Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jeseník
Montované haly, montáž, opláštění, dodávka ocelových konstrukcí
Komplexní služby ve výstavbě montovaných hal, dodávka ocelových konstrukcí, montáž, opláštění, jeřábnické práce, montáž dveří realizuje KLEINEIDAM, s.r.o.
KLEINEIDAM, s.r.o.
Odborné učiliště, střední vzdělání s výučním listem – malíři, truhláři, zedníci i čalouníci
Odborné učiliště a Praktická škola, Lipová - lázně nedaleko Jeseníku zajišťuje střední vzdělání s výučním listem. Nabízíme tříleté obory pro malíře, truhláře, zedníky, čalouníky, zahradníky a další.
Čtyřkolka Gladiator X450 EPS za super cenu - vhodná nejen na výlety ale hlavně pro práci
Nyní můžete mít nejprodávanější čtyřkolku Gladiator X450 EPS v České a Slovenské republice i vy a to za super cenu! Firma Jiří Jelínek se sídlem v Jeseníku nedaleko Šumperka vám vše zajistí.
Spolehlivé, rychlé a obratné sportovní čtyřkolky nejen pro závodění - prodej, servis
Sportovní čtyřkolky by měly být rychlé, spolehlivé a obratné. S výběrem vhodné čtyřkolky vám pomůže Jiří Jelínek v Jeseníku, který se zaměřuje na jejich prodej a také zajistí kompletní servis.
Jednoletá a dvouletá praktická škola s bezbariérovým přístupem vhodná i pro zdravotně postižené žáky
Plést košíky, šít, pracovat s počítačem i se dřevem se žáci naučí na vzdělávací instituci Odborné učiliště a Praktická škola, Lipová - lázně 458. Moderně vybavená škola s posilovnou i PC učebnou.
Výroba obytných kontejnerů Javorník – vyřeší nedostatek ubytovacích prostor
Výrobou obytných kontejnerů s využitím jako zázemí na stavbě, kancelářské prostory, školky nebo přechodné ubytovací kapacity se zabývá společnost WAREX spol. s r.o., divize Javorník.
Ocelové haly, svařence, montované stavby nebo mateřské školy, stavební moduly
WAREX spol. s r.o. vyrábí a dodává na klíč ocelové konstrukce, haly a montované stavby. Výhodou těchto staveb je rychlost, kompletní dodání, nízká cena, tepelná úspora, celoroční využití.
Ekologická zemědělská výroba v BIO kvalitě, prodej sena, jalovic a zástavových býčků
Rostlinnou i živočišnou výrobu s certifikátem BIO naleznete u firmy AGRO A.R.W., s.r.o. ze Staré Červené Vody v Jeseníkách. Ekologické hospodaření pomocí moderní zemědělské techniky.
Zimní údržba komunikací a přístupových cest, technické služby v okrese Jeseník
Celoroční údržbu Vašich komunikací a přístupových cest tak, abyste se za každých okolností vždy dostali ke svému domovu, Vám zajistí společnost Kamil Kowařowsky ze Supíkovic u Jeseníku.
Hotel v oblasti Hrubého Jeseníku s restaurací, wellness a hřišti
Ubytování v oblasti CHKO Jeseníku s wellness pro rodinné rekreace, firemní akce, svatby a oslavy v restauraci zajišťuje Hotel Stará Pošta, s.r.o., Bělá pod Pradědem.
Nemocnice Jeseník, lůžková léčebná péče, ambulance, praktický lékař
Komplexní zdravotní péči, lůžkovou léčebnou péči, ambulanci odborných i praktických lékařů, porodnici, chirurgii, ARO, LDN provozuje Jesenická nemocnice a.s.
Počítačová analýza chůze - vyšetření chodidel, které odhalí příčiny a vyřeší bolest
Zdravotnické centrum Protetika Jeseník. nabízí počítačovou analýzu chůze, kde podrobně vyšetříme Vaše chodidla a vyřešíme bolest chodidel při chůzi.
Jesenická ortopedie s.r.o.
Ortézy, protézy a protetické pomůcky na míru – zvýšení kvality života a návrat ke všedním aktivitám
Jesenická ortopedická ambulance se jako nestátní zdravotnické zařízení věnuje výrobě protéz, ortéz, ortopedické obuvi a a mnoha dalším pomůckám pro zvýšení kvality života při zdravotních potížích.
Jesenická ortopedie s.r.o.
Průmyslové haly výroba Javorník – optimální konstrukce, rychlá realizace
Vyžaduje Vaše podnikání prostor a zvažujete výstavbu haly? Průmyslové haly všech typů konstrukcí na přání zákazníka vyrábí společnost WAREX spol. s r.o. v Javorníku.
Kamenné venkovní dlažby i schody jsou ozdobou každé zahrady i náměstí
Ozdobou každé zahrady je kvalitní kamenná dlažba a schody - firma Pe Granit, s.r.o. vám zajistí realizace v Ostravě, Brně i Olomouci včetně dodávky materiálu.
Venkovní kamenná dlažba z přírodního kamene je elegantním a originálním řešením
Zvýrazněte svůj dům, zahradu nebo vaše město venkovní kamennou dlažbou z přírodního kamene. Kontaktujte firmu Pe Granit, která provádí kamenické a dlaždičské práce nejen v Olomouci, Brně a Ostravě.
Dlaždičské práce, pokládka žulové kostky, kamenné mozaiky  z přírodního kamene
Přírodní kámen je ideálním stavebním materiálem. Dlaždičské práce a pokládku žulové kostky a kamenné mozaiky včetně dodávky materiálu pro Vás zajistí firma Pe Granit, s.r.o. v Ostravě i Olomouci.
Ojeté i nové čtyřkolky pro opravdový zážitek z jízdy - prodej, servis, bazar
Oblíbili jste si teď tolik módní terénní čtyřkolky a chcete si koupit nový stroj, nebo vám stačí ojetý? Proto je tu pro vás Jiří Jelínek. Zajišťuje prodej, servis, bazar a poradenství čtyřkolek.
Čtyřkolky pro volný čas, práci i závodění - prodej, eshop
Čtyřkolky a sněžné skútry různých druhů a značek seženete v obchodě Jiří Jelínek. Ve městě Jeseník ale i na eshopu vám nabízíme kvalitní čtyřkolky pro různé použití i všechny potřebné doplňky k nim.
Profesionální pracovní, sportovní, dětské čtyřkolky Jeseník – prodej, eshop
Profesionální pracovní, sportovní, dětské čtyřkolky zakoupíte v okolí Jeseníku ve firmě Jiří Jelínek.
Sněžné skútry Jeseník - prodej pracovních, sportovních sněžných skútrů
Prodejnu a servis špičkových sněžných skútrů naleznete v okolí Jeseníků ve městě Jeseník - firma Jiří Jelínek
Výroba svařovaných článkových řetězů
Český výrobce řetězů Řetězárna a.s. Česká Ves výrábí svařované článkové řetězy od velikosti 2mm-60mm. Kompletní nabídku řetězů najdete na www.http://www.retezarna.cz/katalog.php V našem výrobním programu najdete - důlní řetězy - zkoušené, nezkoušené řetězy - hřebla, třmeny - řetězy pro kladkostroje, pro účely zdvihání - rybářské, ...