Kromě tradičních lékařských ordinací a specialistů se se svými zdravotními problémy můžete obrátit i na další lékařské odborníky a terapeuty, jako jsou služby logopedie, očkovací centra, fyzioterapie, výživové poradenství, alternativní medicína, dermatologie, homeopatie, plastická a estetická chirurgie, centra asistované reprodukce a další.

Zdravé hubnutí, speciální dieta pro snížení nadváhy, akupunktura
Speciální diety pro dlouhodobý pokles váhy, zjištění zdravotního stavu, akupunktura, zdravé hubnutí pod dohledem odborného lékaře MUDr. Josef Dvořák v Havlíčkově Brodě.
Radiodiagnostické oddělení s diagnostikou, rentgen, ultrazvuk, mamograf v Ústí nad Orlicí
Komplexní diagnostiku pomocí rentgenu i jiných lékařských přístrojů Vám poskytne nestátní zdravotnické zařízení RENTGEN s.r.o. se sídlem v Ústí nad Orlicí.
Pečovatelská služba, osobní asistence lidem se sníženou soběstačností, sociální služby
Sociální služby terénní i ambulantní Vám poskytne Pečovatelská služba Městec Králové, s.r.o. Postaráme o seniory, osoby se zdravotním postižením i jiným chronickým onemocněním.
Alergologie, imunologie a ordinace praktické lékařky, Klatovy
Alergologie, imunologie a ordinace praktické lékařky MUDr. Heleny Jiráskové v Klatovech, zajišťuje komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči o pacienty.
Soukromá gynekologická ambulance v Brně, těhotenská poradna, screeningová vyšetření
Kvalitní zdravotní péče v oblasti gynekologie se Vám dostane v brněnské ambulanci Gynekologie MUDr. Jana Dufková DUGY s.r.o. Profesionální přístup doplněný o příjemné prostředí i osobní přístup.
Ortopedická ambulance Praha 2 - pro dospělé a děti
Profesionální péči a vyšetření pohybového aparátu nabízí dospělým i dětem ortopedická ambulance zdravotnického střediska KCK SALVE spol. s r.o. v Praze.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Praktický lékař a internista – ordinace Praha
Máte svého praktického lékaře? Pokud svého lékaře teprve hledáte a jste z Prahy, vyhledejte služby MUDr. Evy Kusákové.
Těhotenský screening – zjištění některých vrozených vad, vyšetření těhotných žen
Vyšetření těhotných žen s chronickými chorobami, hodnocení screeningu vrozených vad - speciální vyšetření krve v rámci prenatální diagnostiky zajišťuje Genetika Ostrava s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Gynekologie Hradec Králové, preventivní a léčebná péče, ultrazvuk
Gynekologická ordinace DoMeNa Gyn s.r.o. v Hradci Králové zajišťuje preventivní, diagnostickou a léčebnou péči všem ženám, těhotným či v období menopauzy.
Hospicová komplexní péče pro nevyléčitelně nemocné pacienty v pokročilém stádiu nemoci
Kvalitní a citlivou péči vedoucí ke zmírnění důsledků onemocnění pacienta poskytuje zdravotnické zařízení Hospic Frýdek - Místek, p.o. Zajistíme, aby Vaši blízcí nebyli v posledních chvílích sami.
Hemeroidy – hemoroidy, Praha, Brno
Existuje mnoho nemocí, které vám můžou znepříjemnit život. V ON CLINIC – ProctoClinic vám pomůžeme alespoň s jednou nepříjemnou nemocí – hemoroidy (nebo lidově hemeroidy).
ON CLINIC, s.r.o. Léčba hemoroidů Praha
Vyšetření v genetické ordinaci – testy na vrozené vady, dědičné onemocnění
Komplexní genetické vyšetření v ordinaci společnosti GENETIKA s.r.o. Ostrava – testy na vrozené vady, dědičné onemocnění, vyšetření partnerů při neplodnosti, onkogenetika, vyšetření těhotných žen.
Genetika Ostrava s.r.o.
Péče o člověka alternativními metodami, psychoterapie, řešení závislostí, pedagogika
S psychickými problémy, posílením sebevědomí i vzděláváním a výchovou dětí Vám pomůže expert na tuto problematiku Mgr. Miroslav Jirman z Plzně. Společně najdeme cestu k harmonickému životu.
Kardiologická vyšetření v Ústí nad Labem, EKG, ECHO
Specializovaná kardiologická vyšetření, EKG, ECHO, Holter EKG, ABPM, diagnostikou, léčebnou péči a prevenci srdečních chorob a vad realizuje MUDr. Vratislav Říha.
Psychiatrická ordinace v Nejdku, individuální a rodinné terapie
Psychiatrická ordinace v Nejdku MUDr. Vladimíra Zindra poskytuje komplexní péči v oblasti duševního onemocnění, individuální psychoterapie, rodinné terapie.
Vyhlazení vrásek pro omlazení pleti-miniinvazivní lifting Mezonitě
Služby estetické miniinvazivní chirurgie si dopřejte v AMEM Zlín. Pro omlazení pleti provádíme vyhlazení vrásek metodou Mezonitě, jde o miniinvazivní lifting.
Terapie BioRev Kolagen 100% ovlivňuje procesy stárnutí a vitalitu pleti
V Ambulanci estetické medicíny AMEM Zlín můžete vrátit čas a zlepšit vitalitu pleti - podstoupením terapie BioRev Kolagen 100% ovlivníte procesy stárnutí, docílíme zvýšení množství kolagenu v kůži.
Oční lékař Praha 7, oftalmologická péče na vysoké úrovni, vyšetření zraku, měření dioptrií
Zkušeného lékaře specializujícího se na problematiku zraku a očních onemocnění naleznete na Praze 7 v Holešovicích v oftalmologické ordinaci MUDr. Bohdan Plicht s.r.o.
Domácí zdravotní a ošetřovatelská péče, rehabilitační cvičení
Zdravotní a ošetřovatelská péče v domovech pacientů, rehabilitační cvičení, píchání injekcí a inzulínu, podávání léků, péče po operacích zajišťuje Agentura Jitřenka - Marie Mužíková, Ostrava.
Léčba hemoroidů, hemeroidy Praha - možnost návštěvy specialisty – proktologa bez doporučení obvodního lékaře
Společnost ON CLINIC s.r.o., provádí léčbu hemoroidů neboli hemeroidů v Praze v nestátní zdravotnickém zařízení s bohatou mnoholetou zkušeností.
ON CLINIC, s.r.o. Léčba hemoroidů Praha
Systém Redcord a metoda Neurac – léčebná rehabilitace a efektivní cvičení proti bolesti
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. Františka Golly v Opavě využívá terapeutickou a léčebnou metodu Redcord a Neurac, která je efektivní pro všechny věkové kategorie.
Geopatogenní zóny, eliminace jejich působení pomocí přístroje EKOPlus
Geopatogenní zóny, negativní účinky na spánek, eliminace a odrušení volných energií a jejich působení pomocí přístroje EKOPlus 24-72 společností Jiří Hlinka - Podpora Bytí, Ostrava.
Domácí péče Poliklinika Bor
Domácí péče Polikliniky Bor je určena pacientům, kteří nemusí být s pomocí a péčí kvalifikovaného zdravotnického personálu hospitalizováni a mohou zůstat ve vlastním sociálním prostředí.
Rekondiční pobyty pro pacienty s psychiatrickou diagnózou
Rekondiční pobyty, ubytování, jídlo, program pro pacienty s psychiatrickou diagnózou, aktivizační a socioterapeutické činnosti se zkušeným personálem zajišťuje Dobrá psychiatrie, s.r.o.
Pravidelné logopedické terapie a odborná péče o seniory se sníženou soběstačností Praha 5
JULIE - Centrum denních služeb pro seniory a afatiky nacházející se v útulné vilce na Praze 5 nabízí seniorům se sníženou soběstačností pravidelné logopedické terapie a odbornou péči.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP