Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Tachov
Tlakové snímače
Spolehlivé tlakové snímače k měření a vyhodnocování tlaku s garancí dlouhé životnosti vyrábí pro různé typy provozů společnost Trafag, spol. s r.o. se sídlem v Tachově.
Výroba plastů Tachov
Česká společnost Tachovské SPV s.r.o. nabízí zákazníkům výrobu plastů a plastových výlisků metodou vstřikování od výroby vstřikovací formy až po potisk a dopravu hotových výrobků.
Všeobecné gymnázium Tachov
Pocházíte z Tachova a okolí a rozhodujete se, kde se bude dále vzdělávat Vaše dítě? Žákům sedmých nabízí možnost studia všeobecné šestileté Gymnázium s humanitárním zaměřením.
Poliklinika Bor
Ordinace praktických, dětských i závodních lékařů a ostatní ambulantní služby jako zubní lékaře a poradnu pro těhotné, oční či diabetologické oddělení naleznete na Poliklinice Bor.
Kovovýroba Tachov
Firma KOVOVÝROBA HONZÍK, s.r.o. z Tachova nabízí kompletní služby kovovýroby jako je lisování plechů a jejich ohraňováním, výrobu drátěného programu, zámečnickou výrobu, svařování i bodování.
Gymnázium Stříbro
Kvalitní vzdělání osmileté nebo čtyřleté vzdělání zakončené maturitní zkouškou, moderní zázemí pro výuku a kvalifikovaný učitelský sbor nabízí Gymnázium a Obchodní akademie Stříbro.
Spolehlivé tlakové senzory, snímače, spínače a termostaty, vyspělá výroba měřící techniky
Trafag, spol. s r.o., firma zaměřující se na přesné mechanické a elektrické přístroje určené pro regulaci a měření tlaku a teploty. Naše výrobky dodáváme do různých průmyslových odvětví.
Obec Částkov, Maršovy Chody a Pernolec, kostel sv. Anny, zámek, Velká pouť
Obec Částkov spolu s obcemi Maršovy Chody a Pernolec leží v Plzeňském kraji poblíž města Tachov. Z historických pamětihodností můžete navštívit kostel sv. Anny či zámek.
Poliklinika, zdravotnické zařízení, ambulance, město Bor, okres Tachov
Komplexní zdravotní péči o pacienty – preventivní i léčebnou – v mnoha oblastech ambulantních zdravotnických služeb poskytuje Poliklinika Bor ve městě Bor, okres Tachov.
Dekorace porcelánu a skla vysoké kvality pro ČR i zahraničí
Dekorování porcelánu a skla vysoké kvality lepením obtisků, nástřikem barvy, unikátním nanášením semiše či tiskem se zabývá firma WELLDECO, s.r.o. v Tachově.
Všeobecné šestileté gymnázium s přírodovědným i humanitním zaměřením
Bohatou nabídku kulturních a sportovních aktivit, mimořádnou nabídku zájmových činností a hlavně kvalitní klasické vzdělání s přírodovědným nebo humanitním zaměřením najdete na Gymnáziu v Tachově.
Moderní gymnázium a střední škola Stříbro s mnohaletou tradicí
Osmileté a čtyřleté studijní obory na gymnáziu a obory se zaměřením na podnikání a služby cestovního ruchu otevírá Gymnázium a Obchodní akademie Stříbro.
Renovace starých dřevěných parket, broušení a povrchové ošetření lakem
O kompletní renovaci starších dřevěných parket se postará společnost CJ Podlahy – Jan Cihlář z Dlouhého Újezdu. Parkety šetrně zbrousíme a natřeme kvalitním lakem.
Plovoucí podlahy – dodávka podlahových krytin a odborná montáž
Plovoucí podlahu Vám dodá a profesionálně položí společnost CJ Podlahy - Jan Cihlář, Dlouhý Újezd. Zajišťujeme dodávky plovoucích podlah včetně montáže a poradenství při výběru.
Pokládka všech druhů podlah, kompletní podlahářské práce
Podlahy všech druhů Vám dodá a profesionálně položí firma CJ Podlahy, Dlouhý Újezd. Nabízíme kompletní podlahářské práce, pokládku podlahových krytin a koberců, poradenství při výběru.
Vedení účetnictví, daňové poradenství a mzdová agenda pro firmy i OSVČ
Účetní, daňové a ekonomické poradenství, vedení účetnictví, mzdová agenda, daňové příznání i překlady smluv do AJ a NJ – s tím vším Vám pomůže společnost HEXA, s.r.o. z Tachova.
Dekorování porcelánu a skla semišem – Welldeco, Tachov
Zdobení porcelánu a skla nanášením semiše, to je unikátní způsob dekorace, který Vám nabízí společnost Welldeco v Tachově
Nízkoenergetické domy podle pravidel respektování přírodních sil
ASK Projektmanagement s.r.o. se zabývá projektováním pozemních staveb s ohledem na respektování přírodních sil a zásad nízko energetických domů. Tato kancelář projektuje a formou inženýrské činnosti provádí nové, stejně jako rekonstruuje stávající domy. Je známo, že nejtragičtější omyly, cenově nejbolestnější bez ohledu na druh stavby, je právě na ...