Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Šumperk
Míchání barev na míru do interiéru i exteriéru
Chcete barvu v určitém odstínu, ale nemůžete ji nikde najít? Obraťte se na firmu Beami a nechte si ji namíchat. Jsme zde pro všechny zákazníky z okolí měst Šumperk a Olomouc.
Barvy, laky a nátěrové hmoty - natřete vše jako profesionál
Hledáte-li kvalitní barvy, laky nebo nátěrové hmoty, díky kterým natřete vše jako profesionál, tak si zaručeně vyberete ve firmě Beami se sídlem v Zábřehu nedaleko města Šumperk
Příjemné a levné ubytování i se psy nedaleko centra Šumperk
Pokud hledáte příjemné a levné ubytování nedaleko centra města Šumperk, tak určitě navštivte Hotel Grand***, který má nově zrekonstruované pokoje a navíc se zde můžete ubytovat i se psy.
Venkovní obklady z umělého kamene pro obložení fasád i stěn
Oblíbeným trendem jsou obklady z umělého kamene, které lze využít na venkovní fasády, komíny i ploty. DAREK - Daniel Přikryl s.r.o. ve Vikýřovicích vám zajistí venkovní obklady dle vašich představ.
Mozaiková dekorativní omítka pro vnější i vnitřní použití
Zvažujete proměnu vaší fasády nebo interiéru? Firma DAREK v Šumperku pro vás má jednoduché řešení v podobě mozaikové dekorativní omítky, která vám umožní barevné provedení dle vašich představ.
Kamenný koberec - praktický do interiéru i pro venkovní plochy
Pokud jste ještě neslyšeli o kamenném koberci, tak firma DAREK vám jej představí. Jde o novinku v oblasti stavebnin a velmi odolný a trvanlivý materiál praktický do interiéru i pro venkovní plochy.
Míchání fasádní barvy, akrylátové i silikonové omítky na počkání
Sháníte kvalitní probarvené, silikonové nebo akrylátové omítky? Firma Beami se sídlem v Šumperku (nedaleko Zábřehu) vám namíchá barvy dle vašeho přání a to i na počkání.
Den otevřených faremních vrat - ekofarma Šťastná koza Velké Albrechtice
Pokud chcete na živo poznat jak se dělá bio kozí a kravské sýry, pak vás PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců zve na den otevřených faremních vrat na Ekofarmu Šťastná koza do Velkých Albrechtic.
Kamenný koberec je ideální pro obnovu venkovní i vnitřní podlahy
Pokud jste se rozhodli o obnovu venkovní nebo vnitřní podlahy, tak firma DAREK vám nabízí novinku v podobě kamenného koberce, který je ideální pro obnovu starších povrchů - zámkové dlažby nebo betonu.
Prodej, dodávka plechová, univerzální střešní krytina Zábřeh, Šumperk
Firma NOVÁ KRYTINA s.r.o. provádí prodej a dodávku střešní krytiny v Šumperku a okolí. Vyberete si u nás různé druhy od plechových střešních krytin až po univerzální střešní krytiny. Prodej a dodávka: - plechová střešní krytina - pálená střešní krytina - střešní profily - ocelová střešní krytina - univerzální zakrývací plech - ...
Kvalitní plechové střešní krytiny, žlaby, venkovní parapety Olomouc
Pokud hledáte kvalitní plechovou krytinu za nejlepší cenu, tak se obraťte na firmu NOVÁ KRYTINA s.r.o., která se zaměřuje na prodej nejen plechových krytin, ale také žlabů nebo parapetů včetně jejich dodávky a montáže. Plechová střešní krytina je vyráběna na míru dle kladečského plánu, který je bezplatně vyhotoven dle výkresové dokumentace nebo ...
Poctivé čerstvé pečivo - pekárna Folpek
V pekárně Folpek v Novém Malíně u Šumperka pečou poctivé a kvalitní čerstvé pečivo. V pekařství si můžete vybrat z rozsáhlého sortimentu vyráběných pekařských produktů vysoké kvality.
Akrylátové desky a interiérové doplňky z přírodních materiálů, Dekoakryl
AkrylDek s.r.o. je společnost sídlící v Šumperku, která nabízí akrylátové desky, interiérové prvky a doplňky z přírodních a kvalitních materiálů za výhodné ceny.
Exkluzivní střešní okna Fakro - prodej a montáž Olomouc, Šumperk
Chcete-li aby vaše střešní okna měly moderní vzhled a zároveň měly odolnou konstrukci a dobré tepelně izolační vlastnosti, pak je zde pro vás firma NOVÁ KRYTINA s.r.o., která je odborníkem nejen na střešní krytiny, ale také vám zajistí prodej a montáž exkluzivních střešních oken Fakro. Vybrat si můžete z bohatého sortimentu střešních oken Fakro ...
Solární technika, tepelná čerpadla i topenářské práce
Kvalitní topenářské práce a odbornou montáž solární techniky nebo tepelných čerpadel vám zajistí zkušená firma Švitorka & Jarýn. Vyzkoušejte nás i vy - působíme v okolí Šumperka.
Výkup EUR, světlých, tmavých i poškozených palet
Máte-li nepotřebné palety, které vám zbytečně zabírají spoustu místa a nevíte si rady kam s nimi, pak kontaktujte firmu DAREK, která se specializuje na výkup palet.
Montáž a dodávka střešní krytiny, nové střechy Šumperk, Olomouc
Rozhodli jste se pro rekonstrukci nebo stavbu nové střechy, protože ta stará už není tolik kvalitní, tak svěřte tuto práci šikovným klempířům a pokrývačům z firmy NOVÁ KRYTINA s.r.o., kteří se vám postarají o dodávku i montáž vaší nové střechy. Samozřejmostí je pro nás zajistit kvalitní střešní krytiny, které budou ozdobou střechy. Vybrat si ...
Plechové střešní krytiny Šumperk, Zábřeh
Šikovní klempíři, pokrývači a tesaři pracují ve společnosti Nová krytina. Hledáte-li spolehlivou společnost pro stavbu či rekonstrukci vaší střechy a instalaci střešní krytiny, v okolí Šumperku či Zábřehu, jsme pro vás ti praví. Svým klientům nabízíme nejkvalitnější materiály a precizní klempířské, pokrývačské a tesařské práce za ty nejlepší ceny. ...
Profesionální jarní prohlídka vozu za akční cenu - připravte svůj automobil na jaro!
Připravte svůj automobil na jaro a navštivte v Olomouci nebo v Šumperku Auto Kubíček, kde se vám postarají o profesionální jarní prohlídku vašeho vozu za akční cenu!
Latě, parapety, okapy MASLEN, trapézové plechy, Zábřeh, Olomouc
Kvalitní střecha to není jenom odolná střešní krytina. Funkční a spolehlivou střechu dělají také kvalitní střešní latě a střešní doplňky jako jsou okapy, trapézové plechy nebo barevně sladěné parapety. Firma NOVÁ KRYTINA ze Zábřehu vám vše potřebné pro vaši střechu nejen dodá, ale také odborně nainstaluje. Stavba každé střechy začíná nákupem ...
Profesionální autokosmetika Sonax Šumperk - leštěnky, čistič interieru
Pokud hledáte profesionální autokosmetiku, pak se spolehněte na značku SONAX, kterou zakoupíte ve společnosti Mycí centrum Šumperk - zakoupíte u nás vše od leštěnek až po čističe interiéru.
Úklidové služby - práce ve výškách, mytí oken
Nemáte čas na jarní úklid? Obraťte se na firmu Aviar cleaning company, která poskytuje komplexní úklidové služby včetně mytí oken a práce ve výškách v okolí Šumperku a Zábřehu.
Nová modernizovaná řada Kia cee’d – sportovní edice GT line s přeplňovaným motorem 1.0 T-GDI
Značka Kia zahájila výrobu modernizace populární řady modelu Kia cee’d. Tyto modernizované vozy Kia cee’d si nyní můžete vyzkoušet u autorizovaného prodejce Kia v Autocentru Kašpar.
Pekárna Folpek - cereální pečivo, škvarkový chléb
Chcete si kupovat kvalitní pečivo, cereální rohlíky nebo si pochutnat na škvarkovém chlebu? Tak navštivte pekárnu Folpek v Novém Malíně.
Kompletní služby klíč servisu - zabezpečení bytu, otevírání zabouchnutých dveří
Chcete zabezpečit váš byt? Fab – service Milan Kocián nabízí veškeré služby klíč servisu, od vytvoření generálního klíče, otevírání zabouchnutých dveří, po celkové zabezpečení bytu.
Milan Kocián Kocián - fab - service