Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Prachatice
Těžba dřeva Šumava, lesnické práce, mýtní těžba dřeva, zpracování
Těžba dřeva Šumava, lesnické práce, mýtní těžba dřeva, zpracování dřeva a porostů, lanové přibližování dřeva, přeprava dřeva - Hanko CZ, s.r.o. Prachatice
Montované rodinné domy, dřevostavby na klíč Prachatice
Na klíč montované rodinné domy, dřevostavby, pergoly, přístřešky, zahradní chaty, rekreační chaty a zahradní nábytek - STRADE CZ spol. s r.o. Prachatice
Město Vlachovo Březí s městskou památkovou zónou
Město Vlachovo Březí v Jihočeském kraji má spousty historických pamětihodností a krásnou přírodu, která je protkána řadou značených turistických i cyklistických tras.
Dávkovací systémy, uzávěry a tlakové obaly pro potraviny i kosmetiku
Společnost Aptar Čkyně s.r.o. se specializuje na výrobu dávkovacích systémů. Dodává šroubové uzávěry a uzávěrové systémy včetně dalších umělohmotných obalů vyrobených dle požadavků zákazníka.
Aptar Czech Republic s.r.o.
Uzeniny, masné výrobky a sýry z kvalitních surovin, vlastní výroba, prodej i dodávka
Chutné a voňavé klobásy, salámy i šunku seženete u firmy ML Kratochvíl spol. s r.o. v Bohunicích na Prachaticku. Vysoce kvalitní masné produkty za velmi rozumné ceny.
Těžba a přeprava dřeva, předmýtní a mýtní těžba, Šumava
Lesnické práce na Šumavě, probírky, předmýtní a mýtní těžba dřeva, přeprava, třídění šetrnou technikou k životnímu prostředí realizuje Hanko CZ, s.r.o.
Lesnická činnost Šumava, těžba a přibližování dřeva
Probírkové porosty, těžbu dřeva, zpracování dřevní hmoty do 0,10 m3 i přibližování dřeva v Národním parku Šumava Vám zajistí firma Hanko CZ s.r.o. se sídlem v Solné Lhotě u Vimperku.
Přibližování dřeva lanovými systémy, šetrná těžbu dřeva - Šumava
Firma Hanko CZ, s.r.o. Vám nabízí služby v oblasti těžby a přibližování dřeva lanovými systémy, harvestory a vyvážecí technikou na Šumavě.
Reklamní studio, fóliová reklama, světelná, polepy aut, výloh, termotransferový tisk
Polepy automobilů, světelné reklamy i potisky poskytuje Studio DUHA spol. s r.o. se sídlem v Prachaticích. Zajišťujeme precizní grafické zpracování i kompletní tiskařské práce.
Betonové podlahy pro garáže, balkony, průmyslové prostory
Prvotřídní betonové podlahy s hladkým a kvalitním povrchem pro garáže, balkony, průmyslové prostory a jiné plochy od společnosti MS BETON s.r.o., Volary.
Solární střešní tašky pro vytápění a ohřev vody, Prachatice
Solární střešní tašky v klasickém vzhledu bobrovky, využití pro vytápění o ohřev vody, vhodné na historické budovy i novostavby od společnosti SILVER PLANET s.r.o., Prachatice.
Internetové připojení, Wi-Fi, VoIP volání přes internet, Prachaticko
Kvalitní, rychlé a stabilní připojení k Wi-Fi síti, internetové volání, měření signálu, montáž a instalace internetového připojení zajišťuje na Prachaticku společnost MIRANET CZECH s.r.o.
Krásná příroda v CHKO Šumava v malebné obci Zbytiny, turistika
Zachovalá krajina CHKO Šumava v obci Zbytiny, pohostinství, ubytování pro turisty, cyklotrasy a turistické stezky do krásných lesů a podmáčených luk.
Přeprava dřeva Prachatice
Společnost Hanko CZ s.r.o. se sídlem u Prachatic provozuje přepravu dřeva s pomocí moderní techniky, která je šetrná ke kořenovým systémům stromů a okolní krajině.
Těžba dřeva Národní park Šumava
Díky modernímu vybavení stroji, které jsou šetrné ke kořenovým náběhů, provozuje společnost Hanko CZ s.r.o. se sídlem nedaleko Prachatic těžbu dřeva v Národním parku Šumava.
Lesnické práce Prachatice
Těžbu, manipulaci, přiblížení dřeva a další lesnické práce s minimem negativních dopadů na životní prostředí nabízí společnost Hanko CZ s.r.o. se sídlem nedaleko Prachatic.
Autodoprava a spedice, přeprava nákladu, Velká Británie a Benelux
Autodoprava a spedice, specializace na Velkou Británii a Benelux, přeprava celovozových i částečných nákladů, nebezpečného zboží realizuje společnost Koritensky a.s.
Pilařská výroba, prodej dřeva, kulatina, palivové dříví, dřevěný masiv, palubky, stavební řezivo
Dřevo na míru Vám zajistí společnost PROGRES HOLDING a. s. z Nové Pece na Prachaticku. Topné dříví i palubky zprostředkujeme pro naše české, německé i rakouské zákazníky.
Energetická řešení Praha - energie zdarma dostupná pro jednotlivce i firmy
Rozčilují Vás vysoké účty za energie? Společnost SILVER PLANET s.r.o. se sídlem v Praze přináší jednotlivcům i formám řešení ve formě energetických řešení a úspor za energie.
Systémy pro vedení kapalin a plynu, vlnité a hladké hadice, výroba, dodání a montáž
Spolehlivou ochranu před mechanickými i chemickými vlivy včetně elektrického vedení Vám poskytne společnost UNIWELL CZ s.r.o. ze Zdíkova u Prachatic. Systémy dle specifických potřeb zákazníka.
Obec Zdíkov, vesnice na Prachaticku s malebným zámeckým parkem
Obec Zdíkov a osady se nachází na hranicích CHKO Šumava v okrese Prachatice. Jsou zde přírodní a historické památky, zámek s parkem, kaple, kostel, vyhlídková místa, cyklotrasy.
Obec Zbytiny v prachatické kotlině, turistická oblast s cyklostezkami a lyžařským vlekem
Obec Zbytiny je malá klidná vesnice v okrese Prachatice obklopená hustými lesy plnými lesních plodin, ideální místo pro milovníky krásné přírody, vášnivé turisty a aktivní sportovce.
Jednota Vimperk, velkoobchod potravin, drogistického a spotřebního zboží, zásobování COOP
Jednota, spotřební družstvo ve Vimperku je družstvo zabývající se velkoobchodem smíšeného zboží, potravin, drogistického a spotřebního zboží. Jsme přední dodavatel zboží do prodejen COOP.
Pokrývačské, tesařské práce, opravy a rekonstrukce střech, okres Prachatice
Pokrývačské, tesařské a klempířské práce, opravy a rekonstrukce střech, realizace střech nových, montáž krovů, střešní krytiny a oplechování zajišťuje společnost STAVOJ Čkyně s.r.o.
Vodohospodářské stavby, výstavba vodovodů, rekonstrukce úpraven vod
Vodohospodářské stavby, výstavba vodovodů, kanalizací, ČOV, rekonstrukce úpraven vod, ochranných hrází realizuje společnost STAVOJ Čkyně s.r.o., Prachatice.