Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jeseník
Zdravá výživa, bezlepkové potraviny, biopotraviny, regionální produkty
Obchůdek zdravé výživy ve městě Jeseník se zabývá prodejem bezlepkových potravin, biopotravin, pečiva, rostlinných olejů, sušených plodů a regionálních produktů.
Zateplení stropu a konstrukce podkroví pro domy OKAL foukanou technologií Climastone
Pokud chcete ušetřit za vytápění rodinného domu OKAL, pak se obraťte na firmu RD KOMEX, která vám zajistí zateplení stropu a konstrukce podkroví foukanou technologií CLIMASTONE v Jeseníku i Brně.
RD KOMEX s.r.o.
Hotel Praděd Jeseník, ubytování, hotelová restaurace, samoobslužná jídelna
Hotel Praděd, který se nachází v centru města Jeseník, nabízí ubytování v hotelu s restaurací a také možnost využití služeb samoobslužné jídelny, která nabízí chutné jídlo bez čekání na číšníka.
Obchůdek se zdravou výživou - bio a bezlepkové potraviny, rostlinné oleje a další
Obchůdek se zdravou výživou provozuje v Jeseníku Martina Kabátová. Koupit si zde můžete bio potraviny, bezlepkové pečivo a další zdravé potraviny.
Bezdrátové termostaty i termostaty řízené mobilem
Společnost KOVER Jeseník, která se zaměřuje na prodej topenářského materiálu, a také kompresorů a čerpadel, vám nabízí bezdrátové termostaty i termostaty řízené mobilem.
KOVER, spol. s r.o.
Gymnázium Jeseník, příprava ke studiu na vysokých školách a vyšších odborných školách
Gymnázium v Jeseníku je krajskou školou se všeobecným zaměřením a sportovní přípravou, 4 a 8 leté denní studium.
Ubytování Penzion H&P Petříkov, Jeseník, můžete mít s sebou psy, 43 lůžek, česká jídla
Penzion HP nabízí příjemné ubytování v Jeseníkách za přijatelné ceny. Je vhodný pro rodiny s dětmi, party kamarádů, ale také školy v přírodě či sportovní soustředění.
Zbavte se bolestí a splňte si svá přání u nás – STUDIO ZDRAVÍ Michaela Krumpová, Jeseník
Spirální stabilizace páteře, Dornova metoda, Breussova masáž, hloubková oscilace, Trigger Points, kineziotaping, SM-Systém
Oprava, zateplení rodinných domů OKAL - termofasáda, se kterou výrazně ušetříte
Stavební firma RD Komex, s.r.o. z Jeseníku provádí opravy a zateplení rodinných domů OKAL. Specializuje se na termofásády, která vám ušetří na energiiích.
RD KOMEX s.r.o.
Pneuservis Šibl Mikulovice, přezouvání a uskladnění pneumatik, 3D geometrie vozu, prodej disků
V našem pneuservisu zajišťujeme komplexní nabídku služeb a produktů, prodej nových pneu, přezouvání a uskladnění pneumatik, doplnění klimatizace, nastavení geometrie vozu.
Bezdrátový termostat řízený přes internet
Každý by jistě ocenil možnost nastavit na dálku topení nebo teplou vodu, a proto má pro vás firma KOVER z Jeseníku (Šumperk) nejnovější řešení v podobě bezdrátového termostatu řízeným přes internet.
KOVER, spol. s r.o.
Výměna vchodových dveří u rodinných domů OKAL - s dveřmi SULKO bude váš dům bezpečnější
Zajistěte si váš rodinný dům OKAL a udělejte ho bezpečnější díky výměně starých vchodových dveří za nová. RD KOMEX Jeseník, vám zajistí moderní a kvalitní plastové nebo dřevěné dveře značky SULKO.
RD KOMEX s.r.o.
Penzion Kovárna Horní Lipová, celoroční ubytování v Jeseníkách, pořádání svateb, posezení u krbu
Celoroční ubytování v krásném prostředí Jeseníků, penzion Kovárna se nachází v horní části obce Lipová lázně, pro letní i zimní dovolenou i pořádání svateb.
Obec Bělá pod Pradědem, cyklotrasy, výlety, pozůstatky středověkého opevnění, památníky
Obec Bělá pod Pradědem v okrese Jeseník Vás zve ke strávení volného času v Jeseníkách, cyklotrasy, výlety, pozůstatky středověkého opevnění a jiné přírodní scenérie.
Výměna starých oken za nová u rodinných domů OKAL
Jestliže vlastníte rodinný dům OKAL a potřebujete vyměnit stará okna za nová, tak je pro vás ideální firma RD KOMEX z Jeseníku, která provádí rekonstrukce rodinných domů OKAL po celé České republice.
RD KOMEX s.r.o.
Systém pex-al-pex pro vícevrstvé trubky, tvarovky, fitinky na potrubí
Jestli-že se chystáte dělat nové rozvody vody nebo rozvody k podlahovému topení, pak použijte systém pex-al-pex určený pro vícevrstvé trubky, tvarovky i fitinky. Vše seženete ve firmě Kover (Jeseník).
KOVER, spol. s r.o.
Rekonstrukce, modernizace a revitalizace domů OKAL
Máte-li rodinný dům OKAL a potřebujete zajistit jeho rekonstrukci, tak se obraťte se na firmu RD Komex z Jeseníku, která se dlouhodobě zaměřujeme na opravy, modernizace a revitalizace domů OKAL.
RD KOMEX s.r.o.
Rekonstrukce domů OKAL v programu Nová Zelená úsporám
Pokud máte dům OKAL a zvažujete jeho rekonstrukci, aby byl znovu moderní a komfortní, pak se obraťte na firmu RD KOMEX, která vám zajistí rekonstrukci domů OKAL v programu Nová Zelená úsporám.
RD KOMEX s.r.o.
Obec Lipová-lázně s hornatým okolím vhodným pro turistiku, cykloturistiku, lyžování a běžkování
Obec Lipová-lázně s hornatým okolím vhodným pro turistiku, cykloturistiku, lyžování a běžkování, vyhlášené Schrothovy léčebné lázně, chráněná krajinná oblast Jeseníky.
Lázeňský hotel Villa Grohman v Dolní Lipové, lázeňské wellness pobyty, balíčky, ubytování , akce
Lázeňský hotel Villa Grohman v Dolní Lipové, lázeňské wellness pobyty, balíčky, ubytování , akce, finská a parní sauna, restaurace, budova hotelu je bezbariérová.
Dodavatel montovaných hal a konstrukcí Olomoucký kraj
Montované haly, ocelové konstrukce, plechové, kazetové a sendvičové opláštění hal, skladů, průmyslových objektů s kompletním servisem od společnosti Kleineidam s.r.o. z Olomouckého kraje.
KLEINEIDAM, s.r.o.
Město Javorník – pohraniční město na úpatí Rychlebských hor se zámkem Jánský Vrch
Na severovýchodním úpatí Rychlebských hor se nachází město s nádherným historickým jádrem - město Javorník. Centrum bohaté kultury, památek, historie i sportu.
Chata Horská, ubytování v soukromí - Jeseníky, pronájem celé kompletně vybavené chaty, parkování
Chata Horská ubytování v soukromí Jeseník, pronájem celé kompletně vybavené chaty, parkování, venkovní ohniště s posezením, grilování, lyžařská škola a půjčovna, běžky, turistika, cykloturistika.
Obec Lipová-lázně na rozhraní Rychlebských hor a Hrubého Jeseníku se sportovním vyžitím
V malebné krajině Jeseníků leží horská obec Lipová-lázně. Menší obec s širokou nabídkou sportovních možností od cykloturistiky přes pěší turistiku až po zimní sporty.
Wellnes hotel v Jeseníkách, lázeňský dům s kvalitní restaurací a léčebnými procedurami
Příjemné a komfortní ubytování v prostředí Jeseníků poskytuje Wellness hotel Villa Grohman Schrothovy léčebné lázně s.r.o. z obce Lipová-lázně.