Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ústí nad Orlicí
Výroba klimatizačních jednotek a klimatizací
Zabýváme se výrobou klimatizačních jednotek dle výhradních požadavků svých zákazníků – výroba klimatizací, střešní klimatizace - EKOKLIMA A/C s.r.o. Ústí nad Orlicí
Klimatizace pro dopravní prostředky, klimatizace drážních vozidel
Nabízíme, dodáváme a montujeme klimatizace pro dopravní prostředky - klimatizace drážních vozidel - EKOKLIMA A/C s.r.o. Ústí nad Orlicí
Střešní klimatizace, klimatizace autobusů, sanitek Ekoklima
Firma Ekoklima provádí dodávky a montáže střešních klimatizací. Střešní klimatizace je vhodná zejména do dopravních prostředků.
Výrobce radiátorů – KORADO Česká Republika
Naší nabídkou je široký sortiment radiátorů pro zařízení bytu, domu nebo kanceláře se zaručenou kvalitou - KORADO, a.s. Česká Třebová
Jednoúčelové automatické stroje pro automobilový a elektrotechnický průmysl, projekce, výroba
Jednoúčelové automatické stroje, montážní linky, poloautomatická zařízení pro automobilový a elektrotechnický průmysl projektuje, vyrábí a prodává společnost JCEE, s.r.o..
Formy na vstřikování plastů lisované kovové díly plastové výlisky
Naše firma se zabývá výrobou forem na vstřikování plastů, lisované kovové díly, plastové výlisky - FOREZ s.r.o. Ústí nad Orlicí
Stavební mechanizace a nářadí, vibrační lišty, desky, pilové kotouče, výroba
Stavební mechanizaci, nářadí, vibrační lišty, desky, pilové kotouče, míchadla, podlahové rošty, hladičky betonu vyrábí společnost PROGRESSA s.r.o. se sídlem v okrese Ústí nad Orlicí.
Speciální jeřábnické práce vozem Tatra do 20t
Provádíme stavební práce, inženýrské práce, demolice, jeřábnické práce, zemní práce, prodej stavebního materiálu, provozuje nákladní silniční a autobusovou dopravu - RYDO, spol. s.r.o. Česká Třebová
Obrábění kovů, kovoobráběčské práce, frézování, zakázková kovovýroba, okres Ústí nad Orlicí
Obrábění kovů, kovoobráběčské práce, kovovýrobu, CNC frézování, broušení, řezání Vám zajistí společnost Kovovýroba P&K, která působí v okrese Ústí nad Orlicí.
Pronájem, půjčovna, montáž fasádního, pojízdného lešení i skluzů na suť
Pronajímáme, půjčujeme i montujeme fasádní, pojízdné lešení, skluzy na suť i jiné příslušenství k lešení, jsme firma Vanko CZ s.r.o. a sídlíme v Lanškrouně.
Autorizované měření emisí v technologických provozech, Pardubický kraj
Autorizované měření emisí v technologických provozech, měření plynných i tuhých látek, znečištění ovzduší provádí společnost AXIA CZ s.r.o., sídlící v Pardubickém kraji.
Prodej, servis, export zemědělské a komunální techniky, okres Ústí nad Orlicí
Prodej, servis, export zemědělské a komunální techniky, sypačů, rozmetadel, fréz, radlic, sekaček, secích strojů a traktorů Vám zajistí společnost Bárny agro s.r.o., okres Ústí nad Orlicí.
Vybavení do koupelen, návrhy koupelen, vodoinstalační materiál, koupelny na klíč
Vybavení do koupelen, vodoinstalační materiál, vany, obklady, dlažby, návrhy koupelen, koupelny na klíč Vám zajistí firma INOB spol. s r. o., sídlící v Ústí nad Orlicí.
Betonárka, výroba betonových směsí, přeprava a prodej betonu, štěrku a písku
Beton, betonové směsi, sypky stavební materiál, písek, štěrk, kamenivo Vám přímo na stavbu dodá betonárka Javůrek CZ s.r.o., sídlící u Ústí nad Orlicí.
KORAVENT® - tichá větrací jednotka od Korada
Větrací jednotka je vyvinuta tak, že účinně zachycuje jemný prach a pyl. Současně vpouští do místnosti čerstvý vzduch.
Zakázková kovovýroba, ocelové konstrukce, brány, vrata, schodiště, zábradlí, Žamberk
Brány, vrata, schodiště, zábradlí, ocelové konstrukce, veškerá zakázková kovovýroba a kovoobráběčské služby Vám poskytne společnost UNIKOVO SVOBODA s.r.o., Žamberk.
UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Kovovýroba Ústí nad Orlicí
Špičkové plovoucí podlahy pro alergiky za super ceny
Laminátové plovoucí podlahy výborným způsobem napodobují tradiční vzhled dřevěné podlahy, přičemž si zachovávají vlastnosti snadné instalace a trvalé odolnosti - Václav Turek Podlahářství Lanškroun
Dřevěné podlahy Lanškroun
Dřevěné plovoucí podlahy od naší firmy Václav Turek Podlahářství jsou nejen velmi kvalitní, ale i nadčasové. Jejich provedení se hodí do každého interiéru.
Povrchové úpravy kovů, pískování suché, chemické odlakování, metalizace kovů
Povrchové úpravy kovů metodami jako jsou suché pískování, chemické odlakování, metalizace kovů Vám zajistí společnost JOHUR s.r.o., která sídlí ve Vysokém Mýtě.
Minerální lizy pro zvěř, výroba a distribuce doplňkové výživy
Minerální lizy, krmnou sůl, výživové doplňky pro hospodářská zvířata či lesní zvěř vyrábí, prodává a dodává společnost Jamenská a.s., se sídlem v Jamné nad Orlicí.
Značkové rolety do oken – zajímavý prvek pro vaše pohodlí
Zajistěte si soukromí s našimi značkovými roletami, snadná údržba i manipulace - Stavona, spol. s r.o. Ústí nad Orlicí
Rozbory konopí pro léčebné účely – Cannabinoidy z listu, květu, stonku
Provádíme rozbory konopí – Cannabinoidy - stanovení v extraktech z konopí nebo z listů, stonků a z květů - Orlická Laboratoř, s.r.o. Česká Třebová
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Výhodný výkup starého papíru pro další zpracování
Výkup papíru je z ekologického hlediska šetrným řešením. Vykoupený papír se dále zpracovává a recykluje - Suroviny Plundra s.r.o. Žamberk
Ekologická likvidace aut Letohrad – Suroviny Plundra
Zdarma a především ekologicky zlikvidujeme Váš starý vůz. Suroviny Plundra pro Vás zajistí i odtah vozidel - autovraků.
Sběrné suroviny Žamberk – Jaromír Plundra
Firma Suroviny Jaromír Plundra provádí výkup a likvidace v okolí Žamberka. Sběrné suroviny, výkup, likvidace, obchodní činnost.