Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Písek
Automatizace, roboty Wittmann
Navazující automatizační procesy se stanou efektivnější a rychlejší díky produktům automatizace a robotům od společnosti Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o. sídlící v okrese Písek.
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Zemní a výkopové práce Čimelice
O provedení zemních a výkopových prací včetně odvozu zeminy a odpadu se postará firma Václav Mrákota – zemní práce z Čimelic v okrese Písek.
Prodej kovoobráběcích strojů Písek
Potřebujete vybavit váš provoz nebo dílnu kovoobráběcím strojem? Společnost Ivana Hajná - SUNEX, s.r.o. z Písku prodává soustružnické automaty, brusky, frézky a soustruhy včetně náhradních dílů.
Obec Lety, Šerkov a Pukňov, okres Písek, historické památky
Obec Lety je členem Dobrovolného svazku obcí severního Písecka, nachází se zde historické a přírodní zajímavosti, bohatý kulturní život, turistika nedaleko nádrže Orlík.
Obchod s čerstvým ovocem a zeleninou od tuzemských pěstitelů, distribuce do českých velkoobchodů
Pochutnejte si na čerstvém ovoci a zelenině, kterou Vám zajistí společnost ZEO Trade s.r.o. z Vodňan. Dovážíme zboží ze všech evropských i tuzemských pěstitelů a rozvážíme po celé České republice.
Dřevěné postele z masivu Písek
Váš kvalitní a ničím nerušený spánek zajistí dřevěné postele vyrobené z masivu v rozměrech dvojlůžka nebo jednolůžka, které nabízí firma Kopeko s.r.o. z Písku.
Pohřební služba Písek
Máte před sebou smutnou povinnost zařídit pohřeb pro blízkou osobu? Pohřební služba Jiří Habich z Písku je připravena podat Vám pomocnou ruku a vše potřebné zařídit s úctou a profesionálním přístupem.
Velkoplošné mytí budov PURAQLEEN Milevsko – bez plošin a horolezců do výšky 20 metrů
Velkoplošné mytí budov metodou PURAQLEEN zaručuje perfektní čistotu umytých ploch do výšky 20 metrů bez použití lešení nebo horolezců. Pro Milevsko a okolí nabízí tuto službu firma Marie Vágnerové.
Elektronická zabezpečovací signalizace EZS, docházkové a kamerové systémy CCTV, montáž
Dodávka a montáž zabezpečovacích signalizací EZS, ale také přístupové a kamerové systémy CCTV včetně ozvučovací techniky Vám poskytne společnost Jiří Hanzlík - zabezpečovací technika z Mirovic.
Vyrábíme převodové skříně, ozubená a řetězová kola, řadící válečky, diferenciály Písek
Vyrábíme a prodáváme, převodové skříně, ozubená a řetězová kola, řadící válečky, diferenciály a přesné díly pro dopravní prostředky a motocykly.
OM PROTIVÍN a.s. - Bondioli & Pavesi Výroba přesných ozubených kol
Prodej jednovřetenových soustružnických automatů
Jednovřetenové soustružnické automaty A20B, A32-40-50C,CA, vrtačky, brusky, soustruhy.
Díly pro dopravní prostředky a motocykly okr. Písek
OM PROTIVÍN a.s. vyrábí a prodává náhradní díly na dopravní prostředky a motocykly. Firma sídlí v Protivíne, okr. Písek.
OM PROTIVÍN a.s. - Bondioli & Pavesi Výroba přesných ozubených kol
Technologie pro vstřikování plastů, kloubové vstřikovací stroje s energetickou úsporou
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o., společnost, jež dodává vstřikovací stroje na zpracování plastů, lineární roboty či kloubové vstřikovací stroje. Jsme firma s tradicí a pobočkami po celém světě.
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Soudní překlady Písek, tlumočení pro úřední jednání, výuka anglického jazyka
Soudní překlady z angličtiny a do angličtiny, z francouzštiny i do francouzštiny, tlumočnické služby při jednáních na úřadech i individuální výuku anglického jazyka poskytuje Mgr. Martina Vomáčková.
Zemní práce pro inženýrské sítě, výkopové práce, hloubení základů domů, okres Písek
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, základy staveb, terénní úpravy, čištění rybníků, demoliční práce realizuje společnost Václav Mrákota – zemní práce, okres Písek.
Prodej a půjčovna zdravotnických potřeb a pomůcek Písek - výběr nových i repasovaných
Široký sortiment zdravotnických potřeb a pomůcek pro usnadnění každodenního života s hendikepem prodává nebo nové či repasované půjčuje společnost AKTIV Zdravotnické potřeby s.r.o. z Písku.
Pohřební služba, pohřební ústav, pohřby, kremace, parte, Písek
Pohřební služba Jiří Habich Vám usnadní svojí ochotou, pochopením, profesionálním přístupem Vaši bolestnou situaci při ztrátě blízké osoby. Působíme v Písku a okolí.
STK, stanice technické kontroly, měření emisí, Mirotice, okres Písek
Potřebujete na svém vozidle provést technickou kontrolu či měření emisí? Obraťte se na stanici technické kontroly a stanici měření emisí - STK Mirotice s.r.o. v okrese Písek.
Postele z masivu
Pokud plánujete pořízení nové postele nebo dětské postýlky, určitě se vyplatí pořízení kvalitní postele z masivu s precizním zpracováním od výrobce Kopeko s.r.o. z Písku.
Zdravotní matrace e-shop
Kopeko, s.r.o. je společnost zabývající se zdravím spaním, tedy prodejem postelí, zdravotních matrací a dalšího příslušenství. Společnost má kamennou prodejnu v Písku, ale nově založila i e-shop.
Úklidové služby Milevsko pro jakýkoliv prostor bez omezení velikosti
Potřebujete udržet čistotu na pracovišti nebo v komerčních prostorách? Pokud jste z okolí Milevska, máte to vyřešené. Kontaktujte firmu Marie Vágnerové, která poskytuje komplexní úklidové služby.
Obec Kožlí, vesnice poblíž zámku Orlík  v Jihočeském kraji v okrese Písek, turistika
Obec Kožlí leží na břehu řeky Vltavy v jižních Čechách v okrese Písek. Turisticky zajímavá obec je členem Dobrovolného svazku obcí severního Písecka.
Kabelové svazky, bovdeny, zakázková výroba, montáž, kompletace, náhradní plnění
Náhradní plnění pro firmy poskytuje výrobní družstvo Otava v Písku. Vyrábíme bovdeny, kabelové svazky, montujeme komponenty pro elektrotechnický průmysl. Zaměstnáváme osoby se zdravotním postižením.
Dřevěné postele
Zdravý spánek je předpokladem dobrého a úspěšného dne. A předpokladem zdravého spánku je kvalitní, dřevěná postel. Dřevěné postele standardních i atypických rozměrů vyrábí firma Kopeko s.r.o. z Písku.