Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Louny
Geodetické služby Louny
Hledáte spolehlivou firmu, která nabízí geodetické služby jako je vytyčování pozemků, mapovací práce nebo vyhotovení geometrických plánů? S důvěrou se obraťte na firmu Ing. Ladislav Polan z Loun.
Vstupní a výstupní kontroly kvality výrobků pro automobilový průmysl, třídění komponentů
Specializovaný kompletní servis v oboru kontroly kvality jako je dohled, zkoušky, měření, kontroly vstupu a výstupu výrobků Vám poskytne společnost Qualitas Control s.r.o. z Loun.
Geodet Ladislav Polan Louny – geodetické práce všeho druhu
Geodet Ladislav Polan a jeho firma sídlící v Lounech nabízí geodetické práce všeho druhu, včetně zpracování geodetických plánů, vytyčování hranic pozemků s použitím kvalitních a přesných přístrojů.
Pískovna Selibice zajistí kvalitní stavební materiály - Louny
Potřebujete stavební materiál na stavbu rodinného domu? Bude se vaše firma podílet na velkých stavbách silnic? Hledáte dodavatele štěrkopísku, kameniva nebo písku v lokalitě okresu Louny? Jestliže jsou vaše odpovědi kladné, pak by pro vás dobrým zdrojem stavebního materiálu mohla být pískovna Selibice. Pískovna Selibice dodává materiály na ...
Prodej a těžba písku a kameniva Louny
Společnost PÍSKY - J. Elsnic spol.s.ro. se zabývá prodejem a těžbou písku včetně dalšího kameniva.
Recyklace stavebních a demoličních odpadů – pískovna SELIBICE
Přestavujete, bouráte a nevíte kam se stavebním odpadem? Dovezte všechno do pískovny SELIBICE. Recyklací stavebních a demoličních odpadů se zabývá společnost PÍSKY - J. Elsnic spol. s r.o.
Želkovice, obec v okrese Louny, s chráněnou kulturní památkou, Kostelem svatých Petra a Pavla
Želkovice, malebná vesnice ležící jen pár kilometrů od města Louny, významná svou chráněnou kulturní památkou České republiky, rotundou sv. Petra a Pavla ze 13. století.
Pískovna Seník-Lenešice – štěrkopísek, kamenivo na jednom místě
Firma PÍSKY - J. Elsnic spol. s r.o. se zabývá těžbou štěrku a písku, které dále zpracovávají, aby odpovídaly normám ČSN EN. Firma se skládá ze 3 pískoven: Selibice, Lišany a Seník – Lenešice. Právě poslední jmenovaná je známá svoji těžbou písků a kameniva, které se po zpracování dále používá do betonu a betonových výrobků. Vybrat si můžete ...
Ukládka výkopových ekologicky nezávadných zemin vhodných pro rekultivaci Rakovník
Společnost PÍSKY - J. Elsnic spol. s r.o. nabízí prostory pro ukládání výkopové zeminy vhodné pro další rekultivaci pro zájemce z Rakovníka a okolí.
Pískovna Selibice – výkup a zpracování stavebního a demoličního odpadu
Nevíte kam se stavebním a demoličním odpadem po přestavbě domu? Pískovna Selibice a společnost PÍSKY - J. Elsnic spol. s r.o. vykupuje a zpracovává stavení a demoliční odpad.
Umělá vlákna pro výrobu koberců a rohoží, kobercové příze a vlákna
Umělá textilní vlákna pro výrobu koberců a rohoží, kobercové příze, polyamidová a polypropylenová vlákna Vám vyrobí společnost Logit s.r.o., Podbořany.
Ukládka stavebních odpadů – na pískovně Selibice
Nevíte kam se stavebním odpadem jako jsou cihly, beton, tašky, zemina a kamení a jiné? Využijte volných kapacit ukládky stavebních odpadů – na pískovně Selibice.
Závlahové systémy a postřikovače pro zemědělce, fotbalová hřiště, zahrádkáře
Zavlažovací zařízení, závlahové systémy, soustavy a postřikovače pro zemědělce, zahrádkáře, fotbalová hřiště, okrasné zahrady, skleníky Vám dodá a zrealizuje firma AGROFIM CZECH s.r.o.
Strojírenská výroba Louny – kusová výroba, malé i velké série
Česká firma RK METAL spol. s r.o. z Loun nabízí své služby kvalifikované strojírenské výroby malých i velkých sérií náhradních dílů, forem na lití hliníku nebo vstřikování plastů.
Židle, stoly, postele na zakázku Louny – záruka kvalitního provedení a pohodlí
Pokud hledáte do Vašeho bytu či interiéru konkrétní kombinace dekoru stolů, židlí a barev čalounění nebo kvalitní postele na zakázku do Vaší ložnice, obraťte se s důvěrou na VAPTOS s.r.o. z Loun.
Geodezie Louny – přesné zaměření hranice pozemků s využitím moderních přístrojů
Firma Ing. Ladislav Polan z Loun nabízí veškeré geodetické služby v profesionálním rozsahu s využitím moderních přístrojů, rychlé provedení zakázek za příznivé ceny.
Geodetická kancelář Louny - geometrické plány, mapovací práce, vytyčování hranic
Ing. Ladislav Polan v Lounech provozuje geodetickou kancelář, která zpracovává geometrické plány spolu s vytýčením hranic pozemku a další mapovací práce.
Obec Želkovice s novorománským kostelem s rotundou v Českém středohoří
Novorománský kostel svatého Petra a Pavla se zachovalou rotundou a sochu svatého Josefa můžete navštívit v malebné obci Želkovice v Českém středohoří.
Voda, topení, plyn Louny - montáže, rekonstrukce, maloobchodní prodej
Voda, topení, plyn - o to vše se postará společnost Instala KRT s.r.o. z loun. Nabízí montáže, rekonstrukce, ale i maloobchodní prodej potřebného materiálu.
Rekonstrukce koupelen Louny - výstavba koupelen, WC, rekonstrukce bytových jader
Instala KRT s.r.o. je společnost z Loun, která se věnuje rekonstrukci nebo výstavbě koupelen. Společnost se kompletně postará o materiální, ale i užitné řešení WC a koupelny.
Instalatérství, instalatérské práce, Louny - voda – plyn – topení – kanalizace
Potřebujete opravit porouchaný kotel, provést jeho revizi, či už dlouho odkládáte instalatérské práce? Právě pro vás je tu instalatérství Instala KRT – specializujeme se na vodu, plyn a topení.
Průmyslové stavby a rodinné domy Louny - stavební činnost na klíč
Stavební činností se naše firma STAVUM zabývá již od roku 1991. Zaměřujeme se zejména na průmyslové stavby a rodinné domy, a to včetně projekce.
Stavby na klíč Louny - rodinné domy, průmyslové haly o obchody
Stavba domu, průmyslové haly nebo třeba obchodu či jiné veřejné budovy vyžaduje spoustu příprav i práce.
Stavební činnost Louny - od průmyslových staveb po rodinné domy
Stavební činnost provádí firma STAVUM již od roku 1991. Zabýváme stavbou průmyslových staveb i rodinných domů, inženýrských sítí nebo občanských např. zdravotní střediska či domovy důchodců.
Dveře a zárubně na míru dle vašich požadavků Louny - vysoká kvalita
Dveře a zárubně různých barev a povrchových úprav na míru dle Vašich specifických požadavků Vám zajistí společnost VAPTOS se sídlem v Lounech.