Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ústí nad Orlicí
Dodávky materiálu a zařízení pro instalatéry, plynaře a topenáře
Kompletní sortiment materiálu a zařízení pro práce v oblasti vody, topení i plynu dodává firma INOB spol. s.r.o., Ústí nad Orlicí. Nabízíme kvalitní produkty včetně poradenství a rozvozu.
Čištění, revize a likvidace nádrží pro ropné produkty, naftu, benzín, LTO a TTO
O čištění, revize, nátěry, odvoz i likvidaci nádrží od ropných produktů, tedy nafty, benzínu a topných olejů se postará společnost ATAC OIL z obce Králíky.
Revize a hodnocení technického stavu zdvihacích zařízení
Inspekce, revize a hodnocení technického stavu zdvihacích zařízení provádí Roman Špička, Česká Třebová. Zajištění revizní a kontrolní činnosti v oblasti jeřábů, zdvihadel, zvedáků i stavebních výtahů.
Prodej a výroba značkových plastových oken, balkonových a vchodových dveří
Vyrábíme, prodáváme a montujeme značková plastová okna a balkonové či vchodové plastové dveře s širokou paletou barev včetně atypických tvarů.
Pronájem lešení – půjčíme vám fasádní i pojízdné lešení
Pronájem lešení je pro vás všestranně výhodný. Nemusíte investovat velké peníze, lešení vám jednoduše přivezeme a po dokončení prací si ho zase odvezeme zpět.
Kovoobrábění, CNC frézování, tvarové broušení měkkých i kalených dílů
CNC frézování, soustružení, elektroerozivní obrábění a tvarové broušení měkkých i kalených kovových dílů zajišťuje společnost Kovoobrábění PK s.r.o., Horní Třešňovec.
Autoservis, opravy osobních i užitkových vozidel, příprava na STK
Kompletní servis pro vozidla všech značek poskytuje Autoservis David Machačný, Letohrad – Kunčice. Zajišťujeme diagnostiku, opravy, odtahovou službu i přípravu na STK.
Výroba a prodej autoklimatizace - Autoklimatizace ochladí vás i náklad
Zajistíme dodávky kvalitních chladicích zařízení, které se instalují do dodávek a nákladních vozů.
Klimatizace pro vozidla nákladní i osobní Choceň
Vývoj, projekce, výroba, montáž a servis klimatizací pro dopravní prostředky se specializací na kolejová vozidla.
KORASMART® - větrací jednotka s rekuperací od Korada
Navodit příjemné prostředí domova dokáže tichá větrací jednotka s rekuperací od Korada – KORASMART®
Papírové kotoučky do pokladen
Papírové kotoučky do pokladen nakoupíte odkudkoliv po celé ČR. Papírové kotoučky do pokladen přímopropisující i termocitlivé od Stepy – tradičního výrobce jen pro vás! Pro velkoobchodní nebo maloobchodní odběratele nabízíme papírové kotoučky do pokladen v klasickém balení po 10-ti kusech. Kotoučky balíme do kartónu nebo pro menší odběratele do ...
Nucený výkon exekučních titulů, dobrovolné dražby a právní pomoc při exekucích
Nucený výkon exekučních titulů, služby soudního exekutora, právní poradenství a dražby movitých i nemovitých věcí zajišťuje Exekutorský úřad Ústí nad Orlicí.
Rozbor potravinářských olejů - fosfor i číslo kyselosti | Česká Třebová
Rozbor potravinářských olejů je jedním z řady oborů společnosti Orlická laboratoř Česká Třebová. Již řadu let se úspěšně věnujeme rozborům vody, ovzduší, odpadů, potravin.
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Střešní klimatizace COLEMAN – EKOKLIMA
Všechny typy jsou dodávány s elektrickým topným tělesem, Střešní klimatizace COLEMAN je spolehlivá a úsporná klimatizační jednotka.
Zajištění likvidace návykových látek a odpadů ze zdravotnických zařízení
O odstranění odpadů ze zdravotnictví, stejně tak jako návykových látek se postará firma TERPES. Zajišťujeme odvoz, přepravu i převoz k likvidaci do spalovny nebezpečných odpadů.
Pokrývačství Ústí nad Orlicí – Karel Nováček
Využijte naše spolehlivé pokrývačské služby nejen v Ústí nad Orlicí. V oboru pokrývačství se pohybujeme už dlouho, a proto vám dokážeme poskytnout služby na profesionální úrovni. Střechy od A až do Z vám dokáže zrealizovat v krátkém čase firma Karel Nováček. Je dobré vědět, kam se obrátit. Působíme v Královéhradeckém a Pardubickém kraji včetně ...
Střešní klimatizace dodávkových aut, autobusů i sanitek - individuální přístup a řešení
Klimatizační jednotky jsou velkými pomocníky jak si zajistit příjemný pobyt ve vozidle.
Kurzy svařování Svářečská škola Česká Třebová
Kurzy svařování ve Svářečské škole v České Třebové. Kurzy svařování zakončené ve Svářečské škole úřední zkouškou. Patříme mezi největší svářečské školy v České republice. Jsme zapojeni do systému výuky svářečů řízené Českou svářečskou společností ANB – Autorizovanou národní společností. Doklady vydávané touto společností v rámci příslušných ...
Vodní gril české výroby novinka za rozumnou cenu
Vodní gril české výroby pořídíte za velmi rozumnou cenu. Nadcházející letní sezóna je jako stvořená pro chutné venkovní grilování.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Kovošrot | Štíty, Jablonné, výkup kovového odpadu, peníze na účet
Vrácením kovového odpadu do našeho kovošrotu chráníte přírodní prostředí, vykupujeme kovový odpad, železo, hliník, měď, bronz, mosaz, olovo, zinek, cín, kabely, vykupujeme použité olověné baterie.
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Prodej papírenské zboží kancelářské a školní potřeby Lanškroun
Velkoobchod, prodej: - kancelářské potřeby - školní potřeby - papírenské zboží - papír xerografický, počítačový, tabelační - školní sešity, bloky - pořadače, archivační boxy, krabice - děrovačky, sešívačky, skartovačky, kalkulačky, termovazače, laminátory - balicí papíry a další výběr ze širokého sortimentu
Půjčovna montáž lešení Ústí nad Orlicí Choceň Litomyšl Letohrad
Využijte za výhodné ceny půjčovnu lešení snadno dostupnou z Ústí nad Orlicí, Chocně nebo Litomyšle. Firma KN Střechy - Karel Nováček zajišťuje kompletní dodávky střech - včetně montáže lešení a prodeje materiálů. Zajišťujeme: - práce klempířské - práce pokrývačské - práce izolační - tesařské práce. Dodáme klempířské výrobky, ...
Dovoz a prodej zemědělské techniky a traktorů Ursus
Traktory Ursus a zemědělské stroje dováží a prodává společnost Bárny agro s.r.o. Nabízíme bohatý sortiment kvalitní zemědělské techniky, strojů pro zpracování půdy a traktorů za výhodné ceny.
Tesařské práce Česká Třebová – Karel Nováček
Kvalitní tesařské práce na klíč v České Třebové. Karel Nováček řeší renovace, rekonstrukce i nové stavby střech. Naše bohaté zkušenosti v tesařských pracích rádi zúročíme na vaši nové střeše. Firma Karel Nováček nabízí tesařské práce a působí v Královéhradeckém a Pardubickém kraji včetně České Třebové. Tesařské práce provádíme s vysokým ...
Autorizované měření emisí v kotelnách a technologických provozech
Autorizované měření emisí na stacionárních zdrojích znečišťování provádí firma Axia CZ s.r.o., Lanškroun. Měříme znečišťění ovzduší u technologických provozů a provozů pro výrobu tepla a elektřiny.