Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Český Krumlov
Ubytování v penzionu Merlin Český Krumlov, poznávání památek, stylové ubytování, parkoviště, wifi
Nabízíme ubytování ve dvoulůžkových pokojích a dvou až čtyřlůžkových apartmánech s vlastní kuchyňkou, poznejte památné centrum Českého Krumlova.
Autocamp Jenišov na Lipenské přehradě, cyklostezky, prodejna základních potravin, noční klid
Ubytujte se v kempu 1,5 km od Horní Plané směrem Černá v Pošumaví, přímo u břehu Lipenského jezera a užijte si svou báječnou rodinnou dovolenou.
Výrobce a dodavatel keramických kachlů z Jihočeského kraje
Keramické kachle mnoha stylů a vzorů, výroba kachlů pro kamnářský průmysl, kachle za nejlepší ceny v nejvyšší kvalitě od firmy MK PROFI Kachlová kamna s.r.o.
Ubytování v hotelu Šumava Vyšší Brod, stylová restaurace, zabezpečené parkoviště i pro motorky
Ubytování v hotelu Šumava Vyšší Brod, stylová restaurace, zabezpečené parkoviště i pro motorkáře, komfortní pokoje a apartmány, LCD televizor se satelitem, WIFI na všech pokojích zdarma, výlety.
Hotel Šumava
Komplexní zubní péče pro děti, dorost i dospělé
Péče o zuby, prevence a léčba zubních onemocnění, parodontologie, protetika, estetická a záchovná stomatologie – to vše v zubní ordinaci v Českém Krumlově.
Kulturní a informační centrum města Velešín, provoz kina a pořádání kulturních akcí
Kulturní a informační centrum města Velešín, provoz kina a pořádání kulturních akcí, dětská divadelní představení,
Městys Křemže v Jihočeském kraji, zřícenina hradu Dívčí kámen, kostel archanděla Michaela
Městys Křemže v Jihočeském kraji, zřícenina hradu Dívčí kámen, kostel archanděla Michaela, kaple sv. Voršily, chráněné přírodní rezervace.
Městys Křemže
Klempířské a pokrývačské práce Velešín, ploché, sedlové střechy, rekonstrukce, izolace střech
Klempířské a pokrývačské práce Velešín, ploché, sedlové střechy, rekonstrukce, opravy starších střech, izolace střech, nové střechy.
Účetnictví České Budějovice, účetní služby, mzdy, daně, zastupování na úřadech, daňové přiznání
Účetnictví České Budějovice, účetní služby, mzdy, daně, zastupování na úřadech, daňové přiznání, vedení účetnictví pro neziskové organizace, pro právnické a fyzické osoby.
Obec Mirkovice, obecní úřad, knihovna, sportovní hřiště, levné ubytování
Obec Mirkovice Jihočeský kraj, možnost levného ubytování, obecní úřad, knihovna, sportovní hřiště, pohostinství.
Moderní a komfortní ubytovací zařízení - Hotel Šumava
Hotel Šumava, Vyšší Brod - komfortní a moderní ubytování v apartmánech či jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích až pro 31 hostů.
Hotel Šumava
Základní škola a Mateřská škola Frymburk
Základní devítiletá škola v jihočeském městysu Frymburk Vám nabízí kvalitní vzdělání pro Vaše děti. Součástí školy je mateřská škola, školní družina, jídelna i klub.
Vyrábíme keramické kachle pro kamnáře Šumava
Kachle na klasická kachlová kamna, na repliky historických kamen, sporáky i krby, ručně tažené kachle s více než 65 druhy glazur nabízí MK PROFI Kachlová kamna s.r.o. v Horní Plané.
Farma Chvalšiny, ekologické zemědělství, chov hovězího dobytka, rostlinná produkce
Organickým zemědělstvím s etičtějším přístupem k chovaným zvířatům se zabývá FARMA CHVALŠINY, s.r.o. z okresu Český Krumlov. Farmaříme s ohledem na životní prostředí i zdraví lidí.
Specialista na střechy, realizace nových a rekonstrukce starších střech i okapových systémů
Novou střechu pro Vaši novostavbu i starší dům Vám zrealizuje společnost KAMLACH & spol. s.r.o. z Českého Krumlova. Kompletní tesařské, klempířské a pokrývačské práce.
Keramické kvalitní kachle pro kamnáře ze Šumavy, široký sortiment
Originální keramické kachle pro kamnáře ze Šumavy, široký sortiment vzorů, reliéfů, mozaiky, glazur vyrábí a prodává společnost MK PROFI Kachlová kamna s.r.o.
GEU Kaplice
Střední škola GEU Kaplice nabízí uchazečům studijní maturitní obory s perspektivou uplatnění na trhu práce nebo v soukromém podnikání.
Střední odborné učiliště Kaplice
Vybíráte si střední školu? Přihlaste se ke studiu na Středním odborném učilišti Kaplice, kde nabízí zajímavé učební obory s garancí uplatnění na trhu práce.
Gymnázium a SOŠE Kaplice
Kvalitní přípravu na vysokoškolské studium nebo uplatnění v zaměstnání přináší absolventům studium čtyřletých oborů na škole Gymnázium a SOŠE Kaplice.
Tesařské práce Český Krumlov - Kaplice – nové střechy i rekonstrukce, půdní vestavby, pergoly
Nové krovy, rekonstrukce střech, půdní vestavby, výrobu pergoly nebo další tesařské práce nabízí společnost DK STŘECHY - David Krejčí z Kaplice nedaleko Českého Krumlova.
Základní a Mateřská škola Frymburk, hřiště, družina, moderní pomůcky
Základní škola a Mateřská škola Frymburk, okres Český Krumlov, s venkovní učebnou, jazykovou učebnou a moderními výukovými pomůckami, kroužky, družina, klub.
Kosmetická řada Schwan Cosmetics, kosmetické tužky, korektory
Kosmetika od společnosti Schwan Cosmetics CR, s.r.o., produkty pro dokonalý vzhled, dekorativní přípravky na pleť, tužky, řasenky, stíny, rtěnky, korektory.
Kachle pro kachlová kamna Šumava
Keramické kachle pro kachlová kamna, repliky, krby a sporáky v mnoha provedeních vyrábí společnost MK PROFI Kachlová kamna s.r.o., firma z Horní Plané na Šumavě.
Konference, jednání, firemní školení a prezentace včetně cateringu až pro 250 hostů
Private Luxury Apartments s.r.o. Frymburk nabízí pro pořádání konferencí, jednání, firemních školení a prezentací elegantní bezbariérové prostory včetně zajištění audiovizuální techniky a cateringu.
Pohřební služba Český Krumlov
Pohřební služba Maurenc je připravena podat pomocnou ruku všem pozůstalým, kteří potřebují zařídit pohřeb v okrese České Krumlov. Vše potřebné zařídíme s úctou a profesionálním přístupem.