Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Domažlice
Obchodní akademie Staňkov
Nevíte kam na střední školu? Obchodní akademie Staňkov nabízí denní i dílkové studium zakončené maturitní zkouškou pod vedením zkušených pedagogů v moderním prostředí.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Zemědělské práce Domažlice
Náplní Zemědělského obchodního družstva Mrákov nacházejícího se nedaleko Domažlic jsou zemědělské práce v rostlinné, živočišné i přidružené výrobě.
Praktický lékař Domažlice
Hledáte lékaře a jste z Domažlic? Pak můžete využít služby praktické lékařky pro dospělé - MUDr. Radmily Pflugové, která nabízí profesionální lékařskou péči a osobní přístup ke každému pacientovi.
Řecká restaurace v Písku, řecká jídla i vína, řecké večery s rautem
Milovníci řeckého jídla i vína si přijdou na své v ŘECKÉ RESTAURACE POSEIDON v Písku, kde pravidelně připravujeme řecké večery s rautem, obědy, večeře a nejrůznější řecké speciality.
Ubytování, turistická ubytovna Domažlice
Ubytování s možností stravování za výhodné ceny nabízí ubytovna Domažlice Zemědělského obchodního družstva Mrákov.
Výroba a prodej dřevěných briket Domažlice
Máte kotel na pevná paliva, jste z Domažlic a okolí a sháníte kvalitní a cenově výhodné dřevěné brikety? Jejich výrobou a prodejem se zabývá mimo jiné aktivity Zemědělského obchodního družstva Mrákov.
Kotle na tuhá paliva VULKÁN Domažlice – dlouhá doba bez přikládání
Zvažujete pořízení kotle na tuhá paliva a nevíte si rady s výběrem? Svěřte se do rukou odborníků z firmy EURO TEPLO a.s. z Domažlic, kde Vám odborně poradí a prodají kvalitní kotle VULKÁN.
Prodejna masa a uzenin Domažlice
Kvalitní maso a uzeniny z prověřených vlastních chovů a vlastního zpracování na jatkách nabízí ve své rozšířené prodejně Zemědělského obchodního družstva Mrákov.
Teplovzdušné výměníky
Efektivního využití tepla z kouřovodů a zvýšení účinnosti kamen a tím pádem i značné finanční úspory dosáhnete s použitím teplovzdušného výměníku z nabídky firmy EURO TEPLO a.s. Domažlice.
Logistický sklad Domažlice, balení a distribuce optických čoček a brýlí Michael Pachleitner Group
Skladování, balení a distribuci kvalitních rakousko-německých optických čoček a brýlí Michael Pachleitner Group zajišťuje logistický sklad společnosti MP Group Logistics Center, s.r.o., Domažlice.
MPG Logistics s.r.o.
Truhlářství z okresu Domažlice zaměřující se na výrobu stylového nábytku, dveří a kuchyní
Zakázková výroba nábytku přímo na míru s truhlářstvím Antonína Šlajse z Domažlic. Stylový nábytek, dveře, schody, ale i moderní kuchyně s netypickými prvky podle vašich představ.
Terasové topeniště MILAN Domažlice
Pro vytvoření celoroční příjemné atmosféry, ale také pro grilování, opékání či uzení masa je určeno designové terasové topeniště Milan, které nabízí společnost et EuroTeplo a.s. z Domažlic.
Město Kdyně a přidružené obce, okres Domažlice, Plzeňský kraj
Město Kdyně a přidružené obce se nachází v krásné přírodě Plzeňského kraje v okrese Domažlice. Turistický velmi zajímavé město pro kulturní, historické a přírodní památky.
Dopravníkové transportní řetězy, svařované a ocelové konstrukce, výroba
Dopravníkové transportní řetězy, kovové řetězy, řetězová kolečka a sestavy, svařované a ocelové konstrukce vyrábí a prodává společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. sídlící v okrese Domažlice.
Rostlinná a živočišná výroba, pěstování plodin, chov skotu a výroba mléka
Zemědělské obchodní družstvo Mrákov se zaměřuje na rostlinnou a živočišnou výrobu, pěstování obilovin, řepky a kukuřice, chov skotu a prasat, produkci mléka.
Obec Srby a její části, okres Domažlice, Svazek obcí Domažlicko, MAS Český les
Obec Srby a její části Polžice, Medná, Roudná, Vítání naleznete v okrese Domažlice. Obec je členem Svazku obcí Domažlicko, MAS Český les. Nachází se zde barokní kostel, kaplička a most.
Obec Velký Malahov, Jivjany, Ostromeč, okres Domažlice
Obec Velký Malahov, ke které náleží obce Ostromeč a Jivjany, najdeme v okrese Domažlice v Plzeňském kraji. Obec je součástí Svazku Domažlicko.
Obec Mířkov s přidruženou obcí Křakov a osadou Nový Dvůr
Obec Mířkov, ke které patří Křakov a osada Nový Dvůr, se nachází v Plzeňském kraji v okrese Domažlice. Blízké Sedmihoří láká k vycházkám i rodinným výletům.
Logistické centrum zásobuje designovými brýlemi přes 80 zemí světa
Společnost MP Group Logistics Center, s.r.o. v Domažlicích na Plzeňsku provozuje centrální logistický sklad designových dioptrických a slunečních brýlí pro více než 80 zemí světa.
MPG Logistics s.r.o.
Krbové vložky Domažlice - prodej krbových vložek MIJAVA, 10 nebo 15 kW
Domažlická společnost ET - Euroteplo a.s. se zabývá vývojem, samotnou výrobou a prodejem teplovodních, teplovzdušných nebo teplovodních/teplovzdušných krbových vložek Mijava.
Akumulační kamna Domažlice - prodej akumulačních kamen SATTAN, maximální výkon 15 kW
Akumulační kamna z Domažlic jsou opatřena dvoukomorovým spalováním - systémem CB. Tento systém má za úkol dokonale spalovat prachové částice a plyny s minimem dopadu na životní prostředí.
Kotle na tuhá paliva Domažlice - Vulkán 22 kW a automat 33kW pro vytápění rodinných domků
ET - Euroteplo a.s. z Domažlic se zabývá výrobou a prodejem nových ekologických kotlů na tuhá paliva Vulkán 22 a Vulkán automat. Těmito kotly je možné vytápět rodinné domky nebo menší provozovny.
Ekonomické poradenství a účetnictví profesionálně - Domažlice
Vedení účetnictví je jeden ze základních stavebních kamenů každé firmy. Pokud má v této oblasti podnik problémy, je třeba začít situaci co nejdříve řešit.
Chlazení Domažlice - projektování a instalace vodních a freonových systému chlazení
PROKAT invest s.r.o. zajišťuje projekci a instalace freonových a vodních chladících systémů. Pro instalaci využíváme nejnovějších poznatků pro zvyšování účinnosti chladících zařízení.
Výroba a montáž strojů a větších strojních montážních celků dle dodané dokumentace
Výrobu strojních montážních celků i samostatných strojů, včetně povrchových úprav, montáže i uvedení do provozu, zajišťuje společnost ELITEX Machinery, s.r.o. z Kdyně.