Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Písek
Gymnázium Písek – všeobecné vzdělávání od ukončené páté, sedmé a deváté třídy
Čtyřleté, šestileté i osmileté gymnázium v Písku. Klasické všeobecné vzdělání nebo rozšířená výuka francouzského jazyka. Přípravné kurzy pro Vás jsou k dispozici již od října.
Stroje, roboty a manipulátory – vše pro plastovou výrobu
Stroje na zpracování plastů, roboty, manipulátory, dopravníky a náhradní díly Vám dodá společnost Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Střední zemědělská škola Písek, agropodnikání, obor ekologie a životního prostředí, maturita
Střední zemědělská škola v Písku se od svého založení v roce 1870 podílí významně na vzdělávání odborníků v regionu.
Montáž a servis chladniček, mrazniček a klimatizací
Chladící zařízení v podobě ledniček, mrazniček a boxů, výčepní zařízení i klimatizace Vám instaluje, servisuje a opraví společnost CHLAZENÍ Košťál Ladislav z okresu Písek.
CHLAZENÍ Košťál Ladislav
Stroje pro vstřikování plastů do průmyslových odvětvích
Široké spektrum strojů a technologií pro vstřikování plastů do průmyslových výrob v automobilovém, strojírenském odvětví dodává Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Kompletní technické zařízení budov Milevsko, vzduchotechnika, větrání, chlazení, vytápění
Kompletní technické zařízení budov Milevsko, vzduchotechnika, větrání, chlazení, vytápění, rozvody plynu, kanalizace, ČOV.
Služby Města Milevska, údržba zeleně, svoz odpadu, čištění a úklid města, opravy osvětlení
Služby Města Milevska, údržba zeleně, svoz odpadu, čištění a úklid města, opravy veřejného osvětlení, provozování sběrných dvorů, úklid sněhu, přistavení kontejnerů.
Služby Města Milevska, spol. s r.o.
Ubytování v rodinném penzionu v Jihočeském kraji
Penzion v klidné části města Milevsko. Vhodný pro rodiny s dětmi. Vynikající kuchyně a komfortní ubytování v soukromí. Náš PENZION STODOLA najdete v okrese Písek v Jihočeském kraji.
Laboratoř pro bioplyn Písek
Rozbory pro bioplynové stanice, chemické a mikrobiologické analýzy vzorků, testy výtěžnosti plynu a metanu realizuje Laboratoř Písek - Ing. Josefa Němce.
Obec Lety u Písku Jihočeský kraj, Návesní kaple, Boží muka, člen Dobrovolného svazku obcí
Obec Lety u Písku Jihočeský kraj, Návesní kaple, Boží muka, člen Dobrovolného svazku obcí, pomník padlým ve světové válce, Romský památník.
Díly pro dopravní prostředky okr. Písek
Díly pro dopravní prostředky dodává firma OM PROTIVÍN a. s. z Protivína, okr. Písek. Naše firma se soustředí především na výrobu převodových skříní pro dopravní prostředky.
OM PROTIVÍN a.s. - Bondioli & Pavesi Výroba přesných ozubených kol
Mikrobiologická analýza vzorků Písek
Hledáte chemickou mikrobiologickou laboratoř v Písku? Potřebujete provést chemické analýzy vzorků potravin či pitné vody? Chemická a mikrobiologická laboratoř, Ing. Josefa Němce tyto služby provádí.
Výroba kabelových svazků pro automobilový průmysl Písek
Výroba a montáž kabelových svazků pro automobilový průmysl Písek, výroba bowdenů, stříhání a příprava kabelů na automatech, krimpování kabelů, ovinutí, kontrola výrobků - OTAVA, výrobní družstvo Písek
Laboratoř, chemické a mikrobiologické analýzy potravin, vody a půdy, Písek
Chemické a mikrobiologické rozbory a analýzy potravin, vody, půdy či kosmetiky Vám zajistí akreditovaná laboratoř Ing. Josefa Němce sídlící v městě Písek.
Chemická laboratoř Písek, rozbory vzorků vody, půdy, potravin, kosmetiky, chemické analýzy vzorků
Chemická a mikrobiologická laboratoř Písek, rozbory vzorků vody, půdy, potravin, kosmetiky, chemické analýzy vzorků pro soukromé firmy i občany.
Převodovky pro dopravní prostředky Písek
Převodovky a komponenty pro dopravní prostředky vyrábí a prodává firma OM PROTIVÍN a. s.
OM PROTIVÍN a.s. - Bondioli & Pavesi Výroba přesných ozubených kol
Vývoj a výroba komponentů do vozidel, výroba upevňovacích systémů
Výroba nástavbových systémů, technologií podvozku, karoserie, valníků – mezinárodní společnost Titgemeyer CZ spol. s r.o., U Vodárny 1506, 387 01 Písek.
Chladicí a mrazicí zařízení, montáž, oprava a servis ledniček, mrazniček, okres Písek
Montáž chladicího zařízení pro perfektně vychlazené nápoje poskytuje společnost CHLAZENÍ Košťál Ladislav z obce Mirovice. Zajistíme profesionální opravu a servis ledničky i chladicích boxů.
CHLAZENÍ Košťál Ladislav
Lineární roboty, odebírače vtoků a kompletní řešení IML
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o. nabízí roboty CNC, odebírače vtoků a systémová řešení pro obalový průmysl díky výkonné automatizaci IML. Jsme součástí WITTMANN group se sídlem v Rakousku.
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Terénní úpravy, hloubení základů, výkopové práce, Čimelice
Zemní a výkopové práce provádí Václav Mrákota v okrese Písek. Nabízíme terénní úpravy, rovnání či svahování terénu, výkopy jímek, bazénů, izolací, inženýrských sítí i demoliční práce.
Technické zabezpečení budov, projekce, montáž, servis
Technické zabezpečení budov, vzduchotechnika, vytápění, vodovody, větrání v průmyslových objektech, hotelech či nemocnicích realizuje EKOKLIMA a.s., Milevsko.
Měření zraku optometristou, výběr vhodných brýlí pro děti i dospělé
S výběrem těch správných brýlí i kontaktních čoček Vám ochotně pomůže Oční optika Koubová Regina, Písek. Svěřte své oči do rukou zkušených odborníků.
Cestovní kancelář s širokou nabídkou poznávacích zájezdů a pobytů u moře, hotely i apartmány
Perfektní dovolenou se vším, co k tomu patří, Vám zajistí společnost Apex Tour, s.r.o. z Božetic. Velký výběr hotelů, motelů, penzionů i apartmánů pro jednotlivce, rodiny i skupiny přátel.
Azylový dům pro matky samoživitelky, podpora týraným ženám, pomoc s péčí o dítě
Pomocnou ruku při ztrátě bydlení či v jiné nepříznivé situace Vám ochotně podá Domov sv. Alžběty pro matku a dítě Farní charita Veselíčko u Přerova. Napomáháme matkám v těžkých životních momentech.
Navíjení cívek transformátorů Písek
Výrobní družstvo Otava v Písku nabízí služby navíjení cívek a transformátorů s využitím v různých odvětvích průmyslu a výzkumu.