Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Prachatice
Stavební rekonstrukce, byty, bytová jádra, koupelny, půdní vestavby
Stavební rekonstrukce domů, bytů, bytového jádra, koupelen, půdní vestavby, zateplení, zednické a instalatérské práce zajišťuje společnost STAVOJ Čkyně s.r.o., okres Prachatice.
Pila Nová Pec, pilařská výroba, kulatina, dřevo na topení, masiv
Pilařské výrobky, kulatinu, topné dříví, dřevěný masiv, palubky, stavební a truhlářské řezivo pro Vás zajistí společnost PROGRES HOLDING a. s., pila Nová Pec.
Obec Záblatí a přilehlé osady v okrese Prachatice v Jihočeském kraji
Obec Záblatí u Prachatic a přilehlé osady Horní Záblatí, Řepešín, Hlásná Lhota, Saladín, Křišťanovice, Albrechtovice, Zvěřenice se nachází v okrese Prachatice v Jihočeském kraji.
Nadstandardní vybavení a kvalitní vzdělání pro všechny žáky mateřské i základní školy
Nové vybavení odborných učeben, zrekonstruovaná budova a přátelské prostředí svým žákům najdete v Mateřské a základní škole Šumavské Hoštice.
Gymnázium se zaměřením na sport, výuku informačních technologií a jazyků
Kvalitní výuku jazyků s přípravou na mezinárodní zkoušky, zaměření na informační technologie nebo sport nabízí výběrové Gymnázium a Střední odborná škola ekonomická se sídlem ve Vimperku.
Správa a údržba nemovitostí Prachatice, služby vlastníkům a nájemníkům nemovitostí
Zajištění běžné údržby, menších i větších oprav a udržování správcovské činnosti v objektech vykonává Městská správa domů a bytů s.r.o. v Prachaticích.
Rekonstrukce a stavba podkroví včetně zateplení ve Vimperku v okrese Prachatice
Nové podkroví nebo jeho rekonstrukci a zateplení v zimních měsících provádí firma Střechy – Záleský Josef s.r.o. z Vimperka.
Anhydritová podlaha pro realizaci hrubých podlah v komerčních prostorech nebo v rodinných i bytových domech
Samonicelační anhydritovou podlahu pro průmyslové prostory, rodinný nebo bytový dům Vám profesionálně zrealizuje společnost MS Beton s.r.o.ve vysoké kvalitě a výborné ceně.
Solární systémy pro vytápění a ohřev vody v rodinných i bytových domech a firmách
Solární systémy pro vytápění a ohřev vody, přinášející nemalé úspory nákladů, Vám ve Vašem rodinném či bytovém domě, firmě nebo průmyslových budovách namontuje firma Slunce Invest s.r.o. z Prachatic.
Pilařská výroba, prodej dřeva, kulatiny, stavebního řeziva, palubek, palivového dříví
Zpracování, impregnaci nebo prodej dřeva, dřevěné kulatiny, stavebního řeziva nebo topného dříví nabízí pila Progres Holding a.s. z obce Nová Pec na Šumavě.
Výroba a zpracování umělých hmot Čkyně
Jedním z nejpoužívanějších materiálů v dnešním průmyslu jsou umělé hmoty. Pro potravinářství a další odvětví průmyslu vyrábí Aptar Čkyně s.r.o. vysoce kvalitní produkty, konkrétně uzávěry, a to z různých typů umělých hmot. V nabídce najdete uzávěry těchto typů: - Plastové (šroubovací, narážecí, dávkovací) - ...
Aptar Czech Republic s.r.o.
Plastové uzávěry všeho druhu, na které je spoleh - Prachatice
Svět je plný různých lahví, lahviček, kanystrů či nádob, které ke správnému fungování potřebují uzávěry. Nejen v potravinářském či kosmetickém průmyslu bychom se často neobešli bez toho, aby nějaká nádoba pořádně těsnila. Plastové uzávěry jsou v dnešní době zkrátka velmi potřebnou komoditou a jejich kvalitní zpracování je důležité pro předcházení ...
Aptar Czech Republic s.r.o.
Reklamní kosmetické přípravky Prachatice
Kosmetické přípravky pro podporu produktu dodává firma Aptar Čkyně s. r. o. V našem oddělení beauty+home naleznete výrobky, které Vám pomohou vytvořit skvělou propagaci Vašeho produktu. Nabízíme Vám produkty z oddělení propagace a cestovních verzí kosmetiky: - Imagin - plochý sprej k užití v magazínech či dopisech. - Easy ...
Aptar Czech Republic s.r.o.
Farmaceutické obaly, aplikátory Čkyně
Výrobu a prodej farmaceutických aplikátorů vede firma Aptar Čkyně s. r. o. v Prachaticích. Nabízíme vysoce hygienickou a bezpečnou úschovu, přepravu a dávkování léků pro farmaceutický průmysl. Z našich lahviček si vyberete přesně tu, která dokonale poslouží Vašim potřebám. Vybrat si můžete z řad: Klasik – nízkotlaký sprej vhodný pro kapalné ...
Aptar Czech Republic s.r.o.
Svářečský dozor pro zajištění kvality svařovacích procesů
Svářečský dozor při svařování a pájení Vám nabízí společnost JP Welding – Ing. Jiří Paleček z Prachatic. Zajistíme zpracování technologických postupů, školení pracovníků, řízení a koordinaci činnosti.
Montáže funkčních systémů pro vedení kapalin v automobilovém průmyslu
Kompletní montování plastových hadic a systémů pro vedení paliva, brzdových a jiných kapalin v automobilovém průmyslu provádí společnost Uniwell CZ s.r.o. v Zíkově.
Plastové hadice a systémy pro vedení kapalin a plynů, rozvody paliva, brzdové hadice
Systémy pro vedení kapalin a plynů, vlnité i hladké plastové hadice pro rozvody paliva, vzduchu, spojovací a brzdové hadice vyrábí společnost Uniwell CZ s.r.o., Zdíkov.
Plastové ochranné trubky, hadice a systémy ochrany kabelových svazků
Ochranné trubky, hadice, kabely a systémy ochrany kabelových svazků vyrábí z extrudovatelných polymerních plastů společnost Uniwell CZ s.r.o. Zdíkov. Pro vyšší kvalitu dílů využíváme 3D měření.
Správa a údržba bytového i nebytového fondu v Prachaticích
Správu a údržbu bytového i nebytového fondu ve vlastnictví Města Prachatice i jiných fyzických a právnických osob zajišťuje Městská správa domů a bytů s.r.o. Městská správa domů a bytů s.r.o. je zcela vlastněna Městem Prachatice a jako taková se stará o správu a údržbu nejen bytového a nebytového fondu v majetku Města Prachatice, ale také ...
Wi-Fi připojení k internetu, instalace, montáž – Prachaticko
Bezdrátové Wi-Fi připojení k internetu, a to včetně instalace, montáže i servisu, poskytuje v oblasti Prachaticka společnost MIRANET CZECH s.r.o. Hledáte-li v okolí Prachatic kvalitního poskytovatele internetu přes technologii Wi-Fi, pak neváhejte využít služeb společnosti MIRANET CZECH s.r.o. Poskytujeme připojení k internetu prostřednictvím ...
Nová střecha na klíč, rekonstrukce - Střechy Záleský Josef, Vimperk
Výstavbu nové střechy Vám zajistí naše firma Střechy - Záleský Josef, s. r. o. Jsme odborníci na kompletní realizace nových střech včetně krovů. Provádíme také rekonstrukce střech stávajících. Plánujete opravu střechy nebo zhotovení střechy úplně nové? Potom se obraťte na nás. Naše firma Střechy - Záleský Josef, s. r. o. nabízí kompletní ...
Průmyslové betonové podlahy MS BETON s.r.o. - Volary
Betonové podlahy pokládáme pomocí strojně hlazených betonových potěrů. Podlahy od firmy MS BETON s.r.o. Volary jsou vhodné do různých prostor jako jsou byty, garáže, balkony či průmyslové objekty. Realizací průmyslové betonové podlahy získáte hladkou a kvalitní podlahu. Betonové podlahy lze pokládat i do spádu, mají tedy uplatnění při stavbě ...
Pálení laserem, ohraňování, svařování a frézařské práce Volary
Pálení laserem, ohraňování, svařování a frézařské práce zajišťuje ve Volarech společnost INOS-SERVIS. Naším zákazníkům nabízíme služby: - frézování a vrtání - soustružení do průměru 800 mm s max. hmotností obroubku 500 kg a s otočnou délkou 3000mm - ohraňování 4000 mm/200 t - pálení laserem do oceli (do ...
Výroba lžic bagrů, čelních nakladačů a zemních strojů
Výrobě lžic bagrů, zemních strojů a čelních nakladačů se věnuje společnost INOS-SERVIS, s.r.o. Zaměření upínání lze provést přímo na stroji u zákazníků. Více informací naleznete na našich webových stránkách.