Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Tachov
Gymnázium a obchodní akademie Stříbro, osmileté gymnaziální studium všeobecného zaměření
Gymnázium a obchodní akademie Stříbro, osmileté gymnaziální studium všeobecného zaměření, počítačové učebny, výuka cizích jazyků, ekonomické vzdělání, služby cestovního ruchu.
Finanční a mzdové účetnictví, personalistika, daňové poradenství Tachov, překlady z a do NJ a AJ
Finanční a mzdové účetnictví, personalistika, daňové poradenství Tachov, překlady z a do NJ a AJ, vyhotovení smluv a právních dokumentů, poradenství pro malé, střední i velké firmy, OSVČ, města.
Geodetické práce Bor
Geodetické služby za bezkonkurenční ceny. Kvalitní provedení a rychlé dodací lhůty. Vytyčování hranic pozemků, vyhotovování geometrických plánů, zaměřování a další geodetické práce v Plzeňském kraji.
Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ
Odchyt zvířat, odchyt zvěře Tachov, odchyt ve volné přírodě i v uzavřených objektech, celá ČR
Odchyt zvířat, odchyt zvěře Tachov, odchyt ve volné přírodě i v uzavřených objektech, odchyt celá ČR, skot, krávy, koně, ovce, jeleni, daňci, siky.
Geodet Tachov - kompletní geodetické a zeměměřické práce
Potřebujete vytyčit pozemek a hledáte zkušeného geodeta? Neváhejte a oslovte geodetickou kancelář v Tachově, která nabízí kompletní geodetické a zeměměřické práce.
Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ
Geodetická kancelář Bor, geodézie, vytyčení hranic pozemku, zaměřování, geometrické plány, dokumentace
Geodetická kancelář Bor, geodézie, vytyčení hranic pozemku, zaměřování, geometrické plány, vyhotovení dokumentace, digitální mapy, zaměření inženýrských sítí,Radek Petrášek GEODETICKÁ KANCELÁŘ Tachov
Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ
Zdravotnické zařízení Poliklinika Bor
Komplexní zdravotní péči poskytuje Poliklinika Bor, zdravotnické zařízení města, která sídlí na ulici Přimdská 501 ve městě Bor v Plzeňském kraji. Najdete zde všechny ambulantní zdravotnické služby.
Deratizace Tachov, odborná likvidace hlodavců, potkanů, štěnic, blech i vos, dezinfekce
Profesionální likvidaci, hubení a odchyt veškerých hlodavců včetně hmyzu provádí společnost Martin Ledvina - deratizační služby z Tachova. Zbavíme Vás všech nevítaných návštěvníků.
Infocentrum s provozem kina, společenského sálu, knihovny i zámku s jízdárnou Světce
S poznáním tachovských památek i kouzelné přírody pomůže Městské kulturní středisko Tachov MKS Tachov. Poskytujeme důležité informace týkající se turistiky, kultury i historie.
Výroba plotových dílů, doprava a montáž, Tachov
Výroba plotových panelů, bezúdržbových dílů s dlouhou životností, sloupky, branky s povrchovou úpravou dodá a namontuje KOVOVÝROBA HONZÍK, s.r.o., Tachov.
Mateřská škola s příjemnou a radostnou atmosférou zaměřená na všestranný rozvoj dítěte
Předškolní vzdělávání dětí od 3 do 6 let zajišťuje Mateřská škola Stříbro, příspěvková organizace. Rozvíjíme děti po všech stránkách a přihlížíme k jejich individuálním přáním a potřebám.
Základní a mateřská škola v malebném prostředí Českého lesa s moderním vybavením i jídelnou
Malotřídní školu s moderním vybavením naleznete nedaleko Tachova, kde sídlí Základní škola a Mateřská škola Halže, příspěvková organizace. Vzdělání do 5. ročníku v méněpočetných třídách.
Zdravotnické zařízení Bor, poliklinika, ambulance, lékařské ordinace
Zdravotnické zařízení, ordinace praktických a specializovaných lékařů, laboratoře a RTG, komplexní ambulantní zdravotní péči v okrese Tachov zajišťuje Poliklinika Bor.
Vedení účetnictví a daňové evidence, personalistika a mzdy
Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování daňových přiznání pro firmy i neziskové organizace, personalistiku a mzdy realizuje společnost HEXA s.r.o., Tachov.
Odchyt ovcí, jelenů, daňků ve volném terénu i oborách
Odchytové služby ve volném terénu, oborách a pastvinách, šetrný odchyt skotu, ovcí, jelenů, daňků pro soukromníky i organizace realizuje MVDr. Ivo Moročkovskij.
Deratizace hlodavců, dezinsekce hmyzu, dezinfekce, Tachov
Deratizace, dezinsekce, dezinfekce, hubení hlodavců, myší, krys, likvidace hmyzu, švábů, blech, čištění potravinářských provozů realizuje Martin Ledvina, Tachov.
Stříhání plechu Tachov
Neobejde se Vaše výroba bez na míru nastříhaného plechu? Firma KOVOVÝROBA HONZÍK, s.r.o. z Tachova se díky svému modernímu vybavení o vaši zakázku postará.
Domácí péče Poliklinika Bor
Domácí péče Polikliniky Bor je určena pacientům, kteří nemusí být s pomocí a péčí kvalifikovaného zdravotnického personálu hospitalizováni a mohou zůstat ve vlastním sociálním prostředí.
Pila Staré Sedliště, pilařská výroba, prodej řeziva, tramy, latě
Pilařská výroba a obchod se dřevem, prodej stavebního řeziva, hranolů, latí, prken, trámů, krovů v požadovaných velikostech zajišťuje pila Jiřího Veselého, Staré Sedliště.
Geodézie, kartografie, vytyčení staveb, vyhotovení geometrických plánů
Geodetické práce, kartografické služby, vytyčování staveb, pozemků, parcel, inženýrských sítí, vyhotovení geometrických plánů realizuje Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ.
Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ
Pečovatelská služba Poliklinika Bor
Cílem a náplní práce Pečovatelské služby Polikliniky Bor je poskytnout terénní nebo ambulantní péči obyvatelům města, kteří jsou znevýhodněni zdravotním postižením nebo vysokým věkem.
Obchodní akademie Stříbro
Vybíráte si střední školu a láká Vás práce se zaměřením na podnikání a služby cestovního ruchu? Pak je pro Vás studium na Obchodní akademii Stříbro tou správnou volbou.
Prášková lakovna Tachov
Vyžaduje Vaše výroba kovových předmětů konečnou úpravu v práškové lakovně? Pak využijte služeb společnosti KOVOVÝROBA HONZÍK s.r.o. z Tachova, kde zaručují vždy perfektní výsledek.
Tlakové spínače
Kvalitní tlakové spínače kompaktního tvaru a univerzálního použití pracují bez ohledu na umístění a poloze a nabízí je společnost Trafag, spol. s r.o. se sídlem v Tachově.
Tlakové senzory
Širokou nabídku spolehlivých tlakových senzorů včetně produktů vyvinutých na míru podle specifických požadavků zákazníka nabízí společnost Trafag, spol. s r.o. se sídlem v Tachově.