitálním technologiím a počítačům obecně, zapište ho na Základní školu Pardubice-Polabiny, Družstevní 305 s rozšířenou výukou informatiky.
Speciální zakázková výroba zemědělských a technických přípravků Pardubice – pro drobné zemědělce a velké podniky
Firma Biosfor má ve své výrobní produkci zejména zemědělské produkty, ekologické technické přípravky a dále velký výběr domácích čistidel.
Rotomolding - rotační tváření plastů - CZ PLAST, rotomoulding Pardubice
Firma CZ PLAST s.r.o. zajišťuje v oboru rotačního tváření plastů (ROTOMOULDING) komplexní servis od spoluúčasti na návrhu a konstrukci výrobku, přes výrobu formy, k samotné realizaci.
SŠ a VOŠ se zaměřením na zdravotní a sociální práci, praktická výuka v Ústí nad Orlicí
Kvalitní středoškolské vzdělání s důrazem na praxi Vám poskytne Vyšší odborná škola a střední škola zdravotnická a sociální Ústí nad Orlicí. S námi se můžete rozvíjet v tom, co Vás baví a zajímá.
Poradenská činnost pro začínající podnikatele Pardubice - Odborné konzultace při zpracování podnikatelského záměru
Naším záměrem je odborná pomoc ve sféře podnikání, pomáháme začínajícím podnikatelům s jejich začátky, přímé zastupování firmy při obchodních jednáních - Ing. František Načeradský Pardubice
Obec Jedlová, vesnice na českomoravském pomezí, historie, příroda
Obec Jedlová se nachází v okrese Svitavy na českomoravském pomezí s bohatou historií, neporušenou přírodou, kostelem a bývalými lázněmi s léčivým pramenem.
Obec Jedlová
Plastická chirurgie pro ženy i muže, šetrná liposukce, zvětšení a modelace prsou
Svěřte se do rukou zkušeného a zručného plastického lékaře z kliniky Plasticare s.r.o. z Chrudimi, díky němuž nejen omládnete, ale získáte zpátky Vaše ztracené sebevědomí.
Digitální, ofsetový a velkoplošný tisk, kopírování, grafické studio
Digitální, ofsetový, barevný, černobílý a velkoplošný tisk, kopírování, gravírování, grafické návrhy realizuje studio společnosti DTP centrum, v.o.s., Svitavy.
DTP centrum, v.o.s. grafické studio
Víkendová cyklobusová doprava, pohodlné autobusy, zkušení řidiči v okresu Svitavy
Zpříjemněte si cestování pohodlnými a komfortně zařízenými autobusy od společnosti Zlatovánek spol.s r.o. z Poličky. Disponujeme moderními dálkovými autobusy, mikrobusy i minibusy.
Městská i meziměstská autobusová doprava na Svitavsku, linková i mezinárodní doprava
Bydlíte ve východních Čechách a rádi cestujete autobusem? Využijte služeb autobusového dopravce Zlatovánek spol.s r.o., který zajišťuje městskou i meziměstskou dopravu v Poličce a širokém okolí.
Autobusová doprava v Pardubickém kraji, zájezdová doprava, minibus pro soukromé akce
Spolehlivou autobusovou dopravu pro různé příležitosti Vám zajistí společnost Zlatovánek spol.s r.o. z Poličky. Naplánujete si zájezd a my zařídíme dopravu naším moderním dálkovým autobusem.
Autoškola s řidičským oprávněním pro všechny skupiny, výcvik invalidních žadatelů, školení řidičů
Kvalitní autoškolu Vám zajistí firma Dopravní podnik města Pardubic a.s. DPMP a.s. Získejte s naší pomocí nejen řidičské oprávnění pro jakoukoli skupinu, ale také potřebné řidičské zkušenosti.
Oprava zemědělské techniky s autoservisem, výroba a prodej elektrických zařízení a sekaček
Opravu zemědělské techniky, osobních i nákladních automobilů Vám zajistí společnost ERGO, společnost s ručením omezeným z Chornice u Svitav. Poradíme i s výrobou zámečnických konstrukcí a sekaček.
Obvodní lékař pro děti a dospělé v Litomyšli, vystavení potvrzení o zdravotní způsobilosti
MUDr. Dobromila Filová - Fit centrum Fila je obvodní lékařka z Litomyšle, která poskytuje kompletní zdravotní prohlídky dětem i dospělým. Vystavujeme rovněž potvrzení o zdravotní způsobilosti.