Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Louny
Komponenty z technické pryže pro instalatérský, topenářský, plynárenský průmysl
Gumové díly, výroba komponentů z technopryže ve velkých sériích, tak i malosériově pro širokou škálu zákazníků - Jiří Vojtěch – Technopryž.
Audit v několika působnostech, ekonomické a daňové poradenství
Auditorské služby v různých působnostech, ekonomické a účetní poradenství, zpracování daňového přiznání realizuje LN – AUDIT s.r.o. Louny.
Instalatérské a zednické práce Žatec – spolehlivě a rychle
Instalatérské a zednické práce, prodej a záruční i pozáruční servis kotlů nebo nabízí v oblasti Žatec a okolí spolehlivá a prověřená firma Antonín Pech.
Voda, topení, plyn, elektroinstalační práce Louny, prodej armatur, servis kotlů, revize
Voda, topení, plyn, elektroinstalační práce Louny, prodej armatur, servis kotlů, revize elektrických zařízení, detektory plynů ACER, plynová a tlaková zařízení.
Výroba čistých chemických látek a výbušnin, trhací a ohňostrojové práce, pyrotechnika
Kompletní chemickou výrobu i trhací práce zajišťuje firma SSE Explo Česká republika s.r.o. z Tuchořic v okrese Louny. Poskytujeme veškeré činnosti od ohňostrojů až po výrobu a prodej pyrotechniky.
Zpracování BCF příze z polyamidu, PA vláken pro výrobu koberců
Zpracování BCF příze z polyamidu, polyamidových PA vláken pro výrobu koberců, závěsů, oděvů, motorových komponentů či umělých trávníků realizuje LOGIT, s.r.o.
Vedení účetnictví, profesionální daňové poradenství, precizní zpracování auditu, Louny
Široké služby v oblasti financí a účetnictví poskytuje společnost MK - účetní a daňová s.r.o. z Loun. Zajišťujeme veškeré daňové úkony vhodné jak pro drobné podnikatele, tak i větší firmy.
Obec Černčice na Lounsku s památným stromem i kostelem, součást mikroregionu Perucko
Obec Černčice je malá vesnice na Lounsku s významnou dominantou v podobě kostela sv. Vavřince pocházejícího ze 12. století. V obci funguje řada spolků i kulturních a sportovních klubů.
Obec Liběšice v okrese Louny, vesnice v mikroregionu Žatecko
Obec Liběšice, vesnice v Přírodním parku Džbán, v mikroregionu Žatecko s bohatým společenským životem, historickými památkami a turistickými trasami.
Zemědělská rostlinná výroba, pěstování chmele a obilí pro další zpracování
Kvalitní rostlinné produkty získáte od zemědělské společnosti T U F A, společnost s ručením omezeným TUFA sídlící v Tuchořicích na Lounsku.
CNC obrábění Louny
Maximálně přesnou práci pro Vás odvedou moderní stroje na CNC obrábění, které při plnění kusových zakázek i sériové výrobě využívá společnost RK METAL spol. s r.o. z Loun.
Technická správa města Loun, pronájem parkoviště, údržba komunikací
Technická správa města Loun s.r.o. zajišťuje dlouhodobý a krátkodobý pronájem parkoviště pro automobily, údržbu komunikací, odvoz odpadu, péči o veřejnou zeleň.
Ubytování pro seniory v domově se sociální a zdravotní péčí, zodpovědná ošetřovatelská činnost, Louny
Příjemné bydlení pro aktivní seniory, ale i ty, kteří trpí Alzheimerovou chorobou či jiným druhem demence Vám poskytne Domov pro seniory U Pramene Louny, příspěvková organizace.
Zpracování polyamidu, umělých vláken pro průmyslová odvětví
Zpracování polyamidu, umělých, syntetických vláken a technopolymerů pro textilní a automobilový průmysl, výrobu koberců a rohoží realizuje LOGIT, s.r.o., Podbořany – Hlubany.
Průmyslové armatury, pneumatické prvky, ventily, pneumatické systémy Louny
Průmyslové armatury, výroba, prodej pneumatických prvků, ventilů, pneumatických systémů zajišťuje firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o., provozovna Louny.
Servis plynových kotlů pro delší životnost Žatec
Pravidelný servis plynového kotle od naší Žatecké firmy Vám ušetří náklady na opravy a prodlouží životnost Vašeho spotřebiče.
Obec Smolnice na Lounsku, s památnou lípou a barokním kostelem s románskou věží
Obec Smolnice je vesnice nacházející se nedaleko města Louny a místo s důležitým historickým významem. V obci se nachází řada památek, jsou to Wiehlova vila, kaple na návsi či kamenný kříž.
Prodej kotlů Žatec - kotle na plyn, tuhá paliva i biomasu, montáž, servis
Prodejem kotlů v Žatci a jeho okolí se zabývá pan Antonín Pech. V nabídce naleznete nepřeberné množství kotlů na plyn, biomasu nebo tuhá paliva a v neposlední řadě také elektrokotle.
Návrh a stavba kotelny Žatec – bezpečné prostředí
S návrhem a stavbou kotelny Vám poradí Antonín Pech. Chcete si koupit kotel a nevíte, zda máte bezpečné prostory pro jeho instalaci? Jedná se o dost ožehavé téma, tak proto je lepší si pozvat odborníka, který se Vám na místnost pro kotel podívá, buď Vám místnost zrekonstruuje, nebo přestaví úplně a dále Vám poradí i s tím jaký kotel si pro ...
Servis kotlů v okolí Žatce – pravidelný roční i pozáruční servis, havarijní opravy
Pravidelný roční servis kotlů, pozáruční servis i opravy, výjezdy k akutním haváriím zajišťuje v okolí Žatce spolehlivá a prověřená firma Antonín Pech.
Vytyčování pozemků Louny – geodetické služby, přesné zaměření hranic pozemků
Hledáte geodetické služby za účelem přesného vytyčování hranic pozemků dle evidence katastru nemovitostí v Lounech a okolí? Obraťte se s důvěrou na GEODETICKOU KANCELÁŘ POLAN.
Výroba forem a jejich náhradních dílů Louny – kusové i sériové zakázky
Výrobou forem na lití hliníku nebo vstřikování plastů včetně jejich náhradních dílů se zabývá tým odborníků z firmy RK METAL spol. s r.o. z Loun.
Papírnictví U Pivovaru, prodej kancelářských potřeb, tiskopisů a drogerie, Žatec
Kancelářské potřeby, tiskopisy, drogerii, papíry, pokladní doklady, psací potřeby, řezačky, čistící prostředky, razítka prodává Papírnictví U Pivovaru - Brázda, Žatec.
Inženýrská geodezie Louny – s využitím přesných přístrojů
Geodetické práce jako je zpracování geodetických plánů, přesné vytyčování hranic pozemků nebo práce inženýrské geodézie nabízí geodet Ing. Ladislav Polan, jehož společnost sídlí v Lounech.