Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Český Krumlov
Kamenictví, kompletní kamenické práce, kamenná dlažba, schodiště, venkovní krby
Kvalitní kamenné schodiště a schody z přírodního kamene Vám zajistí společnost František Holkup z Českého Krumlova. Provádíme veškeré kamenické práce včetně dlažby a krbů.
Kvalitní středoškolské vzdělání ve studijních oborech gymnázia, obchodní akademie i učiliště
Kvalitní středoškolské vzdělání s moderními učebnami a možností vycestovat Vám poskytne Gymnázium, Střední odborná škola ekonomická a Střední odborné učiliště, Kaplice, Pohorská 86.
Keramické glazované kachle z Šumavy pro kamna a krby
Keramické glazované kachle pro kachlová kamna, krby či repliky historických kamen vyrábí společnost MK PROFI Kachlová kamna s.r.o. z Horní Plané.
Dekorativní kosmetika SCHWAN, tužky na obočí, pera, lesky na rty, výroba a distribuce
Kouzelný pohled, smyslné rty a perfektní make-up, který vydrží celý den, to vše Vám zajistí inovativní kosmetické produkty od společnosti Schwan Cosmetics CR, s.r.o. z Českého Krumlova.
Ubytování Český Krumlov
Chystáte se navštívit Český Krumlov a hledáte ubytování? Penzion U Marušky nabízí útulné podkrovní pokoje a přízemní apartmán k pronájmu včetně snídaně podávané na terase s výhledem.
Rožmberk nad Vltavou, město s bohatou historií, gotickým hradem i centrem vodácké turistiky
Rožmberk nad Vltavou je atraktivní město ležící v údolí nejvýznamnější české řeky Vltavy. Místo s bohatou historií, kulturním a společenským životem, ideální pro nadšené vodáky a zamilované.
Kachle pro klasická kachlová kamna s tradičními i novými bezolovnatými glazurami, výroba
MK PROFI Kachlová kamna s.r.o., firma z Horní Plané, jež se zabývá výrobou keramických kachlů na kachlová kamna, sporáky a krby. Vyrábíme tradiční i nové kachle z nejlepšího jílu s efektivní glazurou.
Střechy na klíč, komplexní dodávka nových a rekonstrukce starších střech, Kaplice
Komplexní realizace nových střech na klíč, rekonstrukce a renovace starších střech, tesařské, pokrývačské a klempířské práce Vám poskytne společnost DK STŘECHY - David Krejčí, Kaplice.
Městys Křemže a osady, okres Český Krumlov, uprostřed CHKO Blanský les
Městys Křemže a osady leží v Jihočeském kraji v okrese Český Krumlov, uprostřed CHKO Blanský les. Turisticky velmi zajímavá obec díky přírodním a historickým památkám.
Městys Křemže
Deratizace, dezinsekce, dezinfekce, celá Česká republika, Český Krumlov
Potřebujete provést deratizaci, dezinsekci či dezinfekci? Hledáte zkušenou a diskrétní společnost? Obraťte se na Deradez s.r.o. Naše služby poskytujeme po celé České republice.
Pohřební služba, pohřby, kremace, uložení do hrobu, parte, Český Krumlov
Pohřební služba Maurenc sídlí v obci Kaplice v okrese Český Krumlov. Na profesionální úrovni pro Vás zajistíme všechny náležitosti spjaté s pohřbem, kremací a rozloučením s blízkou osobou.
Kachle se systémem "4-R" pro historická šumavská kachlová kamna významně šetří materiál
Kachle pro tradiční šumavská kachlová kamna, s úsporou materiálu díky systému "4-R" vyrábí firma MK PROFI Kachlová kamna s.r.o. z Horní Plané na Českokrumlovsku.
Hotel na Lipně pro pořádání škol v přírodě, sportovní soustředění, firemní akce i rodinnou dovolenou
Ubytování v blízkosti Lipenské přehrady a sky areálů Lipno a Sternstein nabízí Pension Vyhlídka pro rodinné dovolené, tábory, školy v přírodě, soustředění pro sportovce i firemní akce.
Instalatérské a topenářské práce, realizace kotelen a rozvodů vody i topení
Vodoinstalatérské a topenářské práce nabízí společnost ZITAS spol. s.r.o., Český Krumlov. Provádíme realizace i rekonstrukce kotelen, kotlů, rozvodů vody i topení.
Rekonstrukce a stavby střech, střešní práce, Besednice
Střechu, přístřešek i pergolu Vám zrekonstruuje či postaví společnost MK Střechy s.r.o. z Besednice, která poskytuje kompletní klempířské, pokrývačské a tesařské práce.
Rekonstrukce a opravy střech i krovů, Český Krumlov
Rekonstrukce a opravy starých střech a krovů provádí společnost Kamlach & spol. s.r.o., Český Krumlov. Opravy střech, krovů, komínů a komplexní pokrývačské, klempířské i tesařské práce.
Kompletní stavební práce, zateplení, rekonstrukce - Velešín
Stavební práce všeho druhu, od rekonstrukcí, zateplení fasád až po přestavby a novostavby zajišťuje Stavební firma Bína spol. s.r.o., působící především v jihočeském kraji. Ať už plánujete rekonstrukci rodinného domu, zateplení fasády panelového domu nebo stavební úpravy průmyslového objektu, Stavební firma Bína spol. s.r.o. je tou pravou ...
Palubky, prkna, fošny, hranoly, kvalitní truhlářské řezivo z Pily Brloh
Kvalitní truhlářské řezivo Vám dodá Pila Brloh. V naší nabídce najdete palubky, prkna, fošny nebo hranoly. Mezi materiály, ze kterých můžete vybírat patří: SM, BO, JD, MD, DB, OL, TP, OS, TR, BK. Z našeho širokého sortimentu Vám můžeme nabídnout: - obkladové palubky, 19mm od 150 Kč/m2. Jsou určené především pro obklady v interiéru nebo jako ...
Pohonné systémy pro vysokozdvižné vozíky, Český Krumlov – výroba, montáž,export
Pohonné systémy pro vysokozdvižné vozíky dodává a montuje naše společnost Linde Pohony s.r.o. Jsme přední výrobce pohonných jednotek pro elektricky poháněné vysokozdvižné vozíky koncernu KION Group. Ve vlastní montážní hale montujeme pohony pro vozíky značek Linde a Still. Máme kapacitu až 40 000 namontovaných kusů za rok. Pohonné systémy ...