Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Domažlice
Turistika a houbaření v podhůří Českého lesa
Poběžovice město s krásnou mírně kopcovitou přírodou vhodné pro turistiku, s 1600 obyvateli, které nabízí několik památek, jež stojí za navštívení.
Malířské, natěračské a tapetářské práce, výmalba bytů a domů, broušení stěn, Domažlice
Kvalitního malíře z oblasti Plzeňska naleznete u společnosti DOMAŽLICKÁ MALBA s.r.o. v obci Domažlice. Precizně vymalujeme pokoje, nalepíme tapety i obrousíme stěny.
Město Domažlice, kultura, památky, turistika
Město Domažlice v západních Čechách patří k největším turistickým lákadlům této oblasti především díky kultuře, památkám a krásné krajině.
Dvoutřídní mateřská škola se zaměřením na logopedickou prevenci a čtenářskou pregramotnost
Kvalitní předškolní vzdělávání poskytuje MŠ Trhanov z okresu Domažlice. Společně s dětmi se zapojujeme do zajímavých projektů, pracujeme na rozvoji jejich řečových a pohybových dovedností.
Výroba a prodej transportních dopravních řetězů
Společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. se specializuje na výrobu a prodej transportních dopravních řetězů. Sídlo společnosti najdete v Srbicích č.p. 19 v okr. Domažlice v Plzeňském kraji.
Daňové poradenství, vedení účetnictví a mzdové agendy, Domažlice
Daňové poradenství, vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování daňových přiznání, mzdové agendy, zastupování na úřadech realizuje Ing. Josef Šlajs - Daňový poradce.
CNC zpracování plechů, svařování, dělení, povrchové úpravy
Strojírenské komponenty, CNC zpracování plechů, ohýbání, ruční a robotické svařování, laserové dělení, povrchové úpravy realizuje Stodkeram, s.r.o., okres Domažlice.
Servis vzduchotechniky, topení, chlazení a měření regulace Domažlice
Společnost PROKAT invest s.r.o. z Domažlic nabízí odborný servis vzduchotechniky, topení, chlazení i měření regulace včetně hlídání pravidelných servisních prohlídek.
Lovecká chata u hraničního přechodu Folmava, restaurace, oslavy
Lovecká chata MYSTERY CB s.r.o. se nachází u hraničního přechodu Folmava, restaurace s nabídkou zvěřiny a české kuchyně, vhodná pro uspořádání firemních akcí a oslav.
Logistické centrum Domažlice - distribuce brýlí
Více než půl milionu zakázek za rok odbaví logistické centrum brýlí MP Group Logistics Center s.r.o. v Domažlicích a postará se tak distribucí brýlí do prodejních míst po celé Evropě.
MPG Logistics s.r.o.
Řetězy pro dopravníky
Výrobu a prodej kvalitních řetězů pro dopravníky s dlouhou životností a variabilitou použití zajistí společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. sídlící v okrese Domažlice.
4-leté gymnázium s individuálním přístupem
Vybrali jste pro své studium gymnázium, ale požadujete studijní program s možností individuálních plánů? Pak je pro Vás 4-leté Gymnázium BEAN, s.r.o. ve Staňkově správnou volbou.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Horšovský Týn, město v údolí Radbuzy s historickým centrem s měšťanskými domy
Poznejte na vlastní oči krásy města Horšovský Týn a vydejte se na dlouhou pouť historií, která začíná hradem a končí zámkem, který je po zásluze nazýván skutečnou renesanční perlou.
Soukromá střední odborná škola, gymnázium Staňkov
Soukromá střední odborná škola, gymnázium Staňkov je ideální volbou pro absolventy základních škol, kteří chtějí studovat perspektivní obory se zárukou uplatnění v praxi.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Soukromá střední odborná škola a gymnázium, Staňkov, okres Domažlice
Nevíte si rady kam po základní škole? Nechce se Vám chodit do školy každý den? Jsme soukromá střední odborná škola a gymnázium s denní i dálkovou formou studia.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Řecká restaurace Poseidon Písek
Pravé řecké pochoutky jako gyros, rybí či masové speciality a vyhlášená vína si můžete dopřát v ŘECKÉ RESTAURACI POSEIDON, kterou najdete na Velkém náměstí v Písku.
Pedagogika předškolní a mimoškolní
Láká Vás práce s dětmi a mládeží? Pak Vás jistě zaujme perspektivní studijní obor Pedagogika předškolní a mimoškolní, který nabízí Soukromá střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o. Staňkov.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Prodej transportních dopravních řetězů
Prodejem kvalitních transportních řetězů, které naleznou své uplatnění v nejrůznějších odvětvích průmyslu, se zabývá společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. sídlící v okrese Domažlice.
Výroba vysoce kvalitních dopravníkových řetězů
Výrobou a prodejem vysoce kvalitních dopravníkových řetězů s širokým využitím nejen v automobilovém průmyslu a strojírenství se zabývá společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. okres Domažlice.
Topení Domažlice
Neutrácejte zbytečně za neekonomické systémy vytápění, kontaktuje společnost PROKAT invest s.r.o. z Domažlic, kde vám vyprojektují a instalují systémy topení na míru.
Vzduchotechnika Domažlice
Společnost PROKAT invest s.r.o. se sídlem v Domažlicích nabízí služby projektování a instalace vzduchotechniky pro stavby občanské vybavenosti a stavby s průmyslovým využitím.
Obec Srby v Plzeňském kraji, člen Svazku obcí Domažlicka s krásnou přírodou
Obec Srby a části Polžice, Medná, Roudná a Vítání leží na řece Radbuze v Plzeňském kraji. Vesnice spadá do Svazku obcí Domažlicka a nachází se zde zajímavé pamětihodnosti.
Město Kdyně
Město Kdyně se nachází nedaleko Domažlic v krásné přírodě s množstvím památek, díky kterým je zajímavým turistickým místem.
Gymnázium Staňkov
Kvalitní výuku, přípravu na ke studiu na vysoké škole a moderní výukové metody s důrazem na studium cizích jazyků poskytuje svým studentům Gymnázium Staňkov.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Střední škola Staňkov
Končíte základní školu a přemýšlíte, kam dál? Střední odborná škola BEAN, s.r.o. je soukromá škola, která se nacházíme se ve městě Staňkov a nabízí uchazečům denní i dálkové studium zajímavých oborů.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.