Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Pardubický kraj
Krmná sůl Ústí nad Orlicí - lisovaná, kusová a pytlovaná sůl
Výroba minerálních lizů a solí pro hospodářská zvířata i lesní zvěř od zemědělské společnosti Jamenská a.s. Ústí nad Orlicí
Závěsná zařízení pro masný průmysl, háky, kočky pro zavěšení masa, zakázková výroba z nerezu
Vepřové a hovězí kočky bez neustálých nečistot a rzi naleznete u společnosti HÁKY NA MASO Miroslav Janeček ze Slatiňan. Vyrobíme i opravíme veškerá závěsná zařízení.
Lisovna kovů, výroba výlisků za studena
Naším hlavním výrobním programem jsou díly pro automobilový a elektrotechnický průmysl - FOREZ s.r.o. Ostrov u Lanškrouna, Ústí nad Orlicí
Výklopná garážová vrata Rohoznice – uzavření garáže na dálkové ovládání
Naše firma nabízí výklopná garážová vrata s variantou pro temperované garáže a nebo pro garáže bez vytápění - ATECH Bohemia a.s. Rohoznice.
Specializovaný autobazar Hradec Králové - prodej, výkup a komisní prodej ojetých vozů
Autobazar Golem Hradec Králové je jedním z největších specializovaných autobazarů ve východočeském regionu.
Hotel Superior Hůrka ubytování Pardubice
Antistatické produkty pro laboratoře, čisté prostory, EPA pracoviště, ESD výrobky
ESD pracovní židle, skříňky i oděvy splňující nutné normy naleznete na e-shopu společnosti ABE.TEC, s.r.o., jež sídlí v Ostřešanech. Široký sortiment antistatických produktů od výrobce TRESTON.
Cukrářská výroba, cukrárna, dorty, zákusky, svatební cukroví, koláče
Cukrárna Rohovládova Bělá Pardubice - Jana Vondroušová zajišťuje cukrářskou výrobu, pečení dortů, zákusků, svatebního i vánočního cukroví, koláčů, dezertů pro různé příležitosti.
Pro práci ve výškách si opatřete kvalitní pracovní plošiny, žebříky, modulová schodiště
V našem Eshopu si výhodně nakoupíte pracovní plošiny, žebříky, modulová schodiště – zkrátka vše pro práci ve výškách - Ing. Josef Koukal Emkol s.f. Litomyšl
Domov seniorů Pohodlí, bydlení pro seniory, manželské páry
Pokojné bydlení pro mobilní i imobilní seniory, jednotlivce i manželské páry, kamarády, sociální péči, stravu a pomoc při každodenních úkonech zajišťuje Domov seniorů Pohodlí.
Komunální zametače Chrudim - Čistota a bezpečnost na komunikacích
Naší hlavní činností jsou komunální stroje odolných konstrukcí pro letní a zimní údržbu vozovek a místních komunikací, které lze připojit k různým strojům s pohonem - AGROMETALL s. r. o. Chrudim
AGROMETALL s. r. o. Zemědělská a zahradní technika Chrudim
Opravy a servis zemědělské a zahradní techniky, okres Svitavy
Kompletní opravy zemědělské a zahradní techniky, traktorů, rozmetadel a kombajnů, autorizovaný servis zn. Husqvarna zajišťuje AGRODÍLNA Oldřiš, s.r.o., okres Svitavy.
Demontáže technologických celků Svitavy - demontáže kovových průmyslových areálů, kovových komplexů
Disponujeme stroji a technologií, které jsou vhodné pro rychlou a odbornou demontáž kovových odpadů z průmyslových objektů a budov.
Hydroizolace plochých střech, zateplení, izolace balkónů, lodžií, garáží, jezírek
Izolaci Vaší střechy rychle a spolehlivě Vám zajistí společnost Stanislav Pávek – Izolace ze Sloupnic u Ústí nad Orlicí. Profesionální zateplení z kvalitních materiálů, jež vydrží dlouhá léta.
Dveře interiérové, venkovní, bezpečnostní i protipožární
Dveře interiérové, venkovní, bezpečnostní i protipožární, dřevěné, ocelové, jednokřídlé, dvojkřídlé, výrobu protipožárních uzávěrů realizuje ADOR CZ s.r.o.
Hotelové ubytování Pardubice - příjemné ubytování za skvělé ceny
Nabízíme dostupné ubytování v nově zrekonstruovaných hotelových pokojích, parkování aut je zajištěno - HOTEL TRIM s.r.o. Pardubice
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Kvalitní výroba automobilových komponentů FOREZ s.r.o.
Jsme přední dodavatelé automobilového průmyslu v České republice - naše firma vyrábí kovové i plastové díly pro automobilový průmysl
Modelové řady DAF Pardubice - nejlepší spolehlivost ve své třídě, dlouhá životnost a efektivita
Společnost NAPA TRUCKS spol. s r.o. je autorizovaný dealer nákladních vozidel DAF a TATRA PHOENIX.
Výkup kovového odpadu i s odvozem | Svitavy
Třídíte kovový odpad? Všechen odpad jsme zvyklí běžně likvidovat. Nenecháváme odpadky pohozené okolo sebe, minimálně je vyhazujeme do koše. Naučili jsme se třídit sklo, papír nebo třeba lahve PET. Výjimkou by proto neměl být ani kovový odpad. Snadným řešením je výkup kovového odpadu, který zajišťuje například společnost KRN po celé České ...
Horolezecká stěna  - tréninky i výzvy - Pardubice H-centrum
Unikátní horolezecká stěna určená k tréninkům, tak pro začátečníky až po vrcholové nadšence, jsme jediní v Pardubickém kraji kdo takovou komplexní halu může nabídnout široké veřejnosti
Středoškolské vzdělání v oboru Agropodnikání a Veterinářství
Středoškolské zemědělské vzdělání v Lanškrouně v oboru Agropodnikání, Zemědělský provoz, Ekonomika, Chov koní a Veterinářství s denní i dálkové formou studium.
Rodinný penzion s restaurací, příjemné ubytování v Železných Horách na samotě u lesa
Harmonické ubytování v prostředí panenské přírody obklopené hustými lesy se zpívajícími ptáky, to vše a mnohem více umožňuje Penzion a Hostinec Na Křížovce Jaroslav Kučera z Třemošnice.
Dodávky technologických celků pro zpracování sypkých hmot
Technologické celky pro dopravu, skladování, míchání a zpracování sypkých hmot v průmyslových odvětvích dodává společnost ENVIRMINE-ENERGO, a.s., Ostrava.
Správa a provoz koupaliště, zimního stadionu a sportovní haly
Správa městských sportovních zařízení ve Skutči, provoz letního koupaliště, krytého bazénu, zimního stadionu, sportovní haly a letního areálu s víceúčelovým a fotbalovým hřištěm.
Pravidelné skupinové lekce Flowin sportovní centrum Pardubice
Pravidelné skupinové lekce - cvičení ve skupině - moderní tréninkový systém Flowin tvaruje a udržuje pružné tělo za pomocí vlastní hmotnosti, H-centrum nabízí příležitost jak si aktivně zasportovat
Dioptrické brýle, kontaktní čočky, sluneční brýle, dalekohledy
Zhotovení dioptrických brýlí, prodej brýlových obrub klasických i moderních, očních čoček, slunečních brýlí, dalekohledů a příslušenství, vše v Oční optice Ivany Seidlové v Litomyšli.