Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Šumperk
Kvalitní barvy, laky i autolaky různých značek v Šumperku - prodej
Firma Beami František Minář v Šumperku vám zajistí kvalitní barvy, laky i autolaky nejrůznějších druhů a značek.
Advokátní kancelář a právní služby ve všech oblastech
Jestliže jste se dostali do situace, která si žádá právní služby a nevíte si rady jak si vybrat spolehlivou advokátní kancelář či advokáta, pak se obraťte na právního zástupce JUDr. Milana Janíčka.
Doplňky stravy pro sportovce NUTREND, FITCO - prodej
Fitnesskotelna v Šumperku dělá vše pro správný životní styl sportovců, a proto zde zakoupíte doplňky stravy značek NUTREND, FITCO a další.
Restaurování starých oken, dveří a nábytku dodá vašemu domovu jedinečnou atmosféru
Vdechněte vašemu domovu jedinečnou atmosféru restaurováním starých oken, dveří či nábytku. ONJASI truhlářství ze Zábřehu vám s tím pomůže! Své restaurátorské práce poskytuje v Šumperku i Olomouci.
Moderní kuchyňské sestavy, kuchyně na míru - od návrhu až po výrobu a montáž
Stolařství a Truhlářství Unzeitig se sídlem v Šumperku se zabývá návrhem, výrobou a montáží kuchyní a kuchyňských sestav na míru v moderním, klasickém, rustikálním či ve francouzském provence stylu.
Skupinové cvičení - bosu a spinnig pod vedením zkušených instruktorů
Přijďte si zacvičit do FITNESSKOTELNY v Šumperku a buďte blíž vaší vysněné postavě. Vyberte si u nás moderní skupinové cvičení - bosu nebo spinnig pod vedením zkušených instruktorů.
Biofarma, biopotraviny, ekofarma - vyhněte se chemii v potravinách
Vyhněte se chemii v potravinách a dopřejte svému tělu přírodní výrobky. Všechny bio, ekologické výrobce a majitelé ekofarem, biofarem sdružuje PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců v Šumperku (Zábřehu).
Servis 5+ pro starší vozidla Renault - akční nabídka na přezutí pneumatik
Jste-li majitelem staršího vozu Renault a chcete svému automobilu zajistit kvalitní servis, pak navštivte v Olomouci či Šumperku Auto Kubíček, kde pro vás mají řešení - servis 5+ pro vozy Renault.
Diagnostika tělesného a duševního zdraví - léčitel, bylinářství e-shop
Léčitel Kamil Duraj provádí diagnostiku tělesného a duševního zdraví. Navštivte e-shop nebo bylinářství Bylinka v Šumperku a vyberte si z širokého sortimentu bylin, čajů a dalších přírodních produktů.
Truhlářství, zakázková výroba vestavěného i samostatně stojícího nábytku na míru
Zakázkové truhlářské výrobky vždy přesně zapadnou na dané místo, které mají k dispozici. Nechte si vyrobit vestavěný nebo samostatně stojící nábytek na míru od firmy Stolařství a truhlářství Unzeitig.
Zateplené i nezateplené opláštění střech, hal
Pokud hledáte šikovného klempíře či tesaře, tak se s jistotou obraťte na firmu Stavril s.r.o., která provádí opláštění střech a hal nejen v Šumperku, ale také v celém Olomouckém kraji.
Střechy na klíč - dodávka střešních materiálů
Firma Stavril vám postaví střechu na klíč včetně dodávky střešních materiálů v rámci Olomouce, Šumperka, Zábřehu i Prostějova. S našimi zkušenými klempíři budete jistě spokojeni.
Kompletní výstavba moderních dřevostaveb - rychlé a levné bydlení
Ve firmě Stavril s.r.o. si poradí nejen se stavbou střechy na klíč, ale také vám zajistí kompletní výstavbu moderních dřevostaveb v Šumperku i Olomouci.
Střešní materiál, latě, desky i klempířské prvky - vše na jednom místě
Plánujete-li stavbu nové nebo rekonstrukci staré střechy, pak u společnosti Sefran najdete vše potřebné. Klempířské prvky, střešní latě, desky a vše ostatní, co se střech týká máme na jednom místě.
SEFRAN s.r.o.
Střechy na klíč, na míru - stavba, montáž střešní krytiny
Stavril s.r.o. sídlící v Šumperku vám postaví střechu na míru (na klíč) dle vašich představ. Zajistíme vše od stavby, montáží a dodávky střešních krytin pro Olomouc, Šumperk, Prostějov i Zábřeh.
Nekuřácká restaurace - česká kuchyně i denní menu na jednom místě
Chcete-li si pochutnat na výborné české kuchyni nebo si vybrat z lákavého denního menu, pak navštivte nekuřáckou restauraci v Hotelu Grand v Šumperku.
Kvalitní střešní krytina RUUKKI se zárukou 30, 40 a 50 let
Pokud hledáte vhodnou střešní krytinu pro zastřešení novostaveb či pro rekonstrukci střechy, pak se obraťte na odborníky z firmy SEFRAN, kde si vyberete střešní krytiny RUUKKI se zárukou až 50 let.
SEFRAN s.r.o.
Originální střešní krytiny, které vaši střechu chrání i zdobí
Základem každého domu je střecha, proto je těžké odlišit se od ostatních. Společnost SEFRAN v Šumperku dodává mnoho druhů a barev střešní krytiny, díky které se zaručeně odlišíte a budete originální.
SEFRAN s.r.o.
Míchací a kolorovací centrum Beami - odborník na míchání barev
Přemýšlíte-li o nové barvě do interiéru a rádi by jste si nechali namíchat barvu přesně dle vybraného odstínu, pak se obraťte na míchací a kolorovací centrum Beami v Šumperku.
Přípravek pro odstranění řas, mechů, lišejníků ze střech
Trápí vás mech na vaší střeše? Společnost Sefran s.r.o. prodává speciální přípravek Mech-Stop, který je určený pro odstranění řas, mechů a lišejníků ze všech druhů střešních krytin a materiálů.
SEFRAN s.r.o.
Firemní večírek, akce, rauty s levným ubytováním
Pokud se chystáte uspořádat firemní večírek, akci či raut, tak je pro vás ideální Hotel Grand*** v Šumperku, který vám vše zajistí.
Kvalitní bezpečnostní dveře FORNOX Šumperk - prodej a montáž
Pokud zvažujete jaké si pořídit bezpečnostní dveře, tak vám určitě poradí ve firmě Fab-service Milan Kocián, kde si vyberete z různých variant kvalitních bezpečnostních dveří Sherlock.
Milan Kocián Kocián - fab - service
Klempířské a tesařské práce - kvalitní a rychlé
Hledáte-li kvalitní, rychlé tesaře a klempíře s dlouholetou zkušeností v oblasti střechařských prací, pak se obraťte na Stavril. Zajistí vám montáž, stavbu a opláštění střech v Olomouci i Šumperku.
Přestavba, rekonstrukce a renovace koupelny s veškerým komfortem
Plánujete-li přestavbu, renovaci či rekonstrukci koupelny, pak si na to pozvěte odborníky ze společnosti Wagner instalace, která vám zajistí kompletní instalatérské a plynařské práce nejen v Šumperku.
Wagner instalace s.r.o.
Prodej střešních systémů - tašky Tondach, krytina Ruukki
Pokud se chystáte rekonstruovat střechu a hledáte kvalitní střešní krytinu, která opravdu vydrží, pak se zaměřte na tašky Tondach nebo krytinu Ruukki. Vše seženete ve firmě SEFRAN v Šumperku.
SEFRAN s.r.o.